Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan terbiyesizlik yapma!

reyou

Öne çıkan mesajlar

(başka bir siteden aldım, bilmiyorum dah önce gönderildimi.)

bilindiği gibi, partisinin mersin merkez ilçe teşkilatı 2. olağan kongresi'ne katılmak için edip buran spor salonu'na gelen başbakan erdoğan, kemal öncel (50) adlı bir çiftçinin protestosuyla karşılaştı.

çiftçi, başbakan otomobilinden indiği sırada "sayın başbakanım, bu çiftçinin hali ne olacak, anamızı ağlattınız" diye bağırdı. polislerin müdahale ettiği çiftçi, "öldük, bittik sayın başbakanım" diyerek bağırmaya devam etti.

başbakan erdoğan, polislerin uzaklaştırmaya çalıştığı çiftçinin yanına getirilmesini istedi.

başbakan recep tayyip erdoğan ve çiftçi kemal öncel arasında geçen tartışma kameralara şu şekilde yansıdı:

başbakan: böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma
kemal öncel: terbiyesizlik yapmıyorum. lütfen bana hakaret etmeyin
başbakan: artistlik yapma
kemal öncel: artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim
başbakan: iyi bir sanatçısın
kemal öncel: tarım bakanımızın anayasayı ihlal ettiğini biliyor musunuz?
başbakan: lan terbiyesizlik yapma.
kemal öncel: lan mı?
başbakan: evet
kemal öncel: lan mı? canın sağ olsun
başbakan: şu anda çiftçiye ne verildiğinin farkında mısın?
kemal öncel: ne zaman?
başbakan: şimdi
kemal öncel: benim mahsulüm öldükten sonra mı? 2 senedir anamız ağlıyor
başbakan: hadi ananı al git buradan

benim yorumum :

köylü milletin efendisidir m.k atatürk

lan terbiyesizlik yapma! r.t erdoğan ...
Sosyal ağlarda paylaş

cidden çok terbiyesiz konuşuyor adam ya, bir de başkasına laf ediyor. geçen yine baykal'a bağırıyordu "lan bana öyle el kol hareketi yapma, öyle kol hareketini yapanı daha önce ezdiler yine ezerler" falan diye bi şeyler. kahve ağızıyla "lan" lı falan konuşan başbakan mı olurmuş ya.. rezillik.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamı bizim başımıza getirenler utansın bizim utanmamıza gerek yok bu adam ve bu adam gibiler yüzünden bu hallere geldik ...
kendisini başbakan yapanın halk oldugunu unutup bu tür saygısızca ve seviyesizce konuşmalarda bulunan birisini hala savunan kişilerin olmasını anlıyabiliyorum çünkü bu kişiler bu konuşmaları hak eden bu tür insanlardır. artık yorum yapmanın bir manası yok bir dahaki seçimdede halkımızın nasıl bir seçim yaptıgını görücez bu insanlara kalırsak tekrar zaten ülkemiz insanının kendisini şamar oğlanı olarak kabul ettiginin bir göstergesi olur ama ben şunu anladımki mevkiisi ne olursa olsun birisinin karakterinde 1 adım ilerleme dahi olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...