b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 şu an cnbc-e'de buffy war ne ilş bu[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 son bölüm hatırlatma olabilir.. yeni sezonda angelda buffy de pazar günü die biliyorum ben...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hatirlatiolar heralde sezon nasil bitti die malum yeni sezon gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bu pazar mı yenı sezon? sızce buffy nasıl canlancak? DIKKAT LUTFEN SPOILER YAPMAYIN YALNIZCA BILMIYOSANIZ TAHMIN EDIN! bence ya kardesının yaptıgı res. olayını yapcaklar yada zamn bı sekılde gerı alınıcak hafıf bı kıyamet koptu cunku [hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. [Bu mesaj smerten tarafından 02 September 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yieeyt o hak bana ait bir angel/buffy manyagi olarak ben acacam :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evt bugun ve yarın aksam bu saatlerde buffy var geçen sezonun son 2 bölümü, çarşamba ve perşembe de angelın son 2 bölüm var, bu pazar günü yeni sezon başlamıyo bu pazar 24 var o da ilk sezonun tekrarı bitiyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 pazar gunleri 20- buffy 21- angel 22- 24 var.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Yeni sezonda yeni bi topicmi açılcak yoksa eski topicten devammı yapalım :? Bence eskiden devam edelim. Hem eskiyede referans olur.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ya buffynin son bölümlerini kaçırmıştım ben bi 4-5 bölüm neler oldu birisi özetleyebilir mi?[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Spoiler olmaz herhalde bitmiş bölümler hakkında bişiler yazarsak :D Glory Dawn'ı yakalıo. Ben ile Glory kavga edio. Dawn bundan yararlanıp kaçmaya felan çalışıo. Ben sonunda glory'e boyun eğip dawn'ı yakalıo ve geri götürüo. Buffy Dawn'ı kaptırdığı için şoka girio. Sürekli oturup bi yere bakıo. Willow buffy'ı kurtarmak için büyü ile beynine girio. Orda işte bi ton şey oluo sonunda ikna edio buffy'i ve normale dönüo. Glory ayinin yapılacağı yere gidio hazırlık yapıo emrindekiler. Bizim çetede hazırlık yapıo Buffy antreman yapıo, taktikleri tartışıolar. Anya buffy'e önceki bölümlerde kristalden çıkan troll'un çekicini hatırlatıo, buffy'e işe yarar dio. Sonra karar verip yola çıkıolar. inşaaa halinde bir bina en üstte dawn bağlı bir şekilde duruo. Glory'nin emrindekiler çetenin yukarı çıkmasını engellio. Buffy'de glory ile kapışıo ama önden kendi robotunu gönderio. Glory robotun kafayı koparıo. Şaşırıo avcı robotmuş diye sonra gerçek buffy arkadan seslenio glory diye. Glory arkayı dönünce buffy troll çekici ile başlıo glory'ı dövmeye. Arada da "Pek de akıllı bir tanrı değilmişsin" diyo heheh. Buffy glory'i oyalarken, çete'de binanın girişinde glory'nin emrindekilerle kapışıo ama hüsrana uğruolar. Bu arada spike yukarıda dawn'ın yanında biri olduğunu söylüo. O elemanın adını bilmiorum. Yaşlı bi adam varya hane dawn'a annesini diriltmesi için yardım eden adam. İşte o herif yukarda dawn'ın yanında. Willow bunlar olmadan önce glory ile tarayı yanyana getirip ,aynı glory nin taraya yaptığı gibi, ikisininde aynı anda beyinlerine girio ve tara'yı kurtarıo. Yaptığı şey glory'i güçsüz brakıo. Willow gene devreye girio spike'a telepati ile yukarıya çık dio. Spike olmaz dio. Willow git dio spike ileri atılıo o sırada willow tara'nın elini tutuo Glory'nin elemanlar sağa sola saçılıo Spike'da hemen merdivenlerden yukarı çıkıp dawn'ın yanına gelio. Şu yaşlı herifle kapışıo. Yaşlı adam spike'ı ellerinde tutup aşağı atıo. Sonrada dawn'a yaklaşıp bıçakla ellerini karnını felan kesio. Bu arada buffy aşağıda hala glory'i dövüo çekiçle. Glory kanlar içinde kalıo. Yere düşüo. Buffy ellerine vuruo glory'nin. Sonra glory ben'e dönüşüo. Sonra buffy bir daha sakın bizim yanımıza yaklaşma dio. Sonra gidio. Ardından Giles gelio ben'in yanına. Hareket edebiliomusun diye soruo Ben'e. Çok az, beni öldürebilirdi diye cevap verio Ben. Giles da "O bir kahraman, glory'nin ona çektirdiklerine rağmen yinede bir insanı öldüremez. O bizim gibi değil" diyor. Ben'de "Bizim gibi mi?" diyo. Sonra Giles gözlüğünü takıp Ben'in burun deliklerini ve ağzını kapatıo ve öldürüo. Buffy yukarı Dawn'ın yanına çıkıo ama artık çok geç. Kan bir kez dökülmüş. Durdukları yerin altında boyut kapısı açılıo. Şimşekler çakıo ve düştüğü yerde ya binaları küle çevirip canavarlar çıkarıo yada yerde delikler açıo. Dawn atlayıp boyut kapısını kapatmak istio. Buffy brakmıo. Buffy kendisi atlıo ve intihar edio. Kapı kapanıo. En son mezar taşını gösterio ve Buffy Anne Summers yazıo mezar taşında. Altında da "Dünyayı bir çok kez kurtardı" yazıo. Tam sıraya göre olmayabilir ama son 2 bölümde bunlar oluo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 buffy bitti abi yeni bölüm falan yok smg hamileymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Tamamda evladım buffy 7. sezonda bitti amerika'da. Bizde daha 5. sezon bitti 6. ve 7. sezonlar kaldı. Senkronize gidior angel ile buffy. Buffy'nin bitmesi angel'in 4. sezon sonuna denk gelior. Angel şu an 5. sezonda. Buffy devam etmio. Ayrıca Charisma Carpenter'da hamile olduğu için angel'in 5. sezonunda rol almıor. Yanlızca Alicia Silverstone'unmu ne bi dizisi varmış orda guest star olarak yer alcakmış bir bölümde. Bu yıl hiçbiyerde oynamıcak :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yeni topic açalım evet evet. zati çok sayfa oldu. eskiden bir geleneğimiz vardı, 10 sayfadan fazla olunca yeni topic açılırdı... buffy pek umrumda değil de ben Angel'ı istiyorum aah angel. Interview with the vampire havasında olmasa da, ben o tadı aldım diziden. Mesela Blade'de yoktu o tad. Hellsing'de vardı mesela. Büyük ihtimalle (beğenmesem de) Underworld'ü izliycem. Çünkü büyük ihtimalle onda da o tad olcak. hamm...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 David dido'nın white flag klibinde oynamış karizmayı bozmış hahaha.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bence çok yakışmışlar :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 peki bufffy nası kalkcak dersinz ozman ölmediyse dizi bitti yazdı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 buffy öldümü acaba?istiyosan pm'ne atim ne olucağına ama burda spoiler sux![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 at bakalım merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bi de bu arada alakası yok biraz ama film söleince spoiler oluo ya kitap söliince ne oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ben baya bi bölüm kaçırdım buffydende angeldanda eski topici baştan okusam yakalarmıyım ucundan?[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 püfff buffy öldü diye sevinmiştim ben de, sırf öldüğünden emin olmak için seyretmiştim son bölümü hiç seyretmediğim halde.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 :)) bn buff ı severim ama baya bi anti buffy ve angel var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 öyle nefret etmiyorum da çok yapmacık geliyor ikisi de bana. angel'ı birkaç bölüm seyretmiştim ama sonra zebaniler mistiklikten çıkıp disko işletmeciliğine başlayınca anladım ki o da seyredilmez.. :) son bölümünü seyrettim buffy'nin, sailor moon ondan daha ciddi değilse ben de deacon frost olayım. diyaloglar iğrenç, mesaj sıfır, espriler berbat, aksiyon zaten cüneyt arkın'ı mumla arattırır, hikaye yok, background yok. hemen hemen bütün hayalkahramanlarına saygı duyarım, yaratıcılık ürünleridir ama buffy'nin mezartaşını gördüğümde kalkıp halay çekecektim az daha. :-p mezartaşı bile absürdötesi ya.. Here lies Buffy. Saved the world a lot. oyun mu save ediyorsun tövbe yarabbi, kim yazar bu senaryoları ya..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Sam, 06 September 2003 00:48 tarihinde demiş ki: oyun mu save ediyorsun tövbe yarabbi,[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." lol ya supfer[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Eeheh Sam napalım senin zevkine hitap etmio. Ayrıca disko deil karaoke bar ! eheheh. Lorne amcamıza laf atmayın.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar