dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 9 subat - dunya sigarayi birakma gunu. umarim sigara içenler, an azından bugun bunu bırakmayı denerler yada içtikleri sigaranin sayısını azaltırlar.:) burda da paticik'in sigara içmek- içmemek uzerine kampanyasi: http://forum.paticik.com/konu.php?id=162999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 neden bugun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 @Krusty; çünkü bugüün merkür ile pluton'un birbirine en yakın günü ve merküründe dünyaya en uzak günüymüş.Bu havadaki florokloro karbon gazının azalmasına neden oluyormuş ve bu gaz beyindeki bağımlılık bölgesindeki nöronları etkiliyormuş. Bu yüzden bugun sigarayı bırakmak daha kolay oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yilbasindan beri sigara icmiyorum cokta memnunum tavsiye ederim birakmak isteyenlere.Biraz irade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hahha şu günleri hiç sevmiyorum nedir ya :D Yok sevgililer günü yok babalar anneler onun bunun günü. Çok hıyarca geliyor bunlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sigara bırakalı 5 gün oldu biraz aceleci davranmışım tüh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Hmm ilginç bir tesadüftür ki bende bugün aileme sigara içtiğimi söyledim. Bırakıcam falan da dedim ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 içmemek güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Tüh bu sene de kaçırdık. Keşke dün haberim olsaydı denerdim bırakmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 henüz bırakan insan tanımadım ablam dışında.. o da adam gibi başlamadığından bırakabilmişti.. bırakamazsınız anca ara verirsiniz.. hadi gaza gelip aksini kanıtlıcak varsa buyursun er meydanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 taam sırf bugün için bırakırım eheh yau o kadar kolay olsa herkes bırakır bi günde.şunu dünya sigarayı bırakma ayı yapsalar anca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Her yıl bu gün sigarayı bırakıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 seneye kaldi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hiç başlamamış olmak ne güzel birşey sonra böyle günlere gelipte formalite icabı bırakmaktansa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ooh içmeyene hergün "sigarayı bırakma günü" :P harbi bırakın artık ya. eşşek kadar SİGARA ÖLDÜRÜR yazıyo paketlerde. yakında bakkallara, sigara isteyenleri vurma izni çıkıcakmış. nasılsa ölcekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 amma da etki yapıyo ya o SİGARA ÖLDÜRÜR uyarısı. yok biz bilmiyoruz içerken. yeni öğrendim zaten kaç yıldır yararlı die içiodum xD o mesajı aldıktan sonra "atın ölümü arpadan olsun der ve paketten bir sigara çıkarır. yavaşça çakmağa uzanır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar