Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prison break

Suark

Öne çıkan mesajlar

maykıl köse ben bunu anladım.

ya çok saçmalıklar görüyorum o zaman soğuyorum diziden.
Millet tv izliyor tvde resimleri var bi allahın kulu yanında oturan adamı farketmiyor.

bu arada
12.bölümde sanırım fox river ı yukardan gösterdiklerinde çekim için kullanılan tırlardan biri gözüküyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]dizi çok saçmalıyor artık çok.
t-bag denen kaçak nası oluyorda elini klunu sallıya sallıya uluslar arası bir uça bileti alıyor hadi alıyor o kadar parası var en kaliteli yerde oturuyor bi bakıyoruz aynı uçakta bizim eski gardiyan müdürü çıkıyor oda en dandık yerde hemde fbı kartı falan fılan var nası oluyorda en dandık yerden ıkı tane sısman adamın arasında bilet alıyor hadi bunu geçtik.. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

se 2 bölüm 18

[spo]
T-bag o psikiyatrist'in pasaportuyla gidiyo diye biliyorum ben. Bellick fbi kimliğiyle gitmiyo sadece elinde bi tane fbi badge'i var. Ki zaten tamamen alakasız olduğu için fbi'yla devletle mahone'un köpeği olduğu için devletten de para harcanmıyo o yüzden bi de köpeğim olur musun'a evet dedikten sonra business'ta uçmasını bekleyemeyiz. Ben şimdi 19. bölümde havaalanında indiklerinde karşılaşmalarını bekliyorum.
Mahone anladı burrows'un masum olduğunu. O pis Kim de eli yüzü yara içinde hala kıllık yapıyo. Ama mahone ailesini düşünerek masum olduğunu bildiği birini yakalamaya uğraşıyo. Şu an michael lincoln savcı ve sarah habersiz ama mahone asansörle baskına geliyo ama muhtemelen bi şaşırtmaca yapmışlardır bizimkiler yanlış yere gidiyodur mahone. sonra iki kere etrafa bakar yerlerini bulur nasılsa. Kellerman da artık kafayı çizdi başkanı öldürmeden rhaat yok ama eski aşkını göz önünde bulundurursak öldürmeyebilir. Çok kararlı gözüküyo gerçi kardeşine falan söledikleri.. Benjamin franklin de kendini astı ama onun da düşüşünü bile göstermediler kurtulma şansı var gibime geliyo ki inşallah kurtulur son karısıyla konuştuğu sahnede gözlerimizi doldurdu kendisi. Mükemmel gidiyo dizi ama bu sezon biter diye düşünüyorum bundan sonra olabilicek başka bişey yok çünkü o 5 milyon doların peşinden gidiceklerdi ve kendilerini aklicaklardı 2. sezonuyaptıla ama 3. sezonda nolcak yani nolabilir. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi bitmez, prison break daha bir kac sezon oynar.. Amerikali bunlar yazacak bir şey bulur, bir kişi iki kişi yazmiyor ki, 10 kişi felan yaziyor.. Gider daha boyle..

[spo]19'a gelince, tahminimce mahone bizim fish le calismaya baslayacak, yoksa fish'in ipi cekilemez yani : ) Ama başkan oldukten sonra ne olacak ? Orasini merak ediyorum işte : ) Bir de başkanin olmesi bizim bro'larin zararina, cünkü o kayit ile başkan'a şantaj yapacaklardi, ama başkan olurse ? Kime yapacaklar ki ?[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]C-Note kurtulur umarım ya, Zaten Abruzzi'yi harcadılar yok yere... İsmini anan yok artık o kadar karizmatik adamın.

Ama Scofield falan yalan dizide favori karakterim kesinlikle Sucre, o da b.k yoluna gidiyo gibi geliyo, umarım paçayı kurtarır. Adam zaten tereyağı gibi elde durmuyo kayıp kurtarıyo paçayı.

İkinci favorim de Mahone, o da çok iyi karakter valla çok seviyodum zaten günden güne de karizmasını artıyo şu garip saç modeline rağmen :)

18e gelirsek, muhtemelen Pope bilgiyi kopyaladı, bunlara da kopyayı verdi, orjinali kendi elinde duruyo. Onun tarihi sayesinde paçayı kurtaracaklar.

Yanlarındaki savcı ölecek bence Mahone'yle çatışma sırasında

C-Note kurtulur umarım diyorum da pek ümidim yok. Bence ölecek mecbur.

Mahone de yavaştan saf değiştirmeye hazırlanıyo. Daha da bomba olacak durum. Adamda zaten 300 IQ falan var heralde...[/spo]

[ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 03:12 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten last çok güzel yazmışsın sende afferim

böyle böyle

Sezon2 ep16
[spo]Kim çok şerefsiz çıktı ama kim i yönlendiren kim var merak ediyorum.O sessiz adam kimdi kağıda yazıp veren?
Caroline ın kolpası paul la her konuşması uyuz etti beni gerçi caroline da öyle konuşuyor "Paul where are you!" sanane lan!
insan hal hatır sorar once . Başkan olmuş insan olamamış.
Ya dizide çok saçmalıklar var.C-Note u kimse tanımıyor mu en az 30 kişi görüyor adamı.Hiç farkeden yok mu ?
Ayrıca bi önceki bölümde CNote un karısının resmi gazetedeydi.O resim nasıl çekildi? Operasyon çok gizliydi ajanlarmı çekti_?
Ve yine bu bölümde Tren arabalara çarpıyor.Yalnız Trenin tarafından bakınca 3 polis gözükmüyor ama arkadan bakınca gözüküyor.
Ayrıca 4 araba var 3 polis var ? [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...