jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 bekle gor =) senaristlerle sevisiyorum ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ahaha jacabo. :D [spo]bu arada dün cnbce'de izlediğim sezonun ilk bölümünde şu fbi ajanı pope'tan bir adım önde galiba... dövmelerin şifresini çözdü çünkü.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 [spo]Veronica kaşarı geberdi, rahatladım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 [spo]veronica ölmüş müydü ya? kafam iyiydi herhalde..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 maykıl köse ben bunu anladım. ya çok saçmalıklar görüyorum o zaman soğuyorum diziden. Millet tv izliyor tvde resimleri var bi allahın kulu yanında oturan adamı farketmiyor. bu arada 12.bölümde sanırım fox river ı yukardan gösterdiklerinde çekim için kullanılan tırlardan biri gözüküyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @Lethious: [spo]Vuruldu, öldü mü bilmiyorum ama, vurulunca bile BRAVO LAN nidalarıyla şenlendirdik ortalığı. Aslanım benim ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 [spo]alnikabagindan vurdular veronikayi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 [spo]mahonuda bafilediler kellerman napıcak merak ediyorum.Diziyle ilgili bi bok kurmuyorum artık kafamda akışına bırakıyorum hep supriz hep supriz[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya neden her bolumde logo değişiyor bana bi açıklayın bunu piliz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 logo derken kanalın logosu mu? farklı kanallardaki kayıtları izliyorsundur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 rip yapan grubun hangi kanaldan ripledigiyle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Peki fox un kaçtane kanalı var ? birsürü foxta çıkıyor fox28 29 5 falan hep böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 [spo]dizi çok saçmalıyor artık çok. t-bag denen kaçak nası oluyorda elini klunu sallıya sallıya uluslar arası bir uça bileti alıyor hadi alıyor o kadar parası var en kaliteli yerde oturuyor bi bakıyoruz aynı uçakta bizim eski gardiyan müdürü çıkıyor oda en dandık yerde hemde fbı kartı falan fılan var nası oluyorda en dandık yerden ıkı tane sısman adamın arasında bilet alıyor hadi bunu geçtik.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bu spoların başına se"13"ep"31" filan yazsak, sırf prison da deil, hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 se 2 bölüm 18 [spo] T-bag o psikiyatrist'in pasaportuyla gidiyo diye biliyorum ben. Bellick fbi kimliğiyle gitmiyo sadece elinde bi tane fbi badge'i var. Ki zaten tamamen alakasız olduğu için fbi'yla devletle mahone'un köpeği olduğu için devletten de para harcanmıyo o yüzden bi de köpeğim olur musun'a evet dedikten sonra business'ta uçmasını bekleyemeyiz. Ben şimdi 19. bölümde havaalanında indiklerinde karşılaşmalarını bekliyorum. Mahone anladı burrows'un masum olduğunu. O pis Kim de eli yüzü yara içinde hala kıllık yapıyo. Ama mahone ailesini düşünerek masum olduğunu bildiği birini yakalamaya uğraşıyo. Şu an michael lincoln savcı ve sarah habersiz ama mahone asansörle baskına geliyo ama muhtemelen bi şaşırtmaca yapmışlardır bizimkiler yanlış yere gidiyodur mahone. sonra iki kere etrafa bakar yerlerini bulur nasılsa. Kellerman da artık kafayı çizdi başkanı öldürmeden rhaat yok ama eski aşkını göz önünde bulundurursak öldürmeyebilir. Çok kararlı gözüküyo gerçi kardeşine falan söledikleri.. Benjamin franklin de kendini astı ama onun da düşüşünü bile göstermediler kurtulma şansı var gibime geliyo ki inşallah kurtulur son karısıyla konuştuğu sahnede gözlerimizi doldurdu kendisi. Mükemmel gidiyo dizi ama bu sezon biter diye düşünüyorum bundan sonra olabilicek başka bişey yok çünkü o 5 milyon doların peşinden gidiceklerdi ve kendilerini aklicaklardı 2. sezonuyaptıla ama 3. sezonda nolcak yani nolabilir. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Yok bitiyor diye biliyorum zaten. Bir de 19un promosunu izle Ali. [spo]Michael yakalaniyo Mahone'a[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Yok abi bitmez, prison break daha bir kac sezon oynar.. Amerikali bunlar yazacak bir şey bulur, bir kişi iki kişi yazmiyor ki, 10 kişi felan yaziyor.. Gider daha boyle.. [spo]19'a gelince, tahminimce mahone bizim fish le calismaya baslayacak, yoksa fish'in ipi cekilemez yani : ) Ama başkan oldukten sonra ne olacak ? Orasini merak ediyorum işte : ) Bir de başkanin olmesi bizim bro'larin zararina, cünkü o kayit ile başkan'a şantaj yapacaklardi, ama başkan olurse ? Kime yapacaklar ki ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya bu dizi 2 sezon sürcek diye biliyorum hala 3ten bahsediyorsunuz siz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya cidden spoilerlar için bölümüde yazalım açıyorum yanlışlıkla okumuş oluyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 [spo]C-Note kurtulur umarım ya, Zaten Abruzzi'yi harcadılar yok yere... İsmini anan yok artık o kadar karizmatik adamın. Ama Scofield falan yalan dizide favori karakterim kesinlikle Sucre, o da b.k yoluna gidiyo gibi geliyo, umarım paçayı kurtarır. Adam zaten tereyağı gibi elde durmuyo kayıp kurtarıyo paçayı. İkinci favorim de Mahone, o da çok iyi karakter valla çok seviyodum zaten günden güne de karizmasını artıyo şu garip saç modeline rağmen :) 18e gelirsek, muhtemelen Pope bilgiyi kopyaladı, bunlara da kopyayı verdi, orjinali kendi elinde duruyo. Onun tarihi sayesinde paçayı kurtaracaklar. Yanlarındaki savcı ölecek bence Mahone'yle çatışma sırasında C-Note kurtulur umarım diyorum da pek ümidim yok. Bence ölecek mecbur. Mahone de yavaştan saf değiştirmeye hazırlanıyo. Daha da bomba olacak durum. Adamda zaten 300 IQ falan var heralde...[/spo] [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 03:12 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 abicim forgiver'ın sölediği şey mantıklı niye yapmıyosunuz ısrarla? ben trailer izlemem. sevmem yazmışsınız ne olacağını. Başına yazsanıza şu bölümle ilgili spoiler diye olcak iş değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 valla ya, başına yazsanıza kardeşim... [spo]E19Spoiler! ( [spo] Michael yakalanacak diye...[/spo] ) [/spo] [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 19:07 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hakkaten last çok güzel yazmışsın sende afferim böyle böyle Sezon2 ep16 [spo]Kim çok şerefsiz çıktı ama kim i yönlendiren kim var merak ediyorum.O sessiz adam kimdi kağıda yazıp veren? Caroline ın kolpası paul la her konuşması uyuz etti beni gerçi caroline da öyle konuşuyor "Paul where are you!" sanane lan! insan hal hatır sorar once . Başkan olmuş insan olamamış. Ya dizide çok saçmalıklar var.C-Note u kimse tanımıyor mu en az 30 kişi görüyor adamı.Hiç farkeden yok mu ? Ayrıca bi önceki bölümde CNote un karısının resmi gazetedeydi.O resim nasıl çekildi? Operasyon çok gizliydi ajanlarmı çekti_? Ve yine bu bölümde Tren arabalara çarpıyor.Yalnız Trenin tarafından bakınca 3 polis gözükmüyor ama arkadan bakınca gözüküyor. Ayrıca 4 araba var 3 polis var ? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 se 2 , ep 1 'in özetini yazabilir mi biri? inatla ilk bölümüde tekrarınıda kaçırdım. yada 1. bölümü nerden çekebilirim internetten? alt yazısıyla ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 oldu simdi, özel mesaj olarak gönderdim linkleri [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 02:47 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar