Abus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Merhaba ben yeni bir karakter ile oyuna sıfırdan başlamak istiyorum (ilk karakterim level 60 Gnome Fire Mage). Ben Holly Priest olmak istiyorum ama çevremdeki insanlar shadow ol adam kes filan gibi geyiklere giriyor. Shadow Priestlerin çok iyi olduklarını biliyorum ama Holly Priest lerin PVP de hiç mi iyi yanı yok. Birde şey diyorlar Holly Priest lerin rank şansı hiç yok çünkü PVP de şansın yok diyorlar. Sizin düşünceleriniz neler? Dwarf Priest | Enchanting ve Tailoring düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bütün pri talentlari cok bi kisa süre icinde degisecek o nedenle konusmak biraz abest ama disc / holy ile pvp de dayanman icin cok saglam grup gerekir ve holy ile farming veya solo yapamassin. Bence gelişene kadar shadow / disc sorasinda holy / disc e dönersin istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tanklık yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 shadow basla 57 gibi holye don . boylece oyun basinda hizli lvl alip farmlayp pvp nin tadina varabilirsin . ama daha sonra yuksel lvl instance kasacam dersen holye donmen gerekiyor . bunun disinda holy priestin oyundaki rolu heal botluktur . flash heal yapip arada shield atip dispelmagic falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eger adam gibi grubun guilidn yoksa holy acma üzlürsün. bnm mesala talentlarım disc/holy di ve guildim yoktu adam gibi random olarak giriodum. hee millete heal atıodum vs ama sonradan diosun ki lan bu lavuklar kaybedio ben de heal atarak bişi alamıom ne karım var bu işten gectim shadow a. shadow da ohhh hoplaya zıplaya adam kesiosun mutluydum. sonra adam gibi guilde girdim suan talentlarım disc/holy gayet mutluyum sadece heal atarak dispellleyerek vs honor ve rep kasıosun felaket mutluyum. yani ortamına baglı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Healbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet talentler deişecek felan ama şuanda holy'sen (patiden kim demişti unuttum) "yakışıklı bir heal bot" olursun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Holy Nova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gecen gün ab de laga takıldım bu arada yanımdaki adam ölmüş heal atmadım diye bana birkaç dilde küfür etti bende gm lere ticket attım yani arkadaşım healer biraz zor iş bazen oyundan soğuduğum oldu eskiden kalma lvl 30 bitane mage charım vardı onu kasıyom şimdi bitane mage movie si seğrettim etkisinde kaldım :) ekşını seviyom ama shadow priest herzaman benim aklımda bi soru bıraktı shadow priest duel mi yoksa pvp mi çünkü duelle pvp bayağa farklı oluyor o yüzden ekşın olduğu zaman mage daha cok ilgimi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya shadow priest heallayamaz diye bişey yokki bglerde falan heal atcaksan illada holy olmana gerek yok bence ama guildler runlarda falan genelde holy priest istiyo o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Lvl almak için shadow ilerle. Nasılsa istemesende zor instancelarda holy disc olman gerekecek o zamana kadar keyfini çıkar damage vermenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Denecekler denmis de ben suraya takildim said: Holly Priest lerin rank şansı hiç yok çünkü PVP de şansın yok honor adam oldurerek alindigi icin, cikabilecegin max rank 7 8 oluyo genelde. buyuk server'sa haftalarca oynayip hadi 10 falan yaparsin en fazla. daha sonrasi icin shadow'a donmen gerekiyo ne yazik ki... HWL olduktan sonra o item'lari alip Holy'e gecmezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yok öyle bişey bizim holy priestimiz var rank 13 un % 25 inde 1 den 13 e kadar hep holydi. Holy = Healbot heryerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ne guzelmis sizin priest'iniz oyle... sabirliymis yani. shadow olsa kastiginin yarisi kasarak HWL olurdu. ayrica dikkatini cekerim, "sizin" priest'iniz. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 08:24 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Shadow Priest olacaksan bile bunun icin item toplaman lazim ve mutlaka holy olup instance yapman lazim . En iyi Priest staff i olan Benediction questi ini yapmak icin bile Holy şart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Nasıl adam oldurmeyınce honor alınmıyor yaw? Hıc rank 10 veya ustu olmadım da mrk edıyorum, adam oldurmeyınce honor almama gıbı bır sınır mı gelıyor 10 dan sonra? Cunku 10 dan once,killing blowun hıcbır anlamıyok.Sadece adın lıstede yukarda oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Holy ve shadow un heal bakımından pek bi farkı yok, eskiden shadowdum ve şimdi holy yim ama attığım heal da pek bi değişiklik göremedim. Rank kasıcam diyosan kesinlikle holy olma, shadow ol yoksa çok zor kasman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Abuss hayırr pala olll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aynı raidde olduğunuz herkesle eşit şekilde paylaşırsınız alınan honor puanını, ED'de ilk üç marshal'dan birisi holy priest idi. zaten raidlere girip honor paylaşmadan hiçbir halt yapılamayacağı için holy veya shadow olmanın verim açısından hiçbir farkı yok. hatta oturaklı birkaç kişinin peşine takılırsanız ve onları hayatta tutarsanız holy priest shadow'dan bile tehlikeli çünkü o kadar kolay ölmüyorlar.. solo kapasitesi yoktur evet, devamlı birilerinin yanında gezmen gerekir pvp'de. ama şunu söylemeliyim ki yanında holy priest bulunan 2-3 düzgün oyuncuyu gene ancak healingle desteklenen benzer bir grup alabilir, öyle shadow priestle filan bişi yapamazsınız.. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 holy priest bg de kazanmakla kaybetmek arasındaki ince çizgiyi belirleyen adam priest olmanın ama iyi priest olmanın şöyle bir özelliği var.Gidip rogue oynayabilirsin hunter açarsın vs üzerine istediğin itemı alırsın istediğin rankı alırsın ama ne yaparsan yap gerçekten iyi bir priestin serverda gördüğü saygının yarısını göremezsin (pve bazın aynı şey iyi tank içinde geçerlidir).eğer beceririm diyorsan durma aç inan hakkında övgüyle bahsedilen bir priest olmak kadar mutluluk verici birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bg lerde holy olmaya hiç gerek yok, shadow olup hem heal atıp hem dmg koymak varken niye holy olasın ama iş büyük ins lere gelince holy olmak şart tabiki. Bg lerde holy çok gereksiz. Bazı kişiler priest ler shadow olunca heal atamadıklarını sanıyolar. Shadow ve holy arasındaki heal farkı sadece büyük ins lerde ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bg lerde holy olmaya gerek var, bi arkadaş güzel anlatmış zaten. İyi takım oyunu yapan ve priest sınıfını heal olarak efektif kullanan bir priestli partiyi almak çok zordur. Bg lerde kaç defa %5 canla kaçıp heal alıp grubumuzu kesen düşman oldu + holy priest daha zor ölür veyine + bg'de başka damage dealer lar variken priestin damage dealer olmasına gerek yoktur tam tersine healer olursa süper olur ve oluyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 heal ediyo falan güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @ s1eger Hea, shield diye bi büyüleri var böle güzel oluyo şekil duruyo böyle atıyorlar beyaz bir kalkan oluyor felan, fear falan atıyorlar korku saçıyorlar etrafa güzel bişey yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Görende shadow priest ler heal atamıyo sanıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar