Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hala icq kullananız var mı?

Matis

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
icq'ya çok uzun zamandır girmezdim ama şimdi arada işim düşüyor giriyorum birilerine ulaşmak için. bazıları gerçekten bilmiyor msn fln, hala icq :)

msn'in yeni popüler olmaya başladığı zamanlarda icq'nun kalan tek avantajı offline msj olayıydı bence. ama live ile birlikte onu msn'e de eklediler, pek bir farkı kalmadı. zaten ms her zamnki gbi var olan bir pazara ortak olup diğerlerinin kaldığı yerden kendini geliştirip öne geçmeye çalıştı bu projede de. (sanırım başarılı olduğu sayılı örneklerden msn :) hatta tek bile olabilir)

#icq: 92888908
Sosyal ağlarda paylaş

sidik yarıştırıyosak benim 80'e yakın 6 haneli numaram vardı ama en sevdiğim numaram 100000000 numaralı uin'i register etme savaşında icq'nun bahşettiği 99996699 dur :)

Kullandığım numara da #651567. Alışkanlık işte aslında daha güzelleri de war ya

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 06:11 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
live hala problem yaşatıyor offline mesaj sisteminde bana kalırsa hala icq da işte kimse kullanmıyor.

Hakkaten bazen delirtiyor beni. Biri offline mesaj atınca her online olduğumda aynı mesajı tekrar tekrar görüyorum. Bir müddet sonra düzeliyor ama 10 gün sürdüğü bile oluyor. Ne zaman açsam aynı adamdan aynı mesaj geliyor. :S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hakkaten bazen delirtiyor beni. Biri offline mesaj atınca her online olduğumda aynı mesajı tekrar tekrar görüyorum. Bir müddet sonra düzeliyor ama 10 gün sürdüğü bile oluyor. Ne zaman açsam aynı adamdan aynı mesaj geliyor. :S

Aynen bende de çok oluyor katılıyorum. Microsoft dandik
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bu topici görünce bi giriyim dedim. yaklaşık 150 kişilik listemden 1 tane online insan yoktu ya. :( dayak yemişim gibi hissettim.

ey icq, ne oldum diil ne olucam demeli demekki.

Edit:62668116

[ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 15:32 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...