Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 icq yu her kullanmam gerektiğinde yeni numara alıyordum
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 heyt be kimlerle konuşurdum icq da duygulandım:(
Queen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne güzeldi icq o zaman internet sen bilgisayarda napıyosun diye sorunca msn'e giriyorum diyenlerin işgaline uğramamıştı internet. Ben şu an kullanmıyorum. Unuttum da numaramı arama da bozuk sitedekiacılınca kullanıcam.
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende 5 haneli numaralar adminlere ait diye bilirdim ama tabiri caizse g*t olmustum okuldan bi cocuk bana 5 haneli bi icqdan selam yollayinca
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bi ben ısınamadım sanırım şu aysikuya
Apis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ne günlerdi onlar... 50348881. Tam üç sene önce birisi Şifresini çalmıştı. Bende buıraktım bu işleri. Bu üç seneden sonra iki ay önce Messenger kullanmaya başladım. Ve offline mesaj gönderme özelliği olmadığını görünce bir anlam verememiştim neden insanlar messenger kullanır... Halada bir anlam veremiyorum. =)
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 icq çok iyi bi programdı hatta real time chat özelliği vardı (hala var sanırım) karşınızdaki karakteri karakterine görüyodu ne yazdığınızı. icq bu instant messaging olayını bir nevi başlatan olaydır ve msnin popülerliği sırf insanlar 8 haneli rakam ezberleyemiyor diye bence. 122357164 benimki hep aklımda şifresini de kaybetmedim. icq bence daha asil bi program yani kullanıcı daha bi özgür orda yani msndeki gibi bi yere invite edilip durma falan gibi keriz olaylar yoktu. icq hala kullanıyorum ama tabi kullanan adam kalmadı.
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msn cok cividi artik . gecen gun film izliyorum yuksek seste , msn arkada acik ama mesaj atarlarsa ses cikmasin diye away de . allahin otistiginin teki geliyo $abanin melodili essolessek seyini yolluyo. daha sonra aptal aptal renk renk emotionlar geliyo onun ardindan renkli nickler ki msn plus yoksa bunlar sizde #$235nickname sekline cikiyo ... peheeyt nerdesin icq...
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben kullanırım icq, daha dogrusu miranda kullanıyorum. yahoo msn ve icq acık her daim. uin'im 54382045 ekleyin gayri
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu arada hazır icq konusu varken bi infoma bakim dedim, yeni özellik koydular galiba member since var. Sat Nov 06 16:44:55 1999'da kayıt olmuşum, hey gidin hey.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 5 ve 6 hanelileri sonradan biyerlerden bulmuştum. ilk icq aldığımda (98di sanırım) 7 haneliller vardı.
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hehe diablocular derneği grubumuz için icq kullanıyorum ama artık hiç online yok. şöyle diyim msn harbidende kalabalık ortam. şuan 270 kişi var ki hepsini siliyorum paso ama hep kabarıyor. icq taş çatlasa 20 kişi ama bol bol muhabbet
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kimlerle tanışmıştım icq da :( msn çıktı mertlik bozuldu arada eski dostları görmek için kuruyorum icq onnu dışında pcde yüklü bile değil
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 icq ownz. hala invisible durur msn in yanında.gerçi online sayısı son 1 senedir 5 i bir kere geçti oda msn çökmü$tü o zaman :)
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 şimdi şöyle bişi : bende herkes gibi icq dum msn çıkınca msn e geçtim ama durum ortada ki nerde çokluk orda bokluk.Ben Msn'e millet kullanmıyor mesajlar çok rahat gidiyor avatar var diye birkaç kişiyle geçmiştim listem 5kişimi neydi.... Gelgörki herkes MSNci oldu.Herkes msn cı oluncada mesajlar gitmemeye server kaldırmamaya saçma sapan hatalar çıkmaya başladı. Şimdilerde Icq ya en son baktığımda mesajlar muhteşem hızlı gidiyordu , ne yazıkki bu saatten sonra geri dönmek imkansız...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msn saptıyo arada sırada o zman aysiku kullanyıorum.
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ıcq yu severdım az ekmegını yemedık 5-6 hanelı no dan:p
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 o kadar konuştunuz açtım yine icq mu :D
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben de icq hastasiydim. Sonra bir cok arkadas icq'yu birakip msn'e gecince Miranda kullanmaya baslamistim. Ama yaklasik 100 kisilik icq listemde max 3-4 kisiyi online görmeye baslayinca ben de tamamen msn'e gectim. Cidden yazik oldu icq'ya... AOouu seslerini özledim. :(
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Vay be unutmuşuz ICQ'yu. Listedekilerden 1 kişi bile çevrimiçi olmuyo. İndirip giriş yapim, hatta kullandırabildiim arkadaşlara tekrar kullandıriim
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 İlk yurtdışındaki kuzenlerim sayesinde msn ile tanışmıştım. Dedim bune msg dediğin alt+s kombınasyonu ıle gıtmelıdır. Yok öyle kolay msg atmak. Sonra baktım patır patır düşüyor millet. Bende düşeyim dedim. İcq yüklü bile değil. Boşuna bellek kullanımı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben hep açık tutcam bundan sora. Zaten bi arkadaşın yüzünden geçmiştik MSN'e. O adam (bilir o kendini...) internet aldı ve "Ben anlamıyom ICQ'dan çok karışık yaaaaa!" diye konuşup MSN kullanmaya başladı direk. Sonra baktım MSN'de herkes; sonrası malum. ICQ 2001b kullanıyom şu an; yeni çıkanları sevmiyom çünkü.
unac Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ehuhueh dün ilk defa icq aldım:D ne alaka demeyin.ama şuan listemde kimse yok. bana numara verin bi kaç kişi olsun:p
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ne zaman üye olduğumuza nasıl bakıyoruz?
Öne çıkan mesajlar