Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 makinaci mi... muhendis acisindan mi, vallahi cok sagol... matematikciyim ammavelakin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yakışıklım benim yerim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Azmodai said: ama bu yine de muhtesem bir adam oldugum gercegini degistirmiyor. Bazen canim sikilinca aynada kendimi izleyip sasiriyorum, "ben cidden bu kadar iyi miyim?" diye. Tanrım evrende yalnız değilim!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hani sürekli çiziyo ya, top sakal, kalın çerçeveli gözlük filan ondan yani. yoksa aslıdna alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yaş 19 mu, çok büyük gösteriyo bu foto ya. 24 falan sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Sly-One said: Azmodai said: ama bu yine de muhtesem bir adam oldugum gercegini degistirmiyor. Bazen canim sikilinca aynada kendimi izleyip sasiriyorum, "ben cidden bu kadar iyi miyim?" diye. Tanrım evrende yalnız değilim!11 Ben de öyleyim. Ama benim ayna karşısına geçmeme gerek yok. Parmak uçlarımdan başlayarak bir bayağı iyilik akıyor her tarafıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sana kim inanır lan méémur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yiyen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 içen inanır o zaman. inanmıyorsan da saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 burası askerlik yaptığım yer ! denize 0 komutanlar sağolsun izin veriyordu gidip haftada bir yüzüyorduk ! burası bizim koğuş biraz lüks gelebilir !! şaka misafirhane burası yat içtimasından sonra gelip maç,filim fln izliyoduk !! !!!! buda MAN işte binip geziyoduk !! !! buda öle bişey işte !! ee askerlik hep böle kolay ve güzel geçmedi bu aşağıdaki fotoğrafta usta birliğindeki ilk günlerimden kamuflaj yok cünkü inşaaatda calıyodum ... orda parmağım sarılı görüldüğü gibi duvar yıkarken balyoz elime geldi parçalanmıştı hatta kupuyodu diyebilirizz parmağımda 12 tane dikiş var 2 tane kırık vardı cok kan kaybettim zor günlerdi!! işte o fotoğraf buda parmağımın son hali !! Buda komple benim son halim .... bu kadarrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hey gidi hey benim abi de askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ünlem işaretleri değerlidir bitirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sabır bir yere kadar tüketmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sularımız değerli çok fazla kullanmayın. benimki ayar olmadıki belediyenin yaptığı reklamlar gibi oldu peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ki ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 utku kalk git allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 nalaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sağ ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Xaenin said: urmesque said: pogodi, fotoğrafçımız ve ben (= Çocukcağızın ağzına spatulayla vurasım geldi afedersiniz. Çok yakınınız değilse TİPİNNEH demek istiyorum. Saygılar. ahah çılgın marslılar ama biraz sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kızlar taş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kızlarımızın hepsi taş OrCuna şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar