-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: E uyuyomuşsun işte n-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hep uyuoru uykum gelio düzenli olarak uyuorum fazla uyuorum vs vs problem uyumam ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 off fede off son biramı hacıladın bilader ! tekila man olarak geziyodum resmen :D onu hacılatmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o kedi kanser mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Oha ne alakası var? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Koala's Lament said: hiç çok beğendim çıkma teklif edicem. ben kimseye birşey demedim de, bu mesajından sonra belirtme ihtiyacı duydum. kompleks yapıp klişe psikanaliz girişimlerinde bulunmaya gerek yok. ibneysen ibnesin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 belki forgiver nc yi tanıyodur, ensi nin eskiden kanser adlı bi kedisi vardır çok tatlıdır, forgiver ile kanser arasında bi duygusal bağ efendime söyleyeyim bi sempati bağlılığı oluşmuştur, yıllar sonra f. görünce o kediyi birden aklına o eski hatıralar gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Roket gibi sıktın be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sly-One said: Koala's Lament said: hiç çok beğendim çıkma teklif edicem. ben kimseye birşey demedim de, bu mesajından sonra belirtme ihtiyacı duydum. kompleks yapıp klişe psikanaliz girişimlerinde bulunmaya gerek yok. ibneysen ibnesin np. aynen öyle. ibneysen ibnesin. ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 zeka yaşın 12, 20 olunca kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yeterince ayar verebilseydin oturup tartışırdım. sen git memeyle takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 haklısın bro. yetemedim bu gece, ileride tekrar karşılaşırız yörüngede kalmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bi meme olsa ama şimdi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gafa sallayoz babo: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Saeros said: bi meme olsa ama şimdi hakkaten biri bulup geri koysun buraya aramaya kasamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ikinci resim çok burutâl lan >:D< fak yes fak yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Koala's Lament said: Saeros said: bi meme olsa ama şimdi hakkaten biri bulup geri koysun buraya aramaya kasamıycam. Aynaya bakıp t-shirt'ünü kaldıracaksın zor değil meme bulman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Satanic black metal tatatatatatatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 laraken'i camiiye, huzurevine, kadınlar gününe falan götürücem ben sadece tepkileri ölçmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nileppezdel said: Koala's Lament said: Saeros said: bi meme olsa ama şimdi hakkaten biri bulup geri koysun buraya aramaya kasamıycam. Aynaya bakıp t-shirt'ünü kaldıracaksın zor değil meme bulman.. benimkine kimse rep vermez. kıllı kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gömleginin düğmelerini aç daha heyecanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koala's Lament Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ilginç geyikler çeviremiyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 dasaaa said: laraken'i camiiye, huzurevine, kadınlar gününe falan götürücem ben sadece tepkileri ölçmek için.. camiye gitsem atar yaparlar bana, cemaatin alayına tek giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 can gel seni götüriyim benim gittiğim camiye. üste açık renkli pembemsi renklerde kazak,hırka filan giyersin birşey olmaz. 1 kişide dönüp bakarsa adam değilim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar