Laraken Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 blok blok diye çıkıo benim de kakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 topiğin winleri Baluu said: Garip... İnsanlar garip.. Düşünceleri daha garip.. Döngüleri daha garip. Bir insanı insan olduğu için sevenler daha garip. Oysa bi insan olabildiğinin en iyisi gibi görünmeli. Olabildiğinin en iyisi gibi fotoğraflanmalı.. Bir kere kahve içmesini bilmeli, düzgün konuşmalı.. Aykırı olmamalı.. Sokağa çöp atmamalı.. pahalı ve şık giyinmeli.. Her şeyi zamanında ve yerinde yapmalı.. Güneşte gözlük on, güneş yok ise gözlük off.. yemek yerken bıçak kullanmalı. Dürüst olmalı.. Doğru olmalı.. Şu olmalı bu olmalı.. Böyle davranmalı.. Saygılar Düriye. Zheld said: qwewq Zheld said: ben peynir yedim Cuce said: tokat at Emaleth said: bey dürbünümü getir kavga var. Zheld said: şövalye mi kesildin başımıza ayrıca çil aut olana kadar topik kitli. l2p kkty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Cons mekanının sahipsiz olmadığını gösterdi. Delikanlıymışsın cons. Aynı zamanda komiksin de.. Hmm hayallerimin erkeği olabilir misin lan? http://img253.imageshack.us/img253/9531/1712051332bq5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ya bende bir fesatlık var yada yukarıdaki fotoda axedice'a blowjob veriyor biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Xunn aranızda birşey varsa böyle dolambaçlı yollara başvurmak yerine direkt söyleseniz? "Vay be ibnenin bile delikanlısı oluymuş" desek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 yazı da getirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Tentacle hentailer senin beynini sulandırmış aslanım. Ben gayet heteroseksüelim. Neyse, konumuz axedice. Fotodan blowjob yapan mahlukun erkek yada dişi olduğu anlaşılamıyor. Belki bir köpek, bir buzağı, bir karınca yiyen bile olabilir. Bekleyip göreceğiz. Edit: Laraken çekilsene evladım aradan, aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 mimkin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Asteroth said: "Vay be ibnenin bile delikanlısı oluymuş" desek. ahahah larakene laf yok laraken fan kılab açıcam ben bi kişi daha bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 selam. ben ''msn''den geldim. kaç yaşında gösteriyorum?? fisfisi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dory haklı!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Lol terbiyesiz iksun yok öyle bişey. Yalnız bi oral oral dolamışsın diline, çok fazla athene vidyosu izliyosun galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 YU LUK ET MA BİÇ!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 axedice said: Cons mekanının sahipsiz olmadığını gösterdi. Delikanlıymışsın cons. Aynı zamanda komiksin de.. Hmm hayallerimin erkeği olabilir misin lan? http://img253.imageshack.us/img253/9531/1712051332bq5.jpg Olm terörist gibi çıkmışsın. Birine bi laf okucaktım ama unuttum bu fotoyu görünce, kime sokucaktım onu bile hatırlamıyorum. From dusk till p0wn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 dory haksiz, fistan gereksiz, serce de sacma. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Xunn da ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ZaugnaKhaldun said: bugünden Arda Bahadır'ı nereden tanıyorsun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Asteroth said: Xunn da ibne. Sopa geliyor. @loldice: Abi bakınca direk öyle gördüm yani, fesatlık bende olabilir. zaten şaşırmadım değil yani "oha axedice'ın bile kız arkadaşı var." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 kavgayi kacirmisim, tekrar baslatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Olm ahahah bahadır baya yakın bir arkadaşımın kuzeni oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Fistan said: bi iki ayar vereyim antipatik olayım, sonra kendimi bi bok sanayım. kendimden biliyorum. hoş değil asddf HAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Baluu said: Zalimdirim, Gaddardırım.. sdjfhgh Bi de ne pipime kavga etmişsiniz ki siz onu anlamadım. Herkes bi alıngan olmuş, bi taraf ağzına geleni söyleme yetkisi buluyo kendinde, diğer taraf da her söyleneni üstüne alınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 en gereksiz tellos bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 HAYIR KARA MURAT BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar