dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sen o kadar foto çek gavur konsepti ile arkandan kırk yıllık süpürge göz alsın. amma bu fotonun esas kahramanı yıllar geçse de değişmeyen dizaynı ve bir emonun bile evine girebilecek mütevaziliği ile pek se'gili, yılların dostu süpürgedir. hafif ıslatarak kullanınız toz kalkmasın.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Dasa sen hiç resim koydun mu? Peki uğurböceği gördün mü?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 uğur böceee gördüm tabii. amma resim koymadım. böle daha iyi (anonymous ?) zati kirli sakallı, dağınık saçlı bi adamım. görsen de bi şi değişmez yani. ha olsaymışım öle hoş bi hatun, dizerdim fotoları. dur ulan bu hafif utilitarianist bir yaklaşım oldu.. evet
Zep Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 dasa resim koysun evet.patide postlarını takip ettiğim tek adam. göster yüzünü dostum.hadi
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sen olayı anlamamışsınmazlıktan geliyomuşsun. Dediler. Bak mesela dağınık saçlı ve kirli sakallı bi insan evladıyım. Hatta yanimdaki elemanın karizması altında göbeğimle birlikte eziliyorum. Ama dava uğruna diyerek bu ahval ve şerait içinde dahi resim koymaktan çekinmiyorum! evet venedik nihoho
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bellow çakma kız emolara benzemişin
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ehe rep için thx :P her şeye benzetiliyorum :O peki bunda neye benzemişim :D direk webcamden açtım çektim asdf
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 çakma at bu ponyler var ya çizgi filmlerdeki.. ahanda örneği
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Griswold said: Kaan ışıktan o saçın rengi di mi, ışıktandır evet. Yıldız dövmesi olan iki arkadaşım var, ikisi de emoluğun yanından geçmeyen insanlar. Yıldız dövmesi patlar yani genelleme olarak benim gözümde =) o değil de güneş dövmesi yaptıran emolar var aramızda.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 BeIlow said: peki bunda neye benzemişim depresif! dizler içeri çekilmiş falan.. bi nevi katatoni, donup kalmışlık olabilir.. ancak arkanda bir süpürge yok! bunun eksikliği hissediliyor. biz süpürgeyi özledik.. bu konu ile ilgili bir yazımı paylaşmak istiyorum.. öhöm.. en iyi emo süpürgedir! süpürge! o, saçlarını yüzyıllardan beri süpürge eden emoların ilk lideridir. ...BeIlow'ın saçlarının rengine de ilham olan emo sarısı rengi ile, her daim kapı arkasında duran mütevazi ve çekingen tavrı ile, sap kısmı olarak adlandırabileceğimiz tutacağındaki el işlemesi siyah ve daha aşağıda -bel kısmı olarak nitelendirebileceğimiz- renkli (genelde kırmızı veya mavi) dikişleri ile göz dolduran.. duygu dolu bir kahraman. süpürge bir süperkahraman!
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Modları göreve çağırıyorum. Topiğe resim koymayanların geyik yapması üçüncü bir emre kadar yasaklansın! gerçi bu önerimle kendimi konu dışında yasaklatır mıyım? Azz sonra..
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bende de yıldız dövmesi var :((88 yıldız dövmesi :(
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Pyro said: o değil de güneş dövmesi yaptıran emolar var aramızda. ama abi olmuyor, nikimin baş harfini bileende taşıyosun /= konuşturma şimdi =) Gerçi güneş dövmeli emo ben olmuyorum, o emo başka emo da hadi neyse ehaehehe. Baltazar'ı kırmayıp fotoğraf ta koyayım tam olsun.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hmm erhanı andırıyon sanki cüce, erhanı andırmıyo mu?
Öne çıkan mesajlar