Eternal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Saeros said: Eternal said: He onu geçtim şu tiple kaç tane hatun yapabiliceksiniz ömrü hayatınızda. belki insanların başka hedefleri vardır hayatlarında, hatun yapmaktan öte Laf çarpıtması yapma cigerim..erkekler kızlara ilgi duyar.. Ve yaşamı boyunca kızlarla takılır,eglenir,cinsel ilişkiye girer,hayatını paylaşır sevgili olur evlenir karısı olur. Buda hayatın parçasıdır... Demek istedigim bu. Oturup karıya kıza kasıyoruz biz demek degil yani..
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Orçun bir şey dediyse doğrudur.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Eternal said: Laf çarpıtması yapma cigerim..erkekler kızlara ilgi duyar.. Ve yaşamı boyunca kızlarla takılır,eglenir,cinsel ilişkiye girer,hayatını paylaşır sevgili olur evlenir karısı olur. Buda hayatın parçasıdır... Demek istedigim bu. Oturup karıya kıza kasıyoruz biz demek degil yani.. cigerim, isteyen istediği gibi takılır, kafasına göre bi kız bulur onunla beraber takılır nedir ki illa belli bi kılık kıyafete bürünmek nasılsa ilerde herkes toplumun belirlediği kalıba giriyor öyle ya da böyle, bunu şimdiden istemek, hızlandırmaya çalışmak neden?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Eternal çok ciddiye almışsın sen sanki o resimleri? Ne kadar dandik resim varsa albüme konuluyo işte, sonra gülüyoruz eğleniyoruz. Ben de koyuyorum komik çıktığım resimleri, gerçi benim genel halim öyle hehe. Heyo bakın nasıl da alterno gençliğiz gibi bi hava yok ortada. Bellow dışında :P Onu da böyle kabul ediyoruz artık. Bide kareli pantalon giyen kızdan öteye gitmek nedir? Sanki bi hedef var gibi demişsin bunu. Uluslararası çalışıp otel odalarında ukraynalı kovalıyamıyo anacım herkes. Ki o kare pantalonluyu bulamayan da var :/
teufel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 emanet gibi duruyon atın ustunde usta
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 lan ben ukraynalı falan kovalamıyorum yok öle bişey usdfhsufsh .. ne haliniz varsa görün. Saeros sende çok tribe girdin bi resmini koyda görelim bakalım kesin sendede var bi emo durumları..
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şurdaki iki üç resme "deliganlı olun" tribi çeken ben değilim
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 tam da spirit izliyoduk, atli fotograf ustune geldi
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Tanımadan yorum yapmak kolay Eternal. KingofLoss şahsıyla karşılaşmış, oturup 2 çift laf yapmış bir insan olarak, kendisini mantıklı, hoşsohbet ve zeki bir insan olarak hatırlamaktayım. Ayrıca sana göre tarzları abzürt gelebilir, fakat senin kulaklarına taktığın küpeler bazı insanlar tarafından ibnelik göstergesi olarak tanınıyor. Arada fark var deme aynı şey.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 xaty said: "albümü lütfen kendi fotolarımız için kullanalım" imza: xaenin'in bir dostu Oha bu ne lan ?
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bir dost diye mesaj atıp duran sen değilmiydin *alıntı yapıp duran :p
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Odium hafiften efemine olmanın dışında gayet kafa çocuk, arada bir buluşur, konusuruz. Eternalus'un dedigi bazı insanlar için doğru olan birşey. Ama bu forumda bu kategoriye giren çok fazla insan yok, odium da dışında bu tayfanın. Odyum Odium geceleri ''Tenini özledim.'' diye mesajlar atıyorsun ben korkuyorum o zaman. *Saeros'a cinsel içerikli sms atmaya girişir* Atmayın olm.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Sensin efemine. @ eternal : ay valla ne desem diye ekrana bakıyorum 10 dakkadır. yok yok yok. (bu arada bi şey yazasım geldi, sonra ona olan cevabını tahmin ettim. o cevaptan sonra muhattap almıycaktım seni, en iyisi şimdiden almayayım tam olsun.)
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 said: @ eternal : ay valla ne desem diye ekrana bakıyorum 10 dakkadır. yok yok yok. yapma etme o kadar şaka yapıyolar dedik
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 eeh (oto-sansür) beni bilen bilir hiç kimse de (oto-sansür) umrumda değil. size hayatta başarılar.
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ferrero Roché'nin atlı fotosunun arka planı çok güzel yahu, neresi orası? Film mekanı gibi.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 anıl oha. tepkisiz mi lan sizin hocalarınız?
Öne çıkan mesajlar