LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Antimodes52 üye [şikayet et] § 13 Temmuz 2007, Cuma - 14:44 [ özel msj ] nymph, yok öyle bir şey :P Benzete benzete Rasıl'a mı benzettiniz yauöeh be ulen hayatında aldığın en güzel iltihattır o be adam beğenmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: sina : "@selin: kutun dolmuş" öeh. mesaj kutusu abi. öm. afsd. ulan sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 alın lan sizden resim saklayan sizin gibi olsun biri gey lord diğeri gey gotik ben her halimle barışık bir insanım :p aynı günde çekilmiş diğer bir resim [spo] [/spo] bu da yanımdaki en yakın arkadaşım okulun deli matematikçisi (o deli matematikçi olduğu için fazla matematik öğrenmek zorunda kalmıyorum ona soruyorum direk heheh) [spo] [/spo] ayrıca ne var kutun dolmuş? ne gibi bir anlam çıkardınız bundan allasen gidin boğazın serin sularına atlayıp kendinize gelin [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: ayrıca ne var kutun dolmuş? ne gibi bir anlam çıkardınız bundan allasen gidin boğazın serin sularına atlayıp kendinize gelin CİİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: diğeri gey gotik ayıp oluyo ama =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sen değilsin zunn get gotik olan lord olan da asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 buda ben sina =) fecci sarhoşum yannıs :/ 2 saat önce çektim [spo][/spo] [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 23:39 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 saçlarım ne garip çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sdfasdf sansür (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: utopia üye § 13 Temmuz 2007, Cuma - 12:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- valla boyum 1.74, ardaya da cansına da gizmeye de anıla da kat çıkıyorum. o değil de anıl, sen bildiğin cücesin olum, inkar etme. arkadaşım ne diyorsun sen? bazı fotoları koydurtmak zorunda bırakma beni jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 blackchaos reklam yapma, resmi ortadan kesip koyacağına sansür koymuşun ne bu şimdi yani:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hmm dimi daha mantıklı sarroş kafayla bu kadar düşünebiliorum.Ayrıca reklam yapsam sansür koymazdım! :/ üzme beni pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yok yok bu var ama göstermem anlamında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: arkadaşım ne diyorsun sen? bazı fotoları koydurtmak zorunda bırakma beni jnms canım arkadaşım. en sevdiğim arkadaşımsın anıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bir fotoğraf daha rakı balık esnasında :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mayhem miş. peh. senden burzum olmaz lan. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yok artık geçti bizden, yavaş yavaş blues, oldies'e doğru kayıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 32 yaşına mı bastın? geçti lafını takdir etmiyorum. nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 O H A ! ANARŞİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 gotik sen misin lan o istanbulun her tarafını boyayan :p aferin devam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 töbe töbe ne anarşigi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o değil de italyan lisesinin oraları kimler yapmışsa güzel yapmış burdan über olmuş diyip saygıalrımı sunuyorum her kimlerse artık . aklıma geldi de birden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 adam izmirde olm. asdfsd. helal dodom cnms sçs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pru evden çıkmıomuşun gelmedin buluşmaya dopsun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar