Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 neyse şimdi benim şu ( < ) portakalı soymam lazım. peçete almaya kalkmicam o yüzden ellerimi yalayıp kurumasını beklicem kthxbyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oks.Cnms.I call you later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 asdasd basd tuh copy paste etmeyi unttum. ;P [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 03:05 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tiky sen kutsi denen şu şarkıcı tipli mahlukata benziyorsun :D sana laf atmadım yanlışta anlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 lan aklıma cagdas dugundekı şınav geldi yarılıyorum yine nese ben yatiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 KOMADAYIM OLM [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 03:12 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 alt+l yapınca locklanmıyomuydu topik ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bence tikkycemal gayet dogru soylemis arica cokta yakisiklida ben tamamen arkasindayim bu arkadasin. dovmeyede sizi onla gelecem haberiniz olsun. antalyadada tanidiklarim var fistanda kurtaramiyacak pacayi. arkamda var tikkycemal gibi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 aquila, adanaliyak kardesim ahahaha gul sokak'a gel!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ustad kalmamis ki artik boyle birsey varsa da nadir vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bu konu kişiden kişiye değişir bence, yani ne kadar önem vermesede iş evliliğe gelince buna dikkat eden insanlar oluyo, bilemiyorum sanırım bi güven sorunu yaşıyolar ama eminim ki aşık olup evlenmek isteyince bunu sallamazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 simdi tabi sunu dusunen de var bunun yaninda evleniyosun sonra kizin arkadasi cikiyor arkadas ortamindan oyle bir muabbet gecerken sen de ama gecmiste olani biliosun daha onceden onunla iliskiye girdigi tabi bu durumda nasil olursun bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 eferim eferim tartisin belki ilerletir sizi elalemin bekareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 SIKILMADINIZ MI BU MUHABBETTEN? daha yaratıcı olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 başlığı açanın konuyu saptırdığını ilk defa görüyorum. ee tikkydir ne yapsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 cemal babs büyüksün acayipte yakışıklısın kız olsam kesin seninle evlenirdim dün akşam uyuya kalmısım ben yokken neler olmuş burda :D neyse cemal b@bs suadiyede elimi atsam senin gibi bir ton var yaw :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 b@b k3nk 6 gp pls! tikkiym ezelden,giyinirim dieselden.(ole mi yazılıodu yaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 konu çok maL olmuş bence,bu konuda herkesin bildiği 1 taBu var ve benim için önemli değil diyenlere (kesinlikle benim fikrim)inamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 post atamıoyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sen gidip hayat kadınlarıyla, kaşarlarla yatıp bunlar bakirliği bozmaz dersen, o da gider playboylarla, jigololarla yatar... ben açıkçası evleneceğim kadının bakire olmasını bekleyemem çünkü o da benden bekler böyle bir durumda.. ama zaten öyle herkesle yatıp kalkan kızlarla da aramızdan birnin evleneceğini sanmıyorum... evet ailenin verdiğin önem. kimseyi böyle yada şöyle düşünüyor diye yargılayamaz ve yadırgayamayız. hereks kendi görüşüne sahiptir ve bu görüş kolay kolay değişmez o yüzden boşa dil döküyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ha bide ben ilk 2 sayfayı okudumda konu baya kaymış takılın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 butun herşeyi okudum baştan sona kadar.valla sağolun sıkılmıştım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 iyi post kasılırmış burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yeni sistemde post kasma diye bişey nasil oluyo bana bide onu anlatsan =D ayrica Ethh Toplumumuz cok gurulu diye övünüyoruz ama kızlar maşallah ilkini yaşama yaşlari 16 kapılarina dayanıyo ama tabiki bi sürü istisna var.. sadece ben rastgelemiyorum =))) neyse öbürleride iyidir ama eheheheheh tavsiye ederm Ayrica evlencegm kızn öle olmasi beni daha mutlu edermi bilmem cünkü kendi yetenekelrimel iligl bi derdim yok :D o benle evlendikten sonra en kral beni bilcektir ehhe ama tabiki evlendigim insanin hiç ilişkiye girmemiş olmasi öncelik olarak tutarim COk sonlardaki detay sayfalarinda olsada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 köylü zihniyeti ile takilan insanlar gidip köyden el degmemis bi hatun bulup evlenirler. kesin cözüm iste. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 20:35 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar