Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlilikte bekaretin önemi

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

sen gidip hayat kadınlarıyla, kaşarlarla yatıp bunlar bakirliği bozmaz dersen, o da gider playboylarla, jigololarla yatar...

ben açıkçası evleneceğim kadının bakire olmasını bekleyemem çünkü o da benden bekler böyle bir durumda.. ama zaten öyle herkesle yatıp kalkan kızlarla da aramızdan birnin evleneceğini sanmıyorum...

evet ailenin verdiğin önem. kimseyi böyle yada şöyle düşünüyor diye yargılayamaz ve yadırgayamayız. hereks kendi görüşüne sahiptir ve bu görüş kolay kolay değişmez o yüzden boşa dil döküyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sistemde post kasma diye bişey nasil oluyo bana bide onu anlatsan =D

ayrica Ethh Toplumumuz cok gurulu diye övünüyoruz ama kızlar maşallah ilkini yaşama yaşlari 16 kapılarina dayanıyo ama tabiki bi sürü istisna var.. sadece ben rastgelemiyorum =))) neyse öbürleride iyidir ama eheheheheh tavsiye ederm

Ayrica evlencegm kızn öle olmasi beni daha mutlu edermi bilmem cünkü kendi yetenekelrimel iligl bi derdim yok :D o benle evlendikten sonra en kral beni bilcektir ehhe
ama tabiki evlendigim insanin hiç ilişkiye girmemiş olmasi öncelik olarak tutarim COk sonlardaki detay sayfalarinda olsada..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...