zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 merak etme, araştırmalarım bitince bekaret sorununu çözeceğim. sabredin, dayanın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 buluruz 22-24 yaşında :P okumakdan başını kaldıramamış birisini.. hele biraz daha hayatımızı yaşayalımda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hep bu hayatımızı yaşayalım zihniyetinden çıktı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Neden ki? tabi insan hayat yaşamak diyince sade cinsellik algılayabilir :=) Ama geçmişde şuanda çok övünmeyeceğim bir sürü şey yapmış olmamdan dolayı şuanda tamamen bekar oturup evde huzurlu bir ortama sahip olmayı, canımın istediğinde her istediğimi yapabilmeyi. Sırf canım istiyor diye gidip 10larca magic boosterı alabildiğim bir hayatı yaşamayı tercih ediyorum. kısaca hayatını yaşamak bir gece onunla bir gece öbürü ile olmak demek değildir.Hayat zaten cinsellikden ibaret değildir :=) Ancak içinde ukte kalmış olanlar hayatını cinsellikle bir tutarlar. hayatın başka türlü yaşanabileceğini düşünmezler :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hayatımızı yaşayalım, ardımıza bakmayalım, carpe diem... ileride pişmanlık, yaptığımız şeyler için yapamadıklarımız, yapmadıklarımız için duyulur ancak ne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Siz inanmayın bunlara cici kızlar, bunların hepsi pis abaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 önamli olan -afedersiniz- avrata binek değil.. binerkene dikkat etmek gerekir.. işte bu ürün tüm dertleri çözecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 puahahah bu konuyu okumuyodum hiç, ama absonun yazdığını görünce "alala" dedim... girdim topice absonun yorumu gördüm ve yarıldım:P Abso baba bizi de diskoya götür!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 +rep dasaaa. garantisi bile varmış. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:14 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu adamın açtığı konuları uplarsak pati çöker benden demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 köy kızı almak lazım bakire için hem bende bakire değilim karşımdakinde nası böyle beklentim olsun yada olmalımı uff bilmiyoırum ben evlenmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nerdesinn uleee tikkycemal,hani bol soğanlı dürüm yemeğe gidecektik,sonra 5ytl lik diesel t-shirtleri giyip kızlara laf atacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Valla ben en çok tikkycemal in bahsettiği masturbasyon partilerini merak ettim anlat bize tikky ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 adam ban da yememiş,nerdesin be abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 başlığa cevap veriyorum: önemi olmaması çok önemli, zira aksi taktirde hiç bir kız beni almaz. zaten yaş 25, evde kaldık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Seviştim diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yalnız topici açan eleman tam komediymiş ya. Bir noktada uçup bende amatör videolar var oradan baktım falan bile demiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şu mastürbasyon partilerini pek ii biliorsun cemal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evde kaldım, akranlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı ben evde kaldım diyorum. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:11 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 var olmazmı var var var bu tip olaylarda kavgalarda ekonomide okulda tam bir türküm eylencede felsefede sosyal aktivitelerde ise tam bir avrupalıyım samuel adım 20 yaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 adamın emailini yazmış olabileceği bir mesajını bulun sonra (belki olmasada olur ama lazım olur isterler kesin) mail atın şifremi unuttum adresim buydu ama onada giremiyorum hacklenmiş yada onunda şifresini unuttum gibisinden sonra yeni şifrenizi alıp yeni tikkycemal olarak paticikde terrör estirin... not: hayır bunun için uzun planlar yapmadım ve böyle birşey de denemedim... acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 saolsunlar beni affettiler atılmış üyelerin yeniden siteye alındıını yeni ögrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Hah sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar