Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlilikte bekaretin önemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden ki?
tabi insan hayat yaşamak diyince sade cinsellik algılayabilir :=)

Ama geçmişde şuanda çok övünmeyeceğim bir sürü şey yapmış olmamdan dolayı şuanda tamamen bekar oturup evde huzurlu bir ortama sahip olmayı, canımın istediğinde her istediğimi yapabilmeyi.
Sırf canım istiyor diye gidip 10larca magic boosterı alabildiğim bir hayatı yaşamayı tercih ediyorum.

kısaca hayatını yaşamak bir gece onunla bir gece öbürü ile olmak demek değildir.Hayat zaten cinsellikden ibaret değildir :=) Ancak içinde ukte kalmış olanlar hayatını cinsellikle bir tutarlar. hayatın başka türlü yaşanabileceğini düşünmezler :=)
Mesaj tarihi:
hayatımızı yaşayalım, ardımıza bakmayalım, carpe diem...

ileride pişmanlık, yaptığımız şeyler için yapamadıklarımız, yapmadıklarımız için duyulur ancak ne de olsa...
Mesaj tarihi:
puahahah
bu konuyu okumuyodum hiç, ama absonun yazdığını görünce "alala" dedim... girdim topice absonun yorumu gördüm ve yarıldım:P Abso baba bizi de diskoya götür!!1!1
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
+rep dasaaa. garantisi bile varmış.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:14 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
köy kızı almak lazım bakire için
hem bende bakire değilim karşımdakinde nası böyle beklentim olsun yada olmalımı uff bilmiyoırum ben evlenmicem
Mesaj tarihi:
evde kaldım, akranlarım evlendi çoluğa çocuğa karıştı ben evde kaldım diyorum.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:11 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
var olmazmı var var var
bu tip olaylarda kavgalarda ekonomide okulda tam bir türküm
eylencede felsefede sosyal aktivitelerde ise tam bir avrupalıyım samuel adım 20 yaşım
Mesaj tarihi:
adamın emailini yazmış olabileceği bir mesajını bulun sonra (belki olmasada olur ama lazım olur isterler kesin) mail atın şifremi unuttum adresim buydu ama onada giremiyorum hacklenmiş yada onunda şifresini unuttum gibisinden sonra yeni şifrenizi alıp yeni tikkycemal olarak paticikde terrör estirin...

not: hayır bunun için uzun planlar yapmadım ve böyle birşey de denemedim... acaba?
  • Yeni Oluştur...