geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sen hangi mesajımda benim playboyluk yaptığımı erkeğim ben yarım kadınlar yapamz gibi ladf ettiğimi çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel erkek cinsi adına konuşuyoruz. Sen mastürbasyon yapmıyor olabilirsin. Yani hala bakir olabilirsin peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 mast. ile bakirlik bağlantılı değil; http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=bakir bir bağlantı kurmaya çalışırsan teorik olarak bir erkeğin bakir olması mümkün olamaz. rüyasında bile boşalıyor sapıklar, ehe dur lam ben de erkektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Hayır ilgili değil ama kadınlar mastürbasyon yaptıklarında bekaretleri bozulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bekaret derken kastedilen o değil zaten. ayrıca onu da onlar düşünsün. bak erkek milleti yüz tane hatun buldu da tercih yapmaya çalışıyor, bizim derdimiz daha çok yani [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:02 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 daha kac sayfa konusulcak acaba aynı seyler cok mrk edıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet bekaret derken zar önemli değil. bir kadın tecavüze uğramış olabilir ama ilk kez biriyle isteyerek bir şey yaşıyorsa o kadın bakiredir hala bana göre. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:13 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bence önemlidir. ama fiziki zardan öte manevi zar bence önemlidir. çok değişken bi konudur. herkes istediğini yapar. hölölölö yannışsın sen diyenlerin de hepsi aptaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ahaha topic pwnz. bu ne ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 komik gerçekten. 13 sayfa yazı var. ne söylendi bu konu üzerine bu kadar yahu! 1-2 sayfaya baktım herkes aşın bunları falan diyo sürekli. 13 sayfa da bunlarla doluysa eyvah. herkes vicdanı ya da eğitimi , çevresi doğrultusunda bir şeyler yapıyor. bu konuyu çok deşerseniz işin içine din girer , sosyoloji girer , örf-adet girer, tarih girer ve çıkılmaz bir hal alır. benim düşüncem bu konuda kim ne isterse onu yapsın. çünkü aksine kimsei ikna edemem az önceki sebeplerden dolayı. kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 o zarlar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dediğimi anlayabılen bırılerının cktığını gormek guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 erkekler genelde kızlarla beraber olmaktan cekinmez.Yani o kızla ciddi biseyler düsünmeden beraber olabilr ama ilerde o kadın icin ne sıkıntılar -sorunlar- cıkacagını düsünmez. Ve kendide el degmemis kız ister.E kardesim madem bekaret önemli sende yapıyorsun,sonra sende bakire istiyorsun,iyi yani. tuvaletlerde yazar ya nasıl bulmak istiyorsan,öyle bırak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 I support single moms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 biz bu adama o kadar laf ediyoruz ama bunlar sayesinde adamın topicleri en üst sıralardan inmiyor popülaritesi almış başını gidiyor bence post atmasak daha iyi böyle topiclere gerçi benim hoşuma gidiyor gülüyorum eğleniyorum bu adam sayesinde ama fazlasıda zarar yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 paticiğe böle konular hiç yakışmıo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 tikkycemal len paticğe yakışmayan konuları ne die açıon..hayret bişe...amma da taktınz şu zar olayına..boş zaman çok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 amma çok kalite kontrol uzmanı varmış yaw.. kim nasıl karar veriyo ki yakışıp yakışmadığına.. fikir paylaşımı yapılıyo bu sitede adam merak etmiş sormuş.. fikir almaya çalışıyo.. belki onun içi önemli?? kim nerden bilecek.. "paticiğe yakışmıyo" ..... saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bana koyan o kişinin zarının olup olmaması değil. benden önce ki herhangi biriyle yaşadıklarının boyutu bana koyar. yani bu kişi bakire olupta, bakireliğinin bozulması kısmına kadar olan herşey yaşanmışsa, benim için bakireliğinin gitmiş olmasıyla aynı derecede. hayır böyle bişey için asla vazgeçmem ama harbi koyuyo... hele bide işin içinde 1001 türlü yalanlar varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @tikkycemal: bu konuyu ne tür bir kafa durumu ile actın hiç bi fikrim yok ama madem bu kadar önem veriyorsun ilişkiye baslamadan once sor bakiremisin diye. bu kadar önem veriyorsan uygula ve bak ne kadar az kız bulabiliyorsun. ha baktın bakire degil ama cok seviyorsun demişsin ya "diktiriyorlar" diye, azcık para ver diktir 0 numara sevgilin olsun. harbi ne biçim bi topic bu ya. sana git bu forumda ne kadar jenerasyon problemi olan konu varsa onları ortaya atıp milleti gaza getir diye para falan mı veriyorlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 herkesin kişisel düşünce ve hareketlerinde kendine benzer birini bulabilmesi; siz ne isteyip ne yapıyorsanız, karşı cinsiniz de aynısını yapıyor aynısını istiyor olması dileğiyle... : ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Kişinin kendi düşüncesi.. Bakireliğe önem veriyorsa düşündüğü gibi biriyle olmak ister. Bakireliğe önem vermiyorsa sorun değildir. Bu Ne geri kafalılığı,nede geniş olmayı gösterir.!Herkezin kendi seçimi!Ülkemizde Bayanlarda Bekaret önemli!KADIN Bizim iÇin! NAMUS demektir!Kendi düşüncem!Benim gördüğüm bildiklerim..!Sizi Bilemem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mazur gorun linki gormusken guncellemeden edemedim. Boyle bi efsaneyi unutanlar hatirlasin, bilmeyenler ogrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Fenaymış ya .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar