Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turk korku filmi; dabbe

death_cuk

Öne çıkan mesajlar

Benim bağlantımla izleyebildiğim fragmanda LathSpellin saydığı şeyler anlaşılır gibi değildi hehe o yüzden bence iyiydi, hele ki sese abanınca. Hatta yönetmen iddialı konuşmuş japonya'da çözdüm ben bu korku filmi mantığını demiş (bu kadar mı çarpıtılır adamın yorumu) Japon korku filmlerini seven biri olarak bekliyorum işte :) bir de bizim kendi mitimiz olduğu için daha etkileyici olacağı düşüncesindeydim.
Bir de beyzanın bişiyi diye bi filmin fragmanını gördüm her ne kadar bacak fetişizmi koksa da çekici bi film gibi gözüktü...
Ha fragmandan film ne kadar anlaşılır o tartışılr. Fragmanı güzel olan film adam olsaydı, "Köy - The Village" filminden esneyerek çıkmazdım(kesin taşlancam...)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Uyarıyoruz, bundan sonra maillerinizi kontrol ederken dikkatli olun zira KIYAMET VİRÜSÜ D@BBE’NİN GENETİK VE QUANTUM FİZİĞİNE GÖRE BU GÜNLERDE VAR OLMA VE YAYILMA OLASILIĞI HAYLİ YÜKSEK!!!

hikayesi sacma geldi konu guzel ama hikaye sacma ne guzel dabbe gibi bi konuyu akıl etmisler cok guzel ama gelipde netten bulasan bi virus seklinde hikaye yapmak nasıl bi fikirdir anlamadım fragman fena deil ha gelirse gidermiyim giderim izlerim merak ettiğimden turkler korku flimi yapmayı beceremiyolar demek yanlıs olur cunku daha cok az yapılmıs bende ugrasa ugrasa duzgun yapmaya baslayabiliriz

bknz yabancılarda dini bi hususdan (Seytan) yola cıkarak uber korku flimi yaptılar ondan dolayı Dabbe ye super konu dedim ama Seytan da ve benzeri flimlerde hikaye daha inandırıcı oluor burdaki gibi netten maille virus bulasma olayı bana cok sacma geldi fazla korkutmaz kimseyide bi arkadaısnın arkasından cıkıp booooo yapma etkisi uyandırır anca ...
Sosyal ağlarda paylaş

darkrider demiş ki;

"bir ton korku filmi var ne 2 tanesi.

Yapamıyorlar ayrı konu.Ona bakarsanız komedi'de bizim üstümüze yok. "

aslına bakarsan, kaliteli mizah anlayışı keskin zekanın ürünüdür.

türkiye'de son yıllarda çekilen komedi filmleri her ne kadar insanları bolca güldürmüş ve iyi gişe sonuçları elde etmişse de, bu gerçekten iyi oldukları anlamına gelmiyor.

doğrusunu söylemek gerekirse, türk "sinemacılarının" daha çok çalışmaları lazım
Sosyal ağlarda paylaş

dabbeyi virusla bulasan bisi yerine izleyenleri daha korkutucak sekilde yapsalardı keske. benim tekpkim duyunca ilk dabbe diye aa guzel falan sonra hikayeyi okudum dumur oldum viruzle adammı oldurceniz lam moduna gectim :

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 02:36 tarihinde, Twisty tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin konusu enteresan aslında . Ama ben sıkıldım böyle güncel şeyleri kullanarak prim yapmaya çalışanlardan . Zira bu yönetmen arkadaşımızın zamanında okuduğum kadarıyla Japonya da çalışmışlığı hatta korku statüsünde ödül almışlığı var . Bekleyip göreceğiz artık .

Hala @ de kaldım ama ben . l33t .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...