mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Benim bağlantımla izleyebildiğim fragmanda LathSpellin saydığı şeyler anlaşılır gibi değildi hehe o yüzden bence iyiydi, hele ki sese abanınca. Hatta yönetmen iddialı konuşmuş japonya'da çözdüm ben bu korku filmi mantığını demiş (bu kadar mı çarpıtılır adamın yorumu) Japon korku filmlerini seven biri olarak bekliyorum işte :) bir de bizim kendi mitimiz olduğu için daha etkileyici olacağı düşüncesindeydim. Bir de beyzanın bişiyi diye bi filmin fragmanını gördüm her ne kadar bacak fetişizmi koksa da çekici bi film gibi gözüktü... Ha fragmandan film ne kadar anlaşılır o tartışılr. Fragmanı güzel olan film adam olsaydı, "Köy - The Village" filminden esneyerek çıkmazdım(kesin taşlancam...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Büyü filmi The Village dan kat kat daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 mal 1 şeye benziyor bence,frangmanını izledim özenti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 said: Uyarıyoruz, bundan sonra maillerinizi kontrol ederken dikkatli olun zira KIYAMET VİRÜSÜ D@BBE’NİN GENETİK VE QUANTUM FİZİĞİNE GÖRE BU GÜNLERDE VAR OLMA VE YAYILMA OLASILIĞI HAYLİ YÜKSEK!!! hikayesi sacma geldi konu guzel ama hikaye sacma ne guzel dabbe gibi bi konuyu akıl etmisler cok guzel ama gelipde netten bulasan bi virus seklinde hikaye yapmak nasıl bi fikirdir anlamadım fragman fena deil ha gelirse gidermiyim giderim izlerim merak ettiğimden turkler korku flimi yapmayı beceremiyolar demek yanlıs olur cunku daha cok az yapılmıs bende ugrasa ugrasa duzgun yapmaya baslayabiliriz bknz yabancılarda dini bi hususdan (Seytan) yola cıkarak uber korku flimi yaptılar ondan dolayı Dabbe ye super konu dedim ama Seytan da ve benzeri flimlerde hikaye daha inandırıcı oluor burdaki gibi netten maille virus bulasma olayı bana cok sacma geldi fazla korkutmaz kimseyide bi arkadaısnın arkasından cıkıp booooo yapma etkisi uyandırır anca ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fragmanı izledim bizim mahalledeki inşaatın köpeklerinden daha çok korkarım o şeylerden korkucagıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 internet'in kyamet alameti alan bi korku filmi, biraz benzetme yaparsak da uyuyo gibi.. dabbet ul arz dı sanırsam, heryerde bulunuyo vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 konu bence çok ilginç ve yeterince korkutucu birşey.Ama fragman hakkaten çok iğrenç çok güzel yapılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Buna benzer bi senaryo omikron da vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 darkrider demiş ki; "bir ton korku filmi var ne 2 tanesi. Yapamıyorlar ayrı konu.Ona bakarsanız komedi'de bizim üstümüze yok. " aslına bakarsan, kaliteli mizah anlayışı keskin zekanın ürünüdür. türkiye'de son yıllarda çekilen komedi filmleri her ne kadar insanları bolca güldürmüş ve iyi gişe sonuçları elde etmişse de, bu gerçekten iyi oldukları anlamına gelmiyor. doğrusunu söylemek gerekirse, türk "sinemacılarının" daha çok çalışmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 fragmanı beni baya bi etkiledi vizyona girdiği anda izlemeye gidicem ama bence yaş sınırlaması olmalı bu filmde çünkü gerçek olan bişeye dayandırılmış çocuklar fln etkilenebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Fragman ciciydi, film hakkında yorum yapmica.İzlemedim. Ayrıca şu "Türk filmi" önyargısı olanlara da feci şekilde sinir oluorum. [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 20:07 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bence sırf fragman kasmıslar flım bostur yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Fragmanı dikkatli izlemedim ama televizyonda çılgın gözlü iki eleman vardı. Bi şeylerle dalga geçiyolar sanmıştım ilk; sonra anladım Dabbe olduunu. Kurtlar Vadisi'nin fragmanı, asıl filmden daha güzel mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Fragmandaki kaplan sesi çok saçma olmuş. İnşallah yoktur filmde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: Büyü filmi The Village dan kat kat daha iyiydi. Ne alakası var ki? The village korku filmi değildi... Shyamalanın filmlerini anlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 dabbeyi virusla bulasan bisi yerine izleyenleri daha korkutucak sekilde yapsalardı keske. benim tekpkim duyunca ilk dabbe diye aa guzel falan sonra hikayeyi okudum dumur oldum viruzle adammı oldurceniz lam moduna gectim : [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 02:36 tarihinde, Twisty tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ya bu film "taklidin taklidinin taklidi" gibi bişey. Nasıl mı oluyor? Şimdi rinu taklidi the ring var(hollywood versiyonu da diyebiliriz).Onun taklidi fear.com var,onun da taklidi bizim bu film olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 İzleyelim görelim ondan sonra karar veririz kötü mü iyimi diye fragmandan yola çıkıpta eleştiri yapmak olmaz dimi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bu filmi geçinde Gen filmi çok kaliteli duruyor fragmanında. Baya güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Filmin konusu enteresan aslında . Ama ben sıkıldım böyle güncel şeyleri kullanarak prim yapmaya çalışanlardan . Zira bu yönetmen arkadaşımızın zamanında okuduğum kadarıyla Japonya da çalışmışlığı hatta korku statüsünde ödül almışlığı var . Bekleyip göreceğiz artık . Hala @ de kaldım ama ben . l33t . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yarın gidioz arkadaslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla uzun zamandır merak ediyorumm kendisini,hadi bu sefer korkalım ya,lutfen ya su turk sinemasından ciddi bi korku filmi cıksın bknz:okul (korku-komedi die film turune karsıyımm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben de gidiom yarından sonra nası bişi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abi bu filim 10 numara bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkadaşlar hepsinde yapmanız lazım ama vizyona yeni giren bir filmde özellikle filmin içerğiniden bahsederken spoiler kullanmaya dikkat edin! [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 13:10 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar