Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kim 1 Trilyon İster. Bir Karadenizli Life Tv Show adlı yarışma programına katılır. Ödül: 1.000.000.000.000 Sizde bir deneyin. ----------------------------------------------------------- Sunucu sorularını sormaya başlar.. ----------------------------------------------------------- 1. Tarihteki 100 yıl savaşları ne kadar sürmüştür? A) 116 Yıl B) 99 Yıl C) 100 Yıl D) 150 Yıl ----------------------------------------------------------- Karadenizli bu soruda pas geçme hakkını kullanır. ----------------------------------------------------------- 2. Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir? A) Brezilya B) Şili C) Panama D) Ekvador ----------------------------------------------------------- Karadenizli seyircilerin yardımını istemiştir. ----------------------------------------------------------- 3. Rusların bayramı olan Ekim direnişi hangi aydadır? A) Ocak B) Eylül C) Ekim D) Kasım Karadenizli telefon hakkını kullanıyor ve başka bir karadenizliyi arıyor. ----------------------------------------------------------- 4. Kral George IV doğru adı nedir? A) Albert B) George C) Manuell D) Jonas Karadenizli, iki yanlış şıkkı götürme hakkını kullanıyor ----------------------------------------------------------- 5. Kanarya adalarının ismi hangi hayvandan gelmiştir? A) Kanarya B) Kanguru C) Fare D) Fokbalığı Karadenizli oyundan çekiliyor. ----------------------------------------------------------- Okurken güldüyseniz doğru cevaplara da bir göz atın.. ----------------------------------------------------------- 100 Yıl savaşları 116 yıl sürmüştür (1337 ile 1453 arası ) ----------------------------------------------------------- Panama şapkası Ekvadorda keşfedilmiştir. ----------------------------------------------------------- Rus Bayramı Ekim Direnişi 7 Kasımda kutlanır. ----------------------------------------------------------- Kral George IV asıl adı Alberttir. Kral 1936 yılında ismini değiştirmiştir. ----------------------------------------------------------- Kanarya adalarının Latince adı Foklarin adasıdır ve bu isim fokbalığından gelmiştir. ----------------------------------------------------------- Ne oldu.. ? Bir an kendinizi bir Karadenizliden zeki mi sanmıştınız.. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 19:32 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yemn ederim bole olucaını biliyodum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 daha önce 1 trilyon kere açıldğı için sanmadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 100 yil savaslarinin , aslinda 100 yil surmedigini bildigim icin,uyandim hadiseye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 karadenizliyim mutluyum gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şimdi ben laz mı oldumm..=-(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 laz olamdim baslikta hata var yarismaya laz giriyor diye bir bilgi goremedim ben karadenizli giriyor yarismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aferin pikaçu. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 19:56 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evet 100 yıl savaşlarından ve kanarya adalarından anladım bende. Mutluyum!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 döt olmuş gibi hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 iyi de bilginin ya da bilgi yarışmasının zekayla ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çok azcık da olsa alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aramaya inanmak.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben doğru cevapları biliyodum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arama + avaturk te okumuştum bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Laz Power FTW!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hay o karadenizliler sizi kovalasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 İlk 3 soruyu biliyordum. evet karadenizliden zeki zannettim kendimi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben biliodum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar