Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kim 1 Trilyon İster. Bir Karadenizli Life Tv Show adlı yarışma programına katılır. Ödül: 1.000.000.000.000 Sizde bir deneyin. ----------------------------------------------------------- Sunucu sorularını sormaya başlar.. ----------------------------------------------------------- 1. Tarihteki 100 yıl savaşları ne kadar sürmüştür? A) 116 Yıl B) 99 Yıl C) 100 Yıl D) 150 Yıl ----------------------------------------------------------- Karadenizli bu soruda pas geçme hakkını kullanır. ----------------------------------------------------------- 2. Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir? A) Brezilya B) Şili C) Panama D) Ekvador ----------------------------------------------------------- Karadenizli seyircilerin yardımını istemiştir. ----------------------------------------------------------- 3. Rusların bayramı olan Ekim direnişi hangi aydadır? A) Ocak B) Eylül C) Ekim D) Kasım Karadenizli telefon hakkını kullanıyor ve başka bir karadenizliyi arıyor. ----------------------------------------------------------- 4. Kral George IV doğru adı nedir? A) Albert B) George C) Manuell D) Jonas Karadenizli, iki yanlış şıkkı götürme hakkını kullanıyor ----------------------------------------------------------- 5. Kanarya adalarının ismi hangi hayvandan gelmiştir? A) Kanarya B) Kanguru C) Fare D) Fokbalığı Karadenizli oyundan çekiliyor. ----------------------------------------------------------- Okurken güldüyseniz doğru cevaplara da bir göz atın.. ----------------------------------------------------------- 100 Yıl savaşları 116 yıl sürmüştür (1337 ile 1453 arası ) ----------------------------------------------------------- Panama şapkası Ekvadorda keşfedilmiştir. ----------------------------------------------------------- Rus Bayramı Ekim Direnişi 7 Kasımda kutlanır. ----------------------------------------------------------- Kral George IV asıl adı Alberttir. Kral 1936 yılında ismini değiştirmiştir. ----------------------------------------------------------- Kanarya adalarının Latince adı Foklarin adasıdır ve bu isim fokbalığından gelmiştir. ----------------------------------------------------------- Ne oldu.. ? Bir an kendinizi bir Karadenizliden zeki mi sanmıştınız.. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 19:32 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 daha önce 1 trilyon kere açıldğı için sanmadım :/
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 100 yil savaslarinin , aslinda 100 yil surmedigini bildigim icin,uyandim hadiseye :)
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 laz olamdim baslikta hata var yarismaya laz giriyor diye bir bilgi goremedim ben karadenizli giriyor yarismaya.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aferin pikaçu. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 19:56 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir]
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evet 100 yıl savaşlarından ve kanarya adalarından anladım bende. Mutluyum!?
armra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 iyi de bilginin ya da bilgi yarışmasının zekayla ne alakası var ?
laverda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben doğru cevapları biliyodum zaten :D
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arama + avaturk te okumuştum bunu :D
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 İlk 3 soruyu biliyordum. evet karadenizliden zeki zannettim kendimi. =)
Öne çıkan mesajlar