nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bir kere saçmalık var, foton kuşağına girince 12 sarmallı hale geçen DNA'mız foton kuşağından çıkınca eski haline mi dönecek? Ayrıca DNA'nın sarmal sayısına mı bağlı ölümsüzlük ve diğer güçler? Beynimizin tam potansiyeli ile alakalı bazı teorilere göre ki bundan çok daha mantıklı teoriler. Bullshit diyorum. 12.497 yıl önce insanlar bir anda uçmaya, ışınlanmaya falan başladı ölümsüz oldular, 2000 yıl geçti bütüüüün engin bilgileri kayboldu, yetenekleri gitti, ölümsüzlükleri ellerinden alındı, vücutları ve dna yapıları eski hallerine döndü ve bu olay unutuldu. Yazıyı falan da bulamadılar yani bu 2000 yıllık üstün dönemde :D lol lol ki ne lol. Foton kuşağından geçerken mutasyona uğrayabiliriz belki ama kimse bunun iyi mi kötü mü olacağını ve de sonuçların tam olarak ne olacağını bilemez. Ayrıca zaten geçmişte girmişiz. O zamandan kimse kalmamış yani :D peh. Çok saçma. 2000 yıllığına kanatlarım çıkıcak ölümsüz olucam, sonra ışık gidince bi anda eski halimle ölücem. Vampir gibi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Küçücük foton bize bişey yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bu maili 9 dkk içinde 9 kişiye gönderirsen XL Aura 90 dkk içinde 9 kişiye gönderirsen L Aura ( Mavi ve Pempe renkleri mevcut ) 9 saat içinde 9 kişiye gönderirsende M Aura sahibi olacaksın. Buna inanmayan ve göndermeyenler 2012 de aurasız dolasacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 keşke gerçek olsa :D ayrıca başkalarının düşüncelerini okuyabileceksek bunu kendimize yönlendirip bi kalkan da yaparız heralde :D insanlar kafa dinlemek için rte ye odaklanırlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 akıl okuma başlarsa Türkiye'de siyaset ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 3. boyuttan 5. boyuta geçiş ? 4'e ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ueahea küresel ısınma nostradamus marduk 3.dünya savaşı hepimiz ölücez derken böyle birşey duymak bir anda ueah :D. Ne diyim foton gelir hoş gelir leyleyleyleyley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 peki bu foton etkisi altina girecegimiz dogru mu? diger herseyi gectim bi tek ozonu onarsa yeter bana. saka maka su altinda kalip susuzluktan olecez. o hale gelmemek için intihar planlarim var benim. ona gore ertelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 onu geçtim photon bildiğimiz ışık taneciği değil mi? bu kuşağa girince nasıl karanlıkta kalacağız? hadi kaldık yüksek enerjili fotonlar ozonu onarmak yerine mikrodalga fırın etkisi yapmaz mı bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Hoş. ilginç ve bi o kadarda saçma gibi.. değişiklik güzel olur bekleriz de inanmayız.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ayrıca hakkaten "WTF" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Hahahaha güldüm başarılı d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 girsek şu kuşağada evden patiye girebileyim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 küçükken legolarla oynamak hayalgücünü geliştirir derlerdi. Herhalde bunu yazan arkadaşımız baya bir oynamış açıkçası benim aklım hayalim almadı bunu pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ajdar da bizim düşüncelerimizi okuyabilecekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 O zaten okuyabiliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ... [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 03:16 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Foton kuşağında bütün dürümler çift sarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 gelmedi mi abi bu kusak hala? finaller yaklasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @Fly 4. boyutu sormuşsun, 4. boyut zaman boyutu. 5. boyutu da bilim adamları tartışıyor diye biliyorum, bir taraf manyetizma diyor, diğer taraf elektrikle ilgili bi şey. yanılıyorsam düzeltiniz. ps. bir de aklıma takıldı, bu uzaylı dediklerimiz zamanında dünyadan gidip, geldikleri yerleri özleyen eski insanlar olabilir diye :p (bu da bir ihtimal; atmak serbest) [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 22:32 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 uzaylının duyguları varsa insanlara çok acır... iptidai ve gaddar geliriz onlara.... ( sallamak serbest ten destek aldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 4. boyut zaman olabilir de boyutlar varlığın bulunduğu yeri gösterir. Zamanda ve 3 eksende bir yerlerde bulunulabilir ama enerjinin ya da manyetizmanın üzerinde bir yerde bulunmak fikri saçma gibi. Zaten herşey enerjiden çıktı, enerji evreni kaplar ama biz de onun maddeleşmiş formlarıyız. Manyetizma desen o bir etkidir zaten, bulunulabilecek bir konum değildir. Yani sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 uzaylı varsa ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bi yerde okuduğum bi yazıya göre de, 3 boyutla sınırlanmış düşünsel bi varlık olarak insanın 4. boyutu tanımlaması mümkün değil. Önermeler yapmak, hayal kurmak falan tamam da kanıtlamak yalan yani. Herkesin bi kuramı var tabi bu konuda. 4. boyut olarak zaman kulağa çok mantıklı geliyo ama böyle olmayabilir de (kanıtlandı mı bilmiyorum, kanıtlandıysa düzeltin beni). Benim de konu hakkında çok saçma kuramlarım var da çok uzun, bazen ben bile unutuyorum başını sonunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 4. boyutu kanıtladılar. manyetizma üzerinde durmamız saçma demiş nipe. bence hiç de saçma değil çünkü yeryüzünde bile görebildiğimiz her şey, göremediklerimizle beraber maksimum %20lik bir oranı kaplıyor. göremediğimiz %80 ise bir sürü ışın ve tanımlanamayan kavramlar olduğunu söylemişti bilim adamları. bulabilirsem kaynak vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar