CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaslar hayatınızdakı yan etkılerı yazarmısınz bir kisi bi tane yazsın daha guzel oluo mesela -butun notlarımı assembly kodu gıbı 1 0 1 1 1 0 1 0 almamı sagladı sagolsun :([signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Gözler gittikçe bozuluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 İşe uykusuz gitmem, kahve manyaa olmam, iş yerinde bazen log olduğuma ki ahanda yakalanacaz tırsışlarından odama birisi geldiğinde nabzımın 180 e fırlamasından kaynaklanabilecek kalp krizi riskleri, offf ya hiç oynayasım yok diyip kapasam da bi başka gün patch cıkınca ve sorunlardan dolayı oynayamayınca OFfff beaaaaaaa ne guzel oynayacaktım demelerim, önümüzdeki 9 günkük bayram tatili nin 8.5 gününü nasıl lvl 60 olurum die hesaplama yapmaktan şu anda önümde duran Kesit planının ölçülerini karıştırmam, genetik üzerine calışıp nasi Night elf hatun yaratırım planlamalarıyla gecen uykusuz geceler T_T[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Rank 8'e kadar kasip sonra rank 11 olmak isteyip (daha fazlasina yetecek zamanim olmadigindan) epic mounta 90g verip sonra agrisiz sizisiz oynarim dedikten sonra, eski oynadigim DAOC'ta 2 yil cabalayip didindigim accountu 2yil sonunda WoW cikti diye 1 dakka dusunmeden kapatmamin aklina gelmesinden sonra bu oyunda da ayni seyin olacagini dusunup hesabimi 29 ocak 2006'dan sonra sonsuza kadar kapatma karari alip bundan sonra isime, kiz arkadasima ve sosyal hayatima daha onem veren ve hayatla barisik biri olma kararini alisim..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 uykusuzluk, sabahlayınca yorgunluk, sosyal hayat sıfıra vuruyor, bırakmak isteyince 2gün oynamayınca sanki işkence görüyorsun, gelecegimi mahvediyor.[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Uo'nun yanında hiç bi olayı olmayan bi durum.. uo eroinse bu alkol diyelim :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 -Böyle giderse bi daha kendine n.h kız arkadaş bulursun diyip kendini yemekten dolayı oluşan oyuna karşı isteksizliği "amaaan arasamda aramasamda bulurum" diyerek üstünü kapatıp gece 1.30 a kadar oynayıp sabah 6.45 te kalkıp aha servise yetişemicemlerin işyerinde yarı uyur vaziyette çalışmaları takip etmesi...[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=Ukalalık]Öyle assembly kodu olmaz, o makine kodudur. :p[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu tür etkiler tüm mmolarda oluyor malesef. Toplum bu türde oyunlarla yeni yeni tanışmaya başladığı için (aslında UO 'da vardı zaten ama o gün olan kitle ile şimdikini karşılaştırıyorum) yanı nasıl desem denge sorunu yaşıyoruz :D Aşırı derece bağlanılıyor MMO'ya ve MMO'nun tanımı bize göre nerdeyse bağımlılık yapıcı oyun oluyor.Gerçi evet tüm Dünya bu şekilde neredeyse ama ben Türk arkadaşlarım kadar MMO'ya asılan yabancı görmedim (Korelileri anket dışına atın) SWG'deyken 4 gün sadece 5-6 saatlık uyku ile quest kastığımı hatırlarım.O derece bağımlılık yapıyor. 2 ay kadar öncesine kadar yani NGE çıkana kadar her gün 3-4 saat SWG oynardım ama Takdir + Onur belgesi aldım :D Neyse işte böyle böyle. Ders olsun size bağlanmayın fazla :) Tamam insan bazı durumlarda bırakamıyor çok yaklaştım vs. vs. diye ama bu kadar bağlılık psikolojik sağlımız için bile zararlı. Lan ben ne diyiyorum en bağımlı benim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 annem beni daha çok sevio, daha olumlu ve mutlu biri oldum. Kardeşimle buluştuumuzda gaza getircek muabbetler yapabilioruz. Bissürü yabancı tiple tanıştım vizyonum gelişti. Bide grafik kartım düzgün çalışıp proxy bulup lag problemini aşabilsem o zaman dünyanın en mükemmel insanı ben olurum. Size neden böle şeyler yapmış anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 çişimi tuta tuta prostat kakamı tuta tuta kabız olcam kola tüketimi had safhaya çıktığı için ülser de olabilirim[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ya sosyal hayat üzerindeki etkileri tabi tartışılmaz ama ben daha çok fizyolojik etkilerinden bahsetmek istiyorum. Örneğin bir görev için saatlerce gezdiğim, dolaştığım tepelere tırmandığım oluyo işte o zaman hafif bi baygınlık ve bi de mide bulantısı çöküyo, ama item falan düşünce bi acayip güzel oluyorum falan filan. mutluyum yine de ya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Canımı sıkan birine fireblast atasım geliyor . yolda karşıdan karşıya geçmek istediğimde blink yapmak istiyorum özellikle kırmızı ışık için beklerken . İşyerinde hekes msne girereken ben bwl droplarını açıyorum forumlara bakıyorum millet bakıyor başını sallayıp gidiyor . Adliyede dolaşırken dosya imzalattıgımda para yatırdıgımda kendimi quest tamamlamış gibi hissediyorum ( avukatımda). Yani bunlar normal hayatımda hisetiklerim fakat genel anlamda olumlu bir etkisi oluyor onyxia mc bwl olan günleri iple çekiyorum o gün daha bir canlı daha bir neşeli oluyorum epic aldıgımdaki mutlulugumsa tarif edilemez zaten . Uykuma dikkat ediyorum uykusuz kalmamaya çalışıyorum . İnsanlarla ilişki kurmayada çalışıyorum iyi bir denge tutturdum ama yinede wow çok etkiliyor hayatımın her alanını fakat mutluyum . Huzurluyum wowa devam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=6891690&p=1&tmp=1#post6891690 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Raid saatlerine göre hayatımı yönlendirmek kötü oldu biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Okula 1 saat kala o kadar oldu mu tepkisi... Uykusuzluk... Okuldaki derslerde uyuma... Ana tema üzerine düşün işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 klasik yan etkilerin yanında wow bütün şekilde çalar vaktimizi. 10 dakka giriym. 1 saat grind yapayım felan olma. bi rank kasim desen günde 6 saat ten aşağı girmemen lazım. ama kolay ranklar için. 6 saatten aşağı farmda para getirmez. bi de şu var :D işte en büyük sorun. mesela dersin var. bi ders yapim diosun, dur dersten önce az wow çakim, ders arasında wow çakim felan. derken olan şu. hem wow oynayamıyorsun, hem ders çalışamıyorsun. çok uyuz bir durum, 6 aydır kurtulamıyorum şu durumdan, kronikleşti. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:08 tarihinde, muzcu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben okula 1 ders yada ilk dersin yarısında giriyorum her gün ondan sonra ilk 2 ders uyuyorum sınıfım yabancı dil olduğu için 6 kişiyiz birbirimize yakınız kızlardan tost istiyorum alıyolar 1 ve 2. ders arasındaki tenefüste tostumu yiyorum sonra bi ders daha uyuyorum . Çoğrafya dersinde eflak boğdana sınavda lockmodan yazdım hoca ne bu die sordu haklı olarak ondan sonra bazı yerlerde hoca bi şey diyo ben wowdan aklıma gelince gülmeye başlıyorum spor yapmadmdan, oturdum yerde kilo alıyorum kısmetse dragonstalkeri tammlayınca bi ara vercem zayıflıcam az kaldı zaten :) alt char kasıyosam ders çalışırken onun hyalini kuruyorum saçma gelio bi yerdeysem keşke HS olsada eve hemen gitcem die düşünüyorum parama bakmadan önce goldlarımı hesaplıyorum vs. vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Valla tabiki etkisi oluyodur ama ben pek kaptirmiyorum kendimi... Evde oldugum zamanlar full wowdayim ama arkadaslar arayip 1 yere cagriyolarsa veye planim varsa wow oynamak için evde kalmiyorum...(2 3 gunde 1 kesin sey yapariz) Yazin istanbulda oldugumda gece cikardim sadece disari onun disinda full wow kisinsa tam tersi aksam 9 10 gibi oturuyorum basina 3 4... Erken saate dersim varsa yalan oluyo tabi o ayri :) Valla 1 kaç hafta once okul cisiki taksime yemege gidiyoruz tinerci dilenci karisimi 1 cocuk geldi yaninda kopek "abi para vermezsen saldirtirim" dedi aklima ilk gelen sey kopege polimorph atmak oldu hehe... Anlayisli bir kiz arkiniz olmasi lazim yoksa cok sorun yapiolar o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Hafızam zayıflamaya başlıyor ee tabii milyon tane quest kafada tutmaktan akıl falan kalmıyor..s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eskiden yan etkisi oluyordu. şu anda geçmişten gelen yan etkiler dışında bir yan etkisi yok oynamaya devam etsem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 i hate paticik....34824369834698562389 satır yazı yazdım göndere bastım hata verdi yalan oldu hepsi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 tum karakterlerden acıp hepsini 45 60 civarı olunca kararsızlıktan herbirine yetişmeye calısınca vakit olmuyor .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 guild sitesine bakmadan kimseye dısarı cıkmak için soz veremiom .. hayatım raid saatlerine gunlerine gore ayarlanıo .. ve bundan dolayı toplumda psikolojk hasta muamelesi goruorum . vee aynı sebebpten dolayı davetsiz misafirlerden nefret edioorum .. supriz lerden de nefret eder oldum raid saatimi boluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 noyandan nefret edıyorum ona göre raid zamanlarımı ayarlayıp , noyana davetsiz gidiyorum şaka bir yana... pek değişim olmadı ama anneme kızdıgımda wtf diye mırırdanıyorum alışkanlık oldu ;) aka cute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar