uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 off diş ağrısı, kabus :/[signature][hline]nothing
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 günlük benim kız arkadaşım bile yok.[signature][hline]Deli333
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Her gün boş ama her gün çok hoş boş=hoş hoş=boş olayına girdim boşum ben boş ne kadar hoş[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: 333, 26 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki: günlük benim kız arkadaşım bile yok. olması çokta güzel bişey değil üzülme, şanslı bile sayılırsın.[signature][hline]nothing
fiona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hergün yeni biriyle tanışıyorum.ve hep ne insanlar var be diorum yine cins biriyle tanıştım be günlük..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 günlük sana diyorum, pati sen anla![signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya günlük.. i rule ama life sux..e yani anlayacağın tesis yok bende.. ne yapacağım ya.. hiç bişi istediğim gibi ilerlemiyor.. aklımdan geçen şeyler ya bürokrasi ya da halk tabularına takılıyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 26 Şubat 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 inşallah güzelbi gün olur..[signature][hline]nothing
fiona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çok uykum var be günlük:(sınavdan çıktım yeni gözlerim kapanıo uyumamam lazım....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Buluşma var günlük buluşma...Onun dışında mutsuzlukların üzerine kara kalemle beyaz bulutlar çizdim , arkalarından güneş pis pis sırıtıyordu nedense...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 günlük pazar günleri çok sıkıcı oluyor :([signature][hline]Deli333
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sıkıntıdan patlıyorum, vay bana bir çare...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 günlük bak o gün yazdım loto çıkar fln diye tık yok hala bekleyişlerdeyiz. bugünde para bitti sigaram yok elim ayagım titriyo 8-9 bardak kafeinli patlattım gözlerim fıldır fıldır dönüyo. biraz daha böyle devam edersem tımarhanede açıcam gözleri . para yolla bana para çok acil lazım. yollamazsan konfeti yaparım seni.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yuh bı gunluumz eksıktı..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yine kötü bi gün.[signature][hline]nothing
che Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bugün okula gitmedim günlük! :P[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 deneme sınavı vardı gitmedim ders çalışacağım bugün inşallah güzel bi gün olur.[signature][hline]nothing
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yarının güzel bi gün olmasını istiyorum be günlük..benim için çok önemli..bugün çok büyük olaylar oldu teddy bear ile aramda:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bugün iyi sayılabilir benim için, bi kaç gündür kötüydüm iyi geldi bugün.[signature][hline]nothing
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kuklaların burunları uzuyor günlük...Testereyle kesmek istiyorum ama canları acır...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 onlar uzatırken düşünmüyolarsa sen de keserken canlarını takma kafana..ama kuklalar işte naparsın...değmezler hiç bişiye yalancı yapay yaratıklar...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Az önce Million Dollar Baby'i izledim ve kimseye tavsiye etmiyorum, çok pis koyuyor insana, hala etkisindeyim.. ( İzleyin tabi )[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya yarın almanca yazılısı var üfffffff be günlük canım hiç çalışmak istemiyoo bıktım atrık okuldan kapansa da kurtulsam:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Eve gidip ders çalışıcam da bırakamıyorum bilgisayarı...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: fiona, 24 Mayıs 2005 17:15 tarihinde demiş ki: ya yarın almanca yazılısı var üfffffff be günlük canım hiç çalışmak istemiyoo bıktım atrık okuldan kapansa da kurtu.lsam:D offff aynen yaa.Yrn almanca yazılısı var hiçç bişe bilmiorum 0 alıcam ve çalısmak istemioruuum.ya ben öliim kurtulayım bıktım yaaaa :( yaaa günlük işte bölee[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Öne çıkan mesajlar