Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 günlük, insanların bencilliği, düşüncesizliği inanılmaz. gözlemlemeye korkuyor insan. haydi déh sana. ya da bana. sana, bana. bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Günlük; insanların bencilliği, düşüncesizliği inanılmaz. gözlemeye korkuyor insan. Saygılar. Kapatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dory said: Ardeth said: dory said: cok yalnızım. firk. yanlızlığının ilacı matematikte asds dogru soyluyosun azizim. aski matematikte buldum ben. ps: abstract algebra odevim var =(( süper ben de soyut cebir kitabındaki teoremleri tek tek kanıtlamak suretiyle çalışıyorum çok eğlenceli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ayrıca helm wikipediayı kutsasın ne kadar güzel kısa ve öz anlatmışlar lebesgue uzayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ardeth said: dory said: Ardeth said: dory said: cok yalnızım. firk. yanlızlığının ilacı matematikte asds dogru soyluyosun azizim. aski matematikte buldum ben. ps: abstract algebra odevim var =(( süper ben de soyut cebir kitabındaki teoremleri tek tek kanıtlamak suretiyle çalışıyorum çok eğlenceli sdf o halde odevlerimi yapsana odevin tamami o prooflarin bi kismi ehu ehi plx =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 antalyadayım yeniden günlük. yemek yapma ve bulaşık derdinin olmaması inanılmaz önemli şeylermiş bunca yıldır haberim yokmuş :P bi de ev yemekleri ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sevgili gunluk, gurbey olayi insana en cok bayramda, ve bayramda bir ayri koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ehah bugün dokkuz ay oldu.. sevişerek ilerliyoruz negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bu bayramıda kazasız belasız atlatıyoruz çok şükür.. iyi bişeyler oluyo gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 günlük sıkıldım ben bu hayattan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ventrilokolik oluyorum lan of. sırf insan sesi duymak için açtıım oluyo. yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 günlük, yunan olmak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 olm antalya da ehliyetli olmak cok guzel.cok eglendim ben bu gece cok! ne varsa lise tayfa da var.özlemişim(L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Günlük, Ben Gizem'e aşık oldm(sevgilime) mutlym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Günlük uykum yok bu bir , ikincisi tikko tikko düşünceler geliyor aklıma gece gece, üçüncüsü içkiye hayır dedim bu gece (bayadır da içmoyorum) galiba ben hacı ooolcamsdf.Ee sen napın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 CthuLhu said: ehah bugün dokkuz ay oldu.. sevişerek ilerliyoruz negzel.. e be ulan diyorum bi terslik var.. bir aydır dokuz ay olmuştu zaten,on ay oldu dün.. neyse aptal ama sevinçli güçlü ankaragüçlü bir genç olarak devam ediyorum hayatıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Canım sıkılıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 simdi yola cıkıyorum antalyaya. iyi yolculuklar bana :) hadi hoşçakalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 1 tabak üzerinde 3 baklava dilimi ve bir kaç yaprak sarması istermisin günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 günlük öss çalışması yapmam lazım ama istek yok sevgilimi özledim ancak cumartesi görebilirim en yakın hay böyle şeyi bayram mı lan bu neyse 170 lira hasılat yaptım,10unu oyuna verdim, 60 lira yıllık parası, onun da bir sayfası için, bi sayfayı da annem karşılıyo popüler olduğumu söylemek istediğimden değil, arkadaşlıklar sıkı o yüzden yazacak adam uzun yazıyo neyse 25 de parfüm parası allahtan kampanya yakaladım yine yarı fiyatı neyse of kriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 günlükcük demin msn sohbetlerini okudum aylar öncesinin eski sevgiliyle olan çok kötü oldum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 günlük, neden yeni keynesyen ekonomi çalışıyorum ben? haftaya salıdan sonra bi müddet birşeyler çalışmayacağım. ama sıkıntıyı giderecek birşey lazım tabi ki. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Günlük bayramın ilk 2 günü evde geçti sinir olmaya başladım. cumartesi pazarda pederin işlere yardımcı olarak geçti... ders çalışmam lazım bide onu sölemeliyim... he unutmadan güya deşarj olcaktım bu tatil olamadım ama olucam inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Akawakawadaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 günlük, içim karmakarışık, dışım patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar