sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hey I'm outta here Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bize hergün bayram günnük birazdan inip body salonuna 50 ytl para vercem..insanın parası az olunca 50 ytl bile evlat acısı gibi koyuyo.. karar veriyorum günlük ben şanssız bi insanım bundan sonra hiç bi kızı arayıp sormicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 günlük, akademik yoğunluk azıma edecek lan. of. sana bir soru, garanti olan vienna economics and business administration mı, bir ihtimal olan harvard summer school mu? ya da bu ikisinden de vazgeçip, o kız mı? süre: 120 dk. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 günlük aptal aptal rüyalar gördüm durdum sürekli. az uyudum yine, neyse otobüste uyurum. yarın sabah antalyadayım. denize falan gidicekmişiz annemle. iyi ki gidiyorum gerçekten ihtiyacım var.bilgisayarımı da burda bırakıcam. evdekinin başnda da çok oturcağımı sanmıyorum, soyutlamam gerek kendimi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 böyle 2 gün dolu dolu yaşayıp, sonra 2 gün bomboş oturmak, sonra yine 2 gün full, 2 gün boş, olmuyor. al yine canım sıkılmaya başladı, yapacak çok şey var ama can sıkıntısını almıyor. şu tempoyu eşit olarak dağıtmak lazım günlere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bi kaç saat sonra çok kötü geçecek olan bi zaman dilimine girecem günlük. n'olur kısa sürsün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ne mal bir insansın sen 25'er kiloluk iki tenekeyi neden aynı anda kaldırmak gibi bir işe girişirsin ki. bak belin ağrıyor şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ardeth said: nası efsane bir omlet yaptım of ya o değil de sabah kahvaltısını 5.30da yapmış bulundum resmi olarak şuan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ehe : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 günlük kaybediyorum oyunu. hep boktan işler bana kalıo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 İçki içmeyi bile beceremeyen dynun: içkiden boğazları şişer. tbr brv. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bugün çorluda olcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Şu anda herşeyi bırakmak istiyorum.Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çok ilginç hadi bakalım en önden izlemeye devam ediyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 işlerin güzel gitmesi insanı kıllandırıyor günlük. illaki bir yerlerden bkluk cıkar ama nereden gelecek onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Günlük, Birşeyi hatırladım sanki...Canım aileme şükürler olsun..başka birşeye ihtiyacım yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 selam günlük! bugün eve döndüm. yorulmuşum bayağı, uyuyorum uyuyorum kendime gelemiyorum. işin garip tarafı hiç de bir şey yapmadım ki. ne bayram ziyareti ne bişey. aylak aylak yürüdük bol bol vakit geçsin diye. başka bişi yok. canım çok sıkılıyor. big bang theory, himym ve house un bu haftaki bölümleri de bitti, izlenecek film yok. saat daha 22. saatlerce de uyudum. nasıl vakit geçicek bilmiyorum. böyle can sıkılması dışında bi sıkıntı var üstümde ama ne çözemedim, hayırlısı ne diim. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 günlük gerginim. patlamak istiyorum. hır çıkarmak istiyorum. bağırmak azarlamak istiyorum. fırsat kolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Gunluk bugun Apple'in interview e cagirip cagirmadigi belli olcak, panik atak sekilde bekliyoruz bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Günlük evi toparlıyorum 2-3 yıllık birsürü kağıt çıktı, hatıralarım canlandı :( ayrıca 2004 yılındaki bilgisayar kataloğunu da çekmecemden çıkarttım ya.. pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 çok garip be ağlayasım geldi az önce facebooka girmiş bugün ben bakmadım(aha dur sayfasına bakayım neden aklıma gelmedi bu?) (taam baktım bi gariplik değişiklik yok) blabla fotosuna yorum yapan o karıya cvp yazdı diye notif. gelmiş peki. bugün hiç konuşmadık pazartesi dönüyorum zart zurt dedi dün gece ararım görüşürz bilmemne peeh bugün de yiiti bi kızla gördüm söylemeli miyim acaba arkdaşıma? hayır di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 günlük yeniden istanbuldayım. :) shafta gittim bugün ayağımın tozuyla, emo gördüm :S ama o emolar dışında gayet güzeldi, ogün sanlısoy falan geldi hatta 2 şarkıda vokallik yaptı, eğlenceliydi. ama shaftta emo ? nasıl bir yayılmadır bu günlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 garip bi şey bu arkadaşlık günlük bir elemanla 5 sene boyunca takıl. Anne baba ayrı, kardeşimdir de sonra birden bire hiçbir şey yokken arama sorma kesilsin. Paso aramayı kendine yedireme sende onu arama. Tüm gün boyunca sanki arkadaşlarımın bende kaçtığı düşüncesine kapıldım ki gün bitti ben hala aynı düşünüyorum. yeniden hatırladım günlük seneler önce (siktir lan emomuyum ben) diyerek lugatımdan çıkardığım cümleyi. (yalnızlık bir ömür boyu) sinirden sağa sola saldırmak istiyorum anlatamam. Yarın kick-box yeniden başlatatimde en azından sinir atarım. Bide şu "bayramın" bitmesine sevindim. Ailemle oraya buraya gitmek zorunda kalmayacağım sonunda. bakalım bu sinirli halim ilk kime patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bizimkiler 8 saat sonra filan eve gelmiş olucaklar. üç gündür falan yalnızdım evde, çok süper oldu günlük. tabi eksiklikler vardı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 günlük kafayı yicem bi ton yapmam gereken iş var, yapıyorum yapıyorum ama bitmiyo :s Arada kıllanmıyo değilim ben uyurken birileri yaptıklarımı siliyomu falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar