Chastise Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 günlük, bişey çıkmasın lan. tırsıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ya günlük, Ben bazen kendimi tanıyamıyorum ne iş? Garip bişi be oolum.Ben de sana garipten başka bişi demiyorum ama du hele bakalım.Biraz zman geçsin, hazır ramazanda bitti dertleşirizi seninle karşılıklı. Di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Chastise said: günlük, bişey çıkmasın lan. tırsıyorum valla. Trap çıkıcak trap, aha yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yukarıdaki bir arkadasın kaderini paylasıyorum ben de gunluk yarın babamlarla bile bayramlasamadan karga bokunu yerken kalkıp hazırlanmam lazım. bi yandan da garibim sanki cocukluk halimi üstümden atamadan babamın ceketini üstüme geçirmiş gibi hissediyorum kendimi yapmak istediklerim var bunlar ucuk kacık hayaller bile değil ama ne yapacak zamanım var ne de fırsatım. okulu bıraktım, yeni bir okulda taze bir başlangıc yaptım ama eskiden hangi cafede,hangi barda takılsak diye düşünmektense simdilerde nerede staj ayarlamalıyım dilimi geliştirmem lazım ikinci bir dil olarak hangisini seçersem daha avantajlı olur, su programlama dillerini de üstüne ogrenip , server kurma sertifikamıda almam lazım tabi arada yurtdısına cıkıp yükseklisans için fırsat yaratmam lazım diye soru işaretleri ile arkadas oldum. iyi güzel de nasıl =) ben nasıl nefes alıcam.. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 böyle bi hafta uyumadan gre fizik için çalışabilirmişim gibi, fizik tekrarı yapmak çok eğlenceli sdf... ya da bugün içtiğim press kahveden dolayı oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 günlük uyuyamıyorum kahrolsun uykusuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Günlük yaşlandık mı ne?Eskiden şeker almaya,bayramlaşmaya gelen çocuklar el öpmeye kalkmazdı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Gidiyore günlük ben. Dün çok eğlendim. Oha odamda sigara buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 boktan başlangıç için teşekkürler. gelecekte bakıp hatırlamak istedim bu günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 laptop tan hrrr hurrr brrrr diye ses geliyo,goturdum dediler bayramdan sonra getir simdi versen biz zaten bayramdan sonrayı beklicez servise yollamak icin hdd uccak galiba gunluk hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 günlük, sonucu almaya gidiyorum. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 günlük yukardaki arkadaşı yarmıcaklarmış. ben de bilent aldım yarın akşama gidiyorum antalyaya. dayanamıyorum napim. çok sulugöz oldum sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 günlük kız arkadaşım akşam evden kaçabilsin bayram filan boş işler içicektik bu akşam yaw arkadaşlarla o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 günlük be. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Günlük durduramadığım bi biçimde kilo alıyomuş gibi hissediyorum.. Hissediyorum diyorum çünkü tartı arka arkaya 3 kez tartılınca 120-125-130 lbs gösterdi.Ya tartı bozuk, ya da bu yol yol değil.. OF! not:lbs den feet ten foottan fahrenayttan hepsinden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 nası efsane bir omlet yaptım of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 uzun bi arada sonra içim acıyo be günlük. geçer mi ki? evime gitmek bana iyi gelir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 slm bak yine ben anca geldim eve iki üç saat uyuduktan sonra yine gidicem.bugun salak gibi çizme giydim ayaklarım ağrıyor.eve geldim herkes uyuyor kimse ile bayramlasamadım. lan günlük bayram parası da toparlayamadım iyi mi =/ hoş son iki senedir herkes kesik atıyor o da ayrı konu napcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 selam benden bi bok olmaz. keşke bunu "bugün öğrendim ki" gibi bi saçma bi dayanaklar söyleseydim ama bi sürü şeyin sonunda diyorum hakkaten benden bi bok olmaz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 slm yine boktan bir gun yine fener sinir krizleri gecirtti. gorusuruz by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çok ilginç ya dönsün bakalım bi ankaraya nolcak görelim artık peh yarın da bi saçımı mı boyatsam naapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 wow altı saat sürücek olan haftalık bakımına girmeden yarım saat önce uyandım şimdi kapalı serverlar herkes yattı uyudu downloadlarım da bitmiyor yani yapıcak hiçbi şeyim yok "biraz uzanıyim" diyip godoş gibi saatlerce uyumaktan nefret ediyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 canım acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 doktora ayarım feci. ulan sprey veriyor günde 2 kere sık diyor. nıye soylemıyorsun ağrı olunca sık diye, meğerse mucizevi birşeymiş bu arkadaş. 15 -20 dakka beni ağlatacak derecedeki ağrımın 30 sn de geçmesi nası bir mutluluktur anlatamam. ve sağ burun deliğime tek bir fısla oluyor. mucize mucize mucizee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sinirim bozuk..niye mi?kucuk kuzen gitmiş system dosyasını silmiş .Bende o sinirle format attım sora verileri kurtarmak icin kolları sıvadım bi de ne goriim salak gibi aynı yere yuklemişim windowsu herşeyim gitti gg..neyseki dier suruculer saglam sıcıcam ya kucuk kuzenlerden nefret ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar