Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ooow jayymesss e selam söyle günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günlük meğersem bu gece mezun oluyomuşum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 4 yıl 4 gün olmuş günlük, hala sıkılmadım forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Cons said: sevgili günlük bi kızın hayatına girdim, alıştırdım, değer verdi, bende sonra AĞZINA SIÇTIM VE TERKETTİM. çok eğlendim sevgili günlük bi herif hayatıma girdi , alıştırdı , değer verdiğini hissettirdi ki yalanmış değer veren benmişim , sonra ağzıma sıçtı ve terketti. şimdiki halim ne mi ? 20 gündür hastanelerle uğraşıorum iğne fln yemekten süzgeçe döndüm ki bunu dün yazmıştım zaten sana neden mi takıyorum ? biraz fazla sevmişim sanırım.. neyse günlük işte böle toplıycam kendimi umuyorum ve istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günde 2'den fazla kahve,3'ten fazla ağrı kesici içmeye başladım günlük.anam anam.yaz tatili beni ve lömbür lömbür selülitlerimi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 obsesifik said: Cons said: sevgili günlük bi kızın hayatına girdim, alıştırdım, değer verdi, bende sonra AĞZINA SIÇTIM VE TERKETTİM. çok eğlendim sevgili günlük bi herif hayatıma girdi , alıştırdı , değer verdiğini hissettirdi ki yalanmış değer veren benmişim , sonra ağzıma sıçtı ve terketti. şimdiki halim ne mi ? 20 gündür hastanelerle uğraşıorum iğne fln yemekten süzgeçe döndüm ki bunu dün yazmıştım zaten sana neden mi takıyorum ? biraz fazla sevmişim sanırım.. neyse günlük işte böle toplıycam kendimi umuyorum ve istiyorum siz birliktemiydiniz la O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yok benzer bişey yaşadığım için yazdım en azından karşı taraf ne düşünüyor neler yaşıyor nasıl bir ruh halinde bilinsin diye yazdım . yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sevginin fazlası zarar. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günlük yarın akşam geliyo hafta sonu geliyo yüzleşme anı:s bugece hayatımın en güzel rüyalarından birini gördüm diyebilirim günlük platonik aşkım kahramanım olmuş rüyamda beni yaratığa benzeyen insanlar kaçırmak istiyoken gelip kurtardı.rüya çok aptalcaydı ama o vardı yanımdaydı.. öptü sarıldı bana süperdi ya keşke hiç uyanmasaydım, hiç bitmeseydi bu rüya:[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 obsesifik said: yok benzer bişey yaşadığım için yazdım en azından karşı taraf ne düşünüyor neler yaşıyor nasıl bir ruh halinde bilinsin diye yazdım . yanlış anlaşılmasın cons normal bi erkek değil yalnız yok şöyle böyle de değil böyle bi garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 cons a laf etmedim ki sadece içimden geleni yazdım. tekrar söylüorum lütfen yanlış anlaşılmasın başkasına ait bi karalama ya da suçlama değil benim ki.. sadece kişisel , bana ait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Saeros said: obsesifik said: yok benzer bişey yaşadığım için yazdım en azından karşı taraf ne düşünüyor neler yaşıyor nasıl bir ruh halinde bilinsin diye yazdım . yanlış anlaşılmasın cons normal bi erkek değil yalnız yok şöyle böyle de değil böyle bi garip bişey biraz böyleyim / bazende böyle & Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 kişisel'e topic açın orda tartışalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pogodi said: günlük meğersem bu gece mezun oluyomuşum =) ahah yerim =) günlük sabaha kadar uyuyamadım. sabah 7 gibi uyudum anca. uyku düzenim gene bozuldu. bugün bi ara deneme çöziyim akşam da pogodinin mezuniyetine gidicem inşallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pf boynum ağrıyor la günlük nedense her perşenbe boyun tutulmasıyla uyanıyorum nedeninide biliyorum ama napayım güzel oluyor gece hayatı güzel ben napam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 günlük, naber len. *bir iki el, kol şakası* olm mutluyum ama halsizim, nolcak böyle. Havalar ısınsın diye bekledim sürekli, şimdi de az serinlese diye bekliyorum. üşenmesem foçaya gidicem bir iki suya giricem de, o yol çekilir mi şimdi de mi. oturayım oturduğum yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sonunda mesleğimi buldum yaa çalışırken huzur buldum mutluyum seviceim bi iş buldum ben aşçı oluorum ey günlüğümm mutfak benim mekanımmış meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hop sechil mutfak benim yerim uzak dur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 slayer77 said: pf boynum ağrıyor la günlük nedense her perşenbe boyun tutulmasıyla uyanıyorum nedeninide biliyorum ama napayım güzel oluyor gece hayatı güzel ben napam =) +1 ayrıca mutfakta ben de yerim. öhöm. nese Benim halim hal değil, sinir stres yüksek seviyede. Sigarayı bıraktım tüm doğallığım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Günlük okul bitti direk uyku saatlerim mahvoldu sabah 7 e kadar oturup 3 de kalkmak istemiorum moralim bozuluo geç kalkınca. Haftaya kol gibi sınavlarım var ama şu an hiç bişey yapmak gelmiyor onlar adına. Japonca 2 kur atlamam lazım haftaya hiragana sınavına girecem ona da çalışmam gerek umarım sıçmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Matematikçi geldi.Rahat üç saat çalıştık bugün.Patiye takılayım dedim,baktım bir değişiklik yok.E bari penth'i dinleyeyim dedim pc kilitlendi açmadı.Ozaman ben uyumaya gidiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Günlük; Neden Bedük,finallere çalışılması gereken zaman,kongre ve sevgiliye ayrılması gereken pek mühim zamanlar aynı hafta sonuna denk gelir ki?Ne olucak şimdi? Reva mı şimdi denize baka baka 10 dk çimip çıkıp,C++ çalışmak ve aynı zamanda sevgiliye cepten mesaj atıp durmak? Bi de farkettim ki gitmeme 2 ay falan kalmış,hafiften tırsıyorum günlük.Buffalo uzak yer.Orda ne yiyecem ne içecem,nasıl donmıycam günlük? Akıl ver bana allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ömrüm kısaldı. hissediyorum bunu. 10 hazirandan sonra yok yaz okuluna kadar yokum. imkansız yani kaldıramam ben daha fazla stresi. ya nasıl olur ya. nasıl koca bir dönemlik proje küçük bir hata yüzünden yalan olur ya. maksimum 1 haftam var proje o da maksimum idealist bir yaklaşımla 3 günde 1 dönemlik eforu gösterip, finallere de çalışmam lazım. üstelik vizesi ucundan geçen dersin finali var hemen of ya. Bir dönem nasıl bu kadar kötü bitebilir ya. ooof ooof. dağıldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Günlük, Neden bu kadar iyiyim ? Ben insansam diğer insanlara haksızlık olmuyor mu? discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pogodinin kep törenine gittim geldim. fena değildi eğleniyodur şimdi yavrucaklar. onu geçte neden benim herşeyim bir süre "aa ne güzel" modunda takıldıktan sonra bana cehennem ızdırabı çektirmek zorunda?? neden hiçbişeyim düzgün gitmiyor benim. hep bir sorun çıkmak zorundamı ya! yoruldum artık. sürekli bişeyleri düzeltmeye çalışmaktan, insanlara iyi davranmaktan, insanların her yaptıklarını alttan almaktan yoruldum. bundan sonra millete en kötü yüzümü gösterirsem şaşırma emi. benimde bir dayanma sınırım var çünkü. pof =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar