-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 beni unutun demiş.. mecaz yapmış ama gerçekten unutucaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 lyfe sux mkay bai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bok gibi günler geçiorum günlük senide çok özledim yaa offf bitsin artık okulll bıktııım şenliklerde bitti hiç eğlencemiz kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sechil said: bok gibi günler geçiorum günlük senide çok özledim yaa offf bitsin artık okulll bıktııım şenliklerde bitti hiç eğlencemiz kalmadı bitincede ağlarsın ama böhüü böhüü okulumu özledim diye ne kaldı haftaya son işte cık cık nese günlükcüm bugün yukardakiyle birlikteydim öyle terminale yürüdük geyik muhabbeti vs.. işte(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ooollllllllm günlük varyaaa finaller mükemmel geçti bi sunum yapmışım oooof ki ooof (yalan hea kendimi kandırıyorum zar zor geçicem yine derslerden) neyse günlük ben yemek yemeye kaçıyorm sen bişi istiyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 oy günlük, son mesajımdan sonra annemden çıkıp babamın eve geldim, wow'a girdim, şu ana kadar sadece balık tutup youtube'dan bok göt izledim, çok mutluyum. ha bi de fishing questini yaptım, ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 evet fourier hocasından da onay ve tavsiye aldıktan sonra seneye gre - fizik testine girmeye karar verdim sdf ne zorum var acaba. yazın şimdi fizik 201, 202, 311 ve 312 tekrarı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kontrolsuz yaşam yasam deil gnluk ben bugun bunu gordum,boku yemişim gene sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 günlük , yine içiorum napiim. neden içiorum bilmiorum ama bir an önce birayı azaltmam lazım. göbek falan çıkmaya başladı öss muhabbetine sporda yapamıorum yaza kadar az içersem benim için kardır. yazın spor falan düşünürüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 günlük batsın bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 aslında şunu yapmak lazım; evlere servis köy kahvaltısı: -köy tereyağı (öle pastörize, ambalajlı falan değil. burada biz dolduruyoruz plastik mini kaplar içerisine) -özel üretim bal -mandıra peyniri, isli çerkez peyniri, taze kaşar ve az biraz eski kaşar -tarladan daha bu sabah topladığımız domates ve salatalıklar, taze yıkanmış mini bi göbek marul ve biraz maydanoz -büyük boy yumurta (kuş gribi var diye bu keskinoğlu jumbo boy yumurta) -çekirdekleri çıkartılmış, doğranmış yeşil siyah zeytin -sıcak gözleme/katmer etc. -eşinizin annenizin ananenizin yaptığı gibi ev yapımı çilek/incir vs reçelleri -salam, sosis -ve ev yapımı sucuk ile pastırma ve en önemlisi yanında kıçı kırık kavruk 2dilim ekmeği "bakın kızarttık" diye önünüze koymuyoruz. bariz ikilik dev boy köy ekmeği veriyoruz! üstelik lipton earlgrey çay da veriyoruz hepsi sadece 12ytl, aylık aboneliklerde 250ytl! hemen şimdi arayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 günlük derse gitmem lazım ;_; ama hastayım ;_; bütün gün evde oturup wow'da balık tutsaydım gene ;_; neyse hemen gidiym de, bi de derse geç kalıp arada çıkmak yerine arada girmiyim, 6'da gelirim sonra eve sux0rz >.< !!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gunluk seni bozmuslar, düzeltiyoruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 günlük şimdi yemek yemeye gidiyorum pogodimle (= sonrada ders çalışıcaz. bi ara da aşk yaparız belki sdhjdf hadi conem görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 günlük üstte lezbiyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 uu sweet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 günlük okul bitmio olsaydı bugün o çocuğu tavlamak için elimden geleni yapardım evet yapardım! çok tatlıydı ya piercingine kurban olayım ben senin neyse kendine gel kızım. yarın işe gidicem şu download sitesinin tasarımına başlıcam yeşil ve turuncu geçişli bişey yapıcam ilk olarak beğenmezsem mavi tonlarını kullanıcam hadi bakalım. yaratıkta çarşamba,perşembe geliyomuş evdeki huzurlu ve bi okadar da mutlu günler finito yani:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Geldi günlük ya:)Offf en sonunda. *halay çekerek uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 PrudenT said: günlük üstte lezbiyen var Marl0_on said: uu sweet. günlük yaa bu insanlar beni kıskanıyor. sjhfd onu geçte günlük param yok yaa. bugün acıdılar bana resmen. param yok diyince bir paket açılmamış sigara hediye ettiler sonrada hadi bu da bizden olsun diyip bize çay ısmarladılar. bu hallere nası düşerim ya shsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 arkadas, dost ya da sevgili hiç farketmez bi insan icin calisip didinip sorunlarinda yaninda olup karsiliginda sadece guler yuz bekledigin oldu mu gunlukcum? benim oldu karsiliginda ne aldim biliyor musun? "sen benim hatalarimi soylicek insan degilsin" cumlesini. su gerizekli sehirde artik hic kimseye 1 damla guvenmiyorum, universite hayatinda dostunu/aşkını bulan insanlar kitlesine ben dahil olamadim, olamicam da bundan sonra. ne laklak yapmalık ne de oturup derdini anlatabilecegin hiç mi kimse olmaz ya? herkes mi bi cikar pesinde olur? ne kadar igrenc bu insanlar? dostluk yalan ask da oyle butun gerceklik wowdaki itemlarim. bi tek onlar kandirmiyor beni. uzerine de enchanti basinca babalar gibi oluyor. gunluk, kizilayda cay icmeyi ozledim. banklarda oturup portakal suyu icmeyi ozledim. oyle boşboş konusarak saatlerce yurumeyi ozledim bi insanla. boyle giderse şizoya baglicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 iyi gecelr dicek kimse yok günlük bende sana dilerim ozaman, iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Kenjuro said: iyi gecelr dicek kimse yok günlük bende sana dilerim ozaman, iyi geceler.. iyi geceler.. günlük sana iyi geceler demiyorum işte hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 günlük yav. sabah deneme sınavı vardı girdim ne güzel. sınavda çok sıkıldım bee. tamamını yapsaymışım süper olcakmış ama neyse artık. össye de az kaldı be. onu geçte akşam dersim var. bu antkart zımbırtım yok benim ya nasıl gidicem para almıyorlar artık. şaka gibi bir sistem geldi bu antalyaya. antkartı olmayan dolmuşa otobüse tramvaya binemiyor. mecburen kazık kartlardan alıcam. ne bişim iş bu ya. kart almaya gitsen kilometrelerce kuyruk var. sabah gidip akşama anca alırım heralde. sinirlendim. neyse bakıcaz artık bi çaresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Selam günlük. -2006 ve 2007 öss yi çözdüm. kek sorular. ham puan 260 küsür yapıyorum. -son deneme sınavım 257. -ea yım. rahatım. -mat2 eksiklerim de kapanıyor. niye sıkılıyorum? (ironi mesajıdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 günlük bir agresif oldum ki sorma acil dondurma yeyip soğumam lazım bak buraya yazmayı da unttum aklıam bişey gelmişti değişik biişey gelmiyor ki yazayım foruma alzaymırrrr köttr hsrdşfkbgdşi, oh be biraz rahataldım yok d ad asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar