bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 günnük param bitti anasını satıyım kaldım dımbızlak ortada borç desen biton napcaz lan ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 günlük, depresif takılmak çok zevkli lan,herkesle kavga etmek,gizemli görünmek,tip tip etrafı kesmek falan.. hayat bizi buna sürüklüyo napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 günlük ben günü yaşamayı seven bi adamdımda agresifim komplexliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 günlük mutluyum tekrar başladık artık yavşaklık piçlik falan yok. arındım ben günlük sen daha uyuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Yine sıradan bir gün günlük, bombok durumdayım klasik olarak. 30 tane alfoksil içsem düzelir miyim sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ahahaha bugün tatil gibiydi.. uyudum ulan bugün!! ve deli gibin takıldım işte buralarda falan.. şimdi yeniden koşturmaca zamanı.. öeh! tatil isterem ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Eski eşimle 1 ay sonra tekrar seviştim .. güzeldi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Günlük says: KOÇÇUM TRASTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ya günlük bütün gün kız peşinden koştum. hatta özel dersimi bile iptal ettim o yzüden. ama sonuç nedir? sıfıra sıfır elde var sıfır. hala tnaışamadım hatunla. fak yu günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 günlük ben napıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gunluk yarin geliyor musun yuruyuse? optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Günlük kendimi ezik hissediyorum yaa, bi kızla tanışamadım. Çok sefil bir durumdayım, dışardan bakan biri olsam deli maytap geçerdim kendimle. O derece yani. Neyse günlük bana şans dile, sonra görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 gunluk , bugunde hafif stresli bol kahkahalı biraz üzüntülü biraz kırıklık içerisinde bi gün geçirdim.. öpüyorum cilt ayırıcı o ince kumaşından.. bebeğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ve çok güzel bir şekilde g.t oldum. Sevdiğim kıza açıldım, dil döktüm en sonunda başardım dedim ve bomba yanıt geldi... "İstemiyorum fakat ark olabiliriz". Sen gel kıza açılcam diye karın ağrıları çek. O sıkıntıları yaşa ama en sonunda kıza söyle sevdiğini ama aldığın yanıta gel. ARK OLAK MI... YAHU NE KLASİK LAFTIR BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bak günlükcüm anlaşalım tamam dert dolusun mutluyken yazmıyorlar diye yanıosun kendi adıma söleyim mutlu olamıyorum yemiş durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 günlük , yine stresli bi güne başladık.. bakalım gün sonu nası gelicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ders çalışcam söz veriyorum bugünü iyi değerlendircem ve biliyo musun günlük sanırım ankarayı tercih edicem üniversite için =) yirmilik dişimde öyle duruyor boş boş ne çıkıyor ne içine kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ilk defa kalicam bi dersten sanirim. Isvec'e bahar geldi, herkes asagida cimlerde. Ben odadayim, calismaya calisiyorum. Cidden kalicam bu sefer. Calisiyorum dedigim de nargile kurdum yine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 günlük kenzapın dediiii gbi mtlu olmak kolay bşi deilkii...öle dewamlı göremessin bak trasty yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Lan! Süper gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 dinanın süper gününden de daha süper bir gün ya$adım,oh$(dostlar sağolsun =).bunun üstüne bir halı saha süper gidicek.bu kadar süper $eyin üstüne ne denir ki,günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 eöeöaeöaa.. annem bana ütü yaptırdı günlük.. böhüüeaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 hayat adil değil olm. kafam karisik. hani yanlis zaman yanlis yer vardir ya, ahanda aynen ondan. ben hep yanlis zamanda yanlis yerde bulundum sanirim. nasil deme, hayat hep bunu gosteriyor bana hep bişeler için gec kalmisim gibi, tam sen duraga gidersin otobus 10sn once gecmistir. anlamiyorum neden boyle oluyor, isteklerim o kadar buyuk seyler değil, neden bu kadar elde edilmezler peki? ben mi beceremiyorum acep? mümkünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sabah 9 . 40 ben uçuom günlük ovvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 15 - 16 / 04 / 2007 Sevgili Günlük...Bugun Sabah Uyandim..Yuzumu Bile Yikamadim...Ben Pis Olmak Istemiyorum..Ama Unuttum Napiyim Gunluk...Affet....Neyse Sonra Tıkındım...Sonra Tekrar Yattim..Oglen Oldu Kalktim Tıkındım Ve Icki Icmeye Basladim Gunluk...Yoksa Ben Alkolikmiyim Ha Soyle Bana Gunluk :( ...Neyse Gunluk Hala Icıyorum...Bu Arada Yarin Matemeatik Sinavim Var Ama Calismadim...Neyime Guveniyom Anlamadim Ama Olsun..Bana Basarilar Dile Gunluk...Bi Gelisme Olursa Bildiririm Sana Gunluk...Icmeye Dvm Ben..Gorusuruz... Kendine Iyi Bak.. Not : Tmm Iyiyim Biseyim Yok.. :P [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 01:46 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar