Sabrina Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Günlük, "sevgin bitmiş, başka açıklaması yok" dedi :'( Bitmedi benim sevgim fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Sevgi biter mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sevgi bitmez sabrina ama onu göstermeyide bilmek lazım.Ona sevgini göster. =================== bende kendime soruyorum bazen acaba onunda halen daha bana karşı bir sevgisi varmı? [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:16 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ağlıyorum günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rainmaker Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 BUgün iyi bir gün gibi görünsede aslında içim kan ağladı. Anıra anıra ağlamak istedim. Ama yapamadım, yapmamalıydım, yapmayacam! Bi gün günü gelecek. Biliyorum gelecek ama ne zaman gelecek bilmiyorum. Ama o zaman hiç anırmadığım kadar anıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 günlük bugün de (yani dün de?) duş almadım, yarın okulu asıp günü kendime ayırıcam tamamen. keşke geçen sene gibi olsa hala, "hmm gitmiym bugün okula ya" diyip gitmeyebilsem okula. şimdi anneme "anne ben bugün okula gitmiym, di mi ya?" desem önce O.o diye, sonra =| diye, sonra da =(&%$½) diye bakar. çok anlayışsız canım bunlar. şimdi yatiym ben, 6.30 gibi uyanıp tuvalete girip duş alıyim, sonra okula gidiyomuş gibi evden çıkıp, annem evden gidene kadar yan sokakta dolanayım. 15 dk filan zaten. geç çıktı desen 20 dk. ha yalnız sabah uyanıp da "kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben ya, gitmicem bugün" derse yan basarım (uyy şom ağız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ulan galiba aşik oldum, inanmadim bugune kadar boyle bişeye ama hakkaten kalbim cok carpiyor gorunce, boyle elim ayagima dolasiyor felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bırak ya günlük fısss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hayatım bi telefonla altüst olabiliyo, ne yapıcağımı bilmiyorum. peki bunları neden hep ben çekmek zorundayım, neden hiçbişey olması gerektiği gibi olmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 gunluk than'a soyle, gotik kızlar iskender kebap yapamaz ben yaparım ama, beni secsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 günlük, bugün müdür yardımcımız olan gerizekalı mal kafalı annesi belirsiz ibibik, yine saçlarıma taktı. annemi aramış, babamı aramış, "disipline vericez" filan demiş. afedersin "hayat kadını" çocuğu, sanki annemle babamı disipline vericek, sanki bana söyleyince ben anlamıyorum, sanki annemle babamın beni arayıp "yavuz çabuk kestiriyosun saçlarını disipline vericekmiş müdür yardımcınız" demesini çok takıyorum. GÜNLÜK ACAİP SİNİRLENDİM BEN YA. tüm gerizekalı 18+ lerin allah belasını versin, onların gerizekalı kurallarının da allah belasını versin, hepsi ölsünler lan! anasını sattığım, sanki askerdeyiz, sanki saçımız uzayınca bitlenicek, sanki sanki SANKİ ARH boğazına yapışıp o şişe dibi gözlüklerine yumruğu patlatıp gözlerine göçertmek istiyorum o gerizekalının. keşke bir üniversitede okuma isteğim olmasaydı, ya da keşke o gerizekalı müdür yardımcısı, sadece sıradan bir gerizekalı olsaydı, vücudumdaki hiçbir kemiği ve kası onu pataklama zevkinden mahrum etmezdim. öyle işte. sinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 günlük kanal tedavisi devam ediyo agzım burnum uyuşuk haala. 3 tane de rontgen çekti her yer radyasyon. o makinaların sesi öldürüyo beni. özel ders de vardı bu akşam o da yalan oldu. hoca aradı küfür etti bana. hastalığın bitmiyo hiç diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 günlük intihar edemmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 günlük ben bunu hak ediyormuyum hak ediyorum dimi dogru soluyosun cok sevdigim icin hak ediyorum günlük hic kimseye vermedigim degeri ona vermedigim icin hak ediyorum oysa benim masum amaclarım vardı hanımefendim olsun o bana deil ben ona uyayım ama olmuyo günlük iste hayat nankör bir seyi cok istersen ya kavusurmussun yada kavusup cabuk elinden gidermis benimki ikincisi oldu galiba ona o kadar cok alısmıstımki kendimize ait bir sarkı secicektik onun sorunları araya girdi beraber eglenecektik gene onun sorunları girdi günlük bu sorunları asmak icin hep caba sarf ettim sorunlar onemli degil ölümden baska hersey halledilir ama o bunu istemedi benden birden koptu günlük ne olup bittigini ben bile anlayamadım cok kotu oldu be günlük neyse gorusmek üzere... [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 21:35 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gunluk hehe ruyamda zeytin'i gordum. bana çif-kaşarli tos ısmarlıyordu, hatta diyordu ki "ben yedim cok guzeldi ama para kalmadı" bi arabanin içindeydik ama araba tv kumandasıyla kontrol ediliyordu niheh cok komikti rüyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 günlükçüm aynı rutin cuma günündeyiz.3 saat dersten sonra eve gelicem,dışarı çıkıcam içecek adam bulup içicem.bulamassam tek başıma içicem.akşam olacak arkadaşım gelecek,garaj'a gidicez.garajda içemeyecez zira bira pahalı.aralarda çıkıp sokak içimi yapacas.ankara'daki canlı müzikli yerlerden hiçbiri istediğim müzik yapmıyor malesef günlük.gittiğim bir keyif var,ki bugün de gidicem. orası güzel bak.cici keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 günlük, haftasonu çalismayacagim büyük ihtimalle.. iyi gidiyoruz gerek kalmayacak. dinlenirim diyorum haftasonu. iyi olur. cigerleri de üsüttük, astimli gibiyim. allah kronik bronsiti olanlara kolaylik versin, zor valla. enerjiyi de düsürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 günnük, requiem for a dream'i izledim şimdi, allak bullak oldum, kusasım geldi resmen. şimdi hala daha o son sahneyi düşündükçe midem bi garip oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 günlük çok kötü hastayım ben ya.. sinirim bozuldu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Günlük almanca sınavım bombaydı!:):)Koltuklarım kabardı böööyyle patlayacakmışım gibi bir his var içimde):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 çok hastayım ve msn im hala bozuk=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Huh. Sonunda sınavlarım bitti. Ama hâlâ okuldayım. Neyse. Artık tadını çıkarmaya çalışıcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sinirliyim Günlük Bana Mazlumu Yolla...Yoksa İş Kötü Olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 mayın tarlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Günlük onu galiba üzmüsüm:( biraz fevri davrandım evet haksızım bu konuda duygular o kadar yogunki ne yapacagımı sasırıyorum umarım anlar beni...günlük sole kücük hanımefendime bana yardım etsin tek basıma tamir edemiyorum onun yardımına ihtiyacım var eskisinden güzel olacak buna eminim...ona ihtiyacım var:( dün yarısa kayıt olmustum günlük bugun haber bekliyorum bakalım nolacak ehe gorusmek üzere o gelirse onu cok sevdigimi solersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar