Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pfff günlük canım çok sıkılıo yaff -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 günlük,yine akşamdan kalmayım,midem yanıyor.tabiki yine söz verdim,yine bu akşam bozmak üzere.içmeyecem bir daha diye. ve yine içicem.. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:17 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sewgili günlük,bugün sewgilimden ayrıldımm.. hem huzuru hem de üzüntüyü bi arada yaşıom,huzurluyum çünkü sewmediim biriyle daha fazla dewam edemezdim,bu ilişkinin bitmesi bence çok iyi oldu,artık sewginin kalmadıı biriyle ilişki yürütmek cidden zorrr..insanı yıpratıo.. üzüntülüyüm,çünkü arkamda benden ayrıldıı için üzülen bi eski sewgili bıraktım,,başka birine üzüntü werdiimi düşündükçe kendimden soğuyorum... kafam cidden çok karışık!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 günlük, ya beni bu dertten kurtarsınlar, ya da günü gelince canımı alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hastayım günlük, hayatımda ilk defa boğazlarım bölle ağrıo.. artık okula bu kadar erken gitmak istemiyorum!!!! kaldırsınlar şu son sınıflar için koydukları dandik uygulamayı. bütün gün sürünerek yaşıorm uykusuzluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gunluk bi akıl ver bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 günlük bir gün daha... insanların ikiyüzlülüğünü ve gerçekleri gördüğümüz bir gün daha... aşkın acısındaki tatlılığı farkettiğimiz bir gün daha... hayatımızdan eksilen bir gün daha... sıkıcı bir gün daha... sadece bir gün daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 günlük, bugün kimsenin çözemediği bi soruyu direk çözdüm. sonra hoca var mı kendine güvenen dediğinde, ben!! ben! diye direk sazanladım. 50 kişinin gözü önünde (belki daha fazladır) kalktım ve çözemedim! rezil oldum. nefret ettiğim bikaç çocuğun kıs kıs gülüşleri bitirdi zaten beni. grr grrr eve geldim, oturdum, kedimi besledim, gene oturdum. hayatımın manasızlığını anladım. yine depresyona girdim. çıkamadım. mutsuz hissediorum şu an. bi an paticiği bırakmayı düşündüm. manyak mısın dedim kendime, ölürsün. sonra demorah'ı özledim. uzaklarda gurbet ellerde. sonra üzüldüm.. sonr.. lan kimse okumaz ki bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nbr lem günlük 2 gün kar tatilinden sonra bunyem kaldırmadığı icin yine okulu astım bi yandanda öss yaklasıo içim sıkılıo okulda dewamsızlık dayandı 15e naapcam bilmiorum benden sana igrenc bi sarkı cinayeti kör bir kayıkcı gördü ben gördüm kulaklarım gördü wapur kudurdu kuduz gibi böğürdü hiç biriniz orada yoktunuz a. kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 selam günlük, bugün, 1 litre süt içmenin bünyeyi hayli yorduunu ve ölüme yaklaştırdıını gördüm. bi de hiç görmek istemediim birini görüp; arkadaşımdan örenmiş olduum casusluk yetenekleri sayesinde, kendisine görünmemeyi başardım. sonra eve geldim. şimdi günlüğe yazı yazıyorum. bleach'in bölümünü indirmeyi şimdi aklıma getirdim; aklımı seveyim aklımı! çok güzel türevler alıyorum; matematiği sevmeye başladım yeah! fire elemental olmak isterdim; hiç diilse 1 günlüüne. yarın daha iyi bi gün olmiycak ama temizlikçi gelmezse daha da az kötü olabilir; ben de buna kesinlikle hayır demem. kthxbye günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çok berbat bir gün geçirdim günlük hastaydım,sabah dershaneye gittim dershanenin en soguk sınıfı bizimki bir kutup havası vardı içerde 5 saat boyunca o soğukta hastalıgım katlandı sanırım :s dershaneden eve geldim ama bu sogukta ev bile buz gibi geliyor bana biraz uyudum uyandım ama yinede kendimi iyi hissetmiyorum hastalık feci birşekilde yakaladı beni bırakmıyor :( birde dershane içinde olan olaylar var tabi her tenefüs karşıma çıkan kişi ve kulağıma milletin senden hala hoşlanıyor seni seviyor gibi zırvalar söylemesi ben ne kadar ondan hoşlanmadıgımı söylesemde insanlar beni anlamak istemiyorlar bende onları anlamıyorum zaten beni rahat bıraksınlar gerisi pekte önemli değil sanırım ...birşey daha var ama artık sıkıldım yada bunaldım uğraşmak istemiyorum bende insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 insanlar tüm hoşgörüsüzlükleri ve gerzeklikleriyle onlara karşı duyduğum sevgiyi yok ettiklerini farketmeden salak salak davranışlar da bulunuyorlar. hani içine kapanan yalnız adam klişesi vardır günlük, ne zaman o yalnız adam klişesini bozsam, tüm doğa ona geri dönmem için uğraşıyor gibi. ve en kötüsü de, beni tanımayan çoğu insanın beni süper görmesi, ama içimde kimi zamanlar o kadar zavallı hissediyorum ki, ellerimden başlayarak tüm kanım çekiliveriyor kalbime doğru. yani anlayacağın, diğer insanları anlamaya çalışmam yetmezmiş gibi, bir de değişen "beni" anlamam bekleniyor benden. çatır çatır değişiyorum çünkü boyuna, eskiden sahip olduğuma inandığım her şeyi aslında bir giysi gibi üstüme giydiğimi farkediyorum. ve artık çoğu zaman çırılçıplak geziyorum. belki de o yüzdendir artık bir şeyler yazmamamın nedeni, çatır diye kusuyorum çünkü o an içimde ne varsa. daha mı iyi daha mı kötü böyle olması bilmiyorum ama, ben yapamıyorum bu hayatı böyle. lütfen değişsin, değişsinler, değişeyim, hızlıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bazen düşünüyorum da bu dünyaya ait miyim diye?geçen sene dersanedeydim etrafıma bakıyodum çoğu insanın dünya umrunda deil ama ben içine kapanıklıktan ne yapsam kurtulamıyorum.bu olay iyice canımı sıkmaya başladı.beynimi kontrol edemiyorum sanki.ne zaman açılmak için çaba göstersem mıknatıs gibi kendisine çekiyo...sıkıldım bu hayattan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 günlük günüm donarak geçti yine dışarıda sabahladım kuzen vardı yanımda hava çok souktu -2 neyse içtik dertleştik falan bide çorbacı yaptık rahatladık valla ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hastayım olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hastayım, son 72 saat içinde sadece 3 saat uyuyabildim ve çok sevgi kelebeği var, önümü göremiyorum. önümdeki 2 adet büte hiç gelmiyorum. death dinlerim bende ne yapayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 günlük efendi khalad'a çok gıcık ve akabinde de çok kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 naper günlük şu nariel varya bana kıl oluyormuş ne kadar mutlu oldum anlatamam sana zaten bende kendisine gıcık oluyordum sonunda oda kıl oldugunu itiraf etti mutlu oldum bende ...gerçi tatlı bir kişilik ama kıl işte boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ühühüh okul başlıcak:( inş okula giderken alabilirim annemden arabayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dershanedeki ekderslere kafam girsin.akabinde öss ye de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 17:28 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 günlük hayatımın en berbat günlerini geçiriorum evdeki problemler arkadaşlarımla olan ilişkilerime yansıo ama söl,yleyemiorum böle olduğunuühühü deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sevgılıler gununu sevgılısız gecırdım aa ıkıtane kızla bulustum sabah ayrı gece ayrı sevgılısız bır hayata hayırrrrrr ama fazla sevgıyı abartmadan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 günlük, bacım olmuyo böle ya... 2 gün içinde 2 kere basılmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 günlük göğsüm ağrıdı öksürmekten, raistlin'e döndüm valla, ama büyüm de yok, çok dandik bi durum =p onun dışında "eytere beah" dedim, oluruna bıraktım bazı şeyleri. birazdan da toparlanıyorum babamın evine gidicem haftasonu için. siyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar