Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cuma gecesi gelse ve bende uyusam artık[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Huzurluyum günlük,kompozisyon dersinde 10 yıl sonraki halimle çok sevdiğim bi arkadaşıma mektup yazdım üstüne onu tekrarlayıp mail olarak ona attım,cevaplıcak 10 yıl sonraki muhabbetleri yapıcaz..huzurluyum öle..[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Lan günlük bugünde gidemedim okula ya bakma öyle uyanamadım işte.Okul daha fazla uzarsa babam öpücek beni ama biter heralde artık evet evet kesin biter...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 günlük seviyorum şu an yanımda oturuyo ama söleyemiyorum. off nabcam ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Güzel bir gün, içim kıpır kıpır ama yorgunum. Birazdan derse gidicem. Ondanda kurtuldum mu değmeyin keyfime.. :=)[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gunluuukk biraz entel takılıp tiyatroya gidiceez nsıl kabul etti anlamadım =)[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gunluk.. ayın başında ankara yolları taştan gözukuyo..:):)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 günlük içki alcaz geziye götüreye ama saklamayı beceremioz kime vercez bilmioz annemler görse vala gezi fln hayal böle yeteneksiz kaldıım başka konu bilmiorum. of günlük of.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 msn aç bi kaç yol söliim =P[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gunluk bzm okuldan salak bi cocuk benmle konusuyo.. sinirlerimi bozuyo...blocklasam diyorum..ama belali bi tip sanirsam..emin deilim...naapiyim bi cvp ver..sinirlendrio yaa.. konusma diyorum hala konusuyoooo..[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gunluk bugun çok dertliiim allah sesimi duyar inş bide ingilizceden 70 aldım 90 bekliodum tam anlamıyla dumur almanca yazılısıda berbaat geçti noluo banaaaa solesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 günlük bugun teyzeme kalmaya gıdıorum gercı carsıda oturuor yakınızda ıste kuzenle takılıcam fılan bu gece yokum yani bütün pati halkına gece selamlarımı ıletırsın sen hadi eyw[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kafam girsin günlük sultana... gani gani.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dün gece dağdan döndüm iyi geçti sayılır da hala yorgunum bayağı. Uyuyamam da çalışacak ders izlenecek film var dolu... Hadi hayırlısı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 günlük.. maçtan döndm heryerim arıyo ya.. bide üstüne fark yedik moraller 0 yani...:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ve yine berbat sıradan bir güne başladık. Uyku yok zaten. Karşıma neler cıkacak acaba bugun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: oZeNc, 14 Kasım 2005 18:01 tarihinde demiş ki: gunluk bzm okuldan salak bi cocuk benmle konusuyo.. sinirlerimi bozuyo...blocklasam diyorum..ama belali bi tip sanirsam..emin deilim...naapiyim bi cvp ver..sinirlendrio yaa.. konusma diyorum hala konusuyoooo.. çok dengesiz olabilir dikkat et, piskopat olmuş herkes zaten.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Günlük, seni ilk kez görüyorum, ne güzel senin hiç derdin yok bak hep dert dinliyormuşsun yazarım sık sık artık sana.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Lan günlük sınavlara 13 gün kaldı sene başından beri kitap açtığım gün sayılıdır ama patlamaz heralde bugün kampa giricem ineklicem. not:Ha sana lan diyorum ama samimiyetten bozulma sakın.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 günlük öss denemede b.k gibi sonuc aldım iyi haberim ise kendimi gitarda baya gelistirdim cumartesi bir gece mekanında calacam;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 slm günlük nasılsın ben kötüyüm yaa netsiz takılıyom inekleşiyom çok berbat geçiyor pfff[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 günlükk yolculuk var:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yarın Yazılı War Ve Ben Gene K.o Oynuyorum Napıcam Ben Gerci Kolay Edebiyattan Ama :D Korku War İcimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Günlük yoruldum ha.. Okuldan sonra git dershaneye 6.30 a kadar soru çöz bilmem ne yap. Sonra gel eve şimdi takıl pc'nin başında sonra git sene soru çöz. Yarın çok zor bi gün olacak günlük. çoooooooooooooook zor.[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tamam işler azalıyo yavas yavas,yarına bir soraki gune 1 cuma gununede bi tane vizem var. hallolur..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar