Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Günlük dışarsı soğuk, sanırım patide takılmaktan başka yapacak bişi bulamıyorum.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük.. dişim çok ağrıyoo yaaa..:(:(:(:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük , internet kafenin eve 50 metre yakın olması nedeniyle eşofmanla ve ayagımda terlikle kafeye geldim..ayaklarım üşümeye başladı..dışarda da yagmur yagıyor.. itiraf ediyorum:deliyim ben[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük cnm hic ders calısmak isteimyo aslında calısmasamda olur 1 haftadan beri aynı konuları calısıyorum ühüh[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gunluk mılletın yazdıklarını okumak cok eğlencelii ahahha caktırma ama ben ders calışcaktım ya hala calışamadım aeheuahhu :D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 birden ders çalışmam gerektiğini hatırladım günlük.. ama canım istemiyor kii :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yurda gitsemde kendimi alkole vursam vursam dertlensem, dertlensem dertlensem vursam diyorum artık gunluk.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 walla günlükcüğüm hayat çok güsel herşey iyi kız arkadaşımla aramız mükemmel hiç bi sorun yok da ben bgun ii hssetmiom kendimi:([signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" [Bu mesaj tazfiona tarafından 04 Kasım 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayır hayır bügün iyice berbatlaştı,hayatımda geçirdiğim en berbat günlerden biri diyebilirim[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)"
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 240 soru bitti,az kaldı bır 160 soru daha.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 04 Kasım 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Alayına isyan... Ölümüne MoonZ günlük. Öyle işte.. Çok seviyorum.. öptüm bugün doyasıya. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 serefsiz günlük! kötüyüm. yeter mi ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biricik günlüğün derdinizi dinlemekten başka ne günahı var :([signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gunluk yalaaaaaaaaaaan yalaaaaaaaaaaaan zuahuahau... feccciiii mutluyum gunluk.....auahuahuahau..... insanlar neden yalan soyler gunluk? -ego tatmini tabe:p saol gunluk:D:D (manyadim ben kahkaha komasindayim:D) (kahkaha komasi ne lan:D)[signature][hline]aynada kendini gormelisin ah sen cinayet sebebisin...neden tevazu gosteresin ah sen ihanet sebebisin...!! by ozii...to him=)))
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yne yazasim geldi.... ay cok guldum gunluk... az bi $a$kinlik olsa da harbiden yarildim gulmekten..:D seni cook seviorum gunluk iiki varsin:D:D[signature][hline]--insanlar neden yalan soyler? --ego tatmini tabe:p --dimy ama:d --vala ole --e napsak bu kisilikleri? --dunyadan surelim.. --oha..:D bnce kendi hallerine birakalim.. omyvzkoyos:D:D:D hadiii bakalmmm:d
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük, kötüyüm. bitti.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük dün bi kilo baklava yedim ohhh mis gibi bugünde en az yarım kilooo midem ağrımıyo dokunmadı şimdi soda içiyorum midem boşalsın yine yicem :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: günlük dün bi kilo baklava yedim ohhh mis gibi bugünde en az yarım kilooo midem ağrımıyo dokunmadı şimdi soda içiyorum midem boşalsın yine yicem :) günlükten cvp:semr iyice ondan sonra günlüüüükkk zayıflayamıyorum diye gelirsin:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük , bugün evdeydim. film filan izledim. Hero'yu pek sevmedim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla günlüklgünüm berbast bide sen üstüme gelme... Netten 1 saatte bişeler çektim.Son dkda pc res attı kendine crashhhh..İkincide son2 dkda kendim yannış tuşa basarak iptal ettim...Bakalım üçte ne olacak...Nese öptüm...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sayın beyefendi günlük, seninle post kasmayı seviyorum[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: vaniLLe, 04 Kasım 2005 19:10 tarihinde demiş ki: serefsiz günlük! kötüyüm. yeter mi ? me too!!!
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük naaptın.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sayın sevgili günlük arkasından ağlamayı beklemek yerine, geri dönmesini umut etmeye karar verdim. yani o dönünce bi daha konuşana kadar konuştuktan sonra umutlarım sönerse o zaman ağlarım:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diymi efedim diymi diymi:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage
Öne çıkan mesajlar