Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Günlük dışarsı soğuk, sanırım patide takılmaktan başka yapacak bişi bulamıyorum.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük.. dişim çok ağrıyoo yaaa..:(:(:(:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük , internet kafenin eve 50 metre yakın olması nedeniyle eşofmanla ve ayagımda terlikle kafeye geldim..ayaklarım üşümeye başladı..dışarda da yagmur yagıyor.. itiraf ediyorum:deliyim ben[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük cnm hic ders calısmak isteimyo aslında calısmasamda olur 1 haftadan beri aynı konuları calısıyorum ühüh[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gunluk mılletın yazdıklarını okumak cok eğlencelii ahahha caktırma ama ben ders calışcaktım ya hala calışamadım aeheuahhu :D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 birden ders çalışmam gerektiğini hatırladım günlük.. ama canım istemiyor kii :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yurda gitsemde kendimi alkole vursam vursam dertlensem, dertlensem dertlensem vursam diyorum artık gunluk.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 walla günlükcüğüm hayat çok güsel herşey iyi kız arkadaşımla aramız mükemmel hiç bi sorun yok da ben bgun ii hssetmiom kendimi:([signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" [Bu mesaj tazfiona tarafından 04 Kasım 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayır hayır bügün iyice berbatlaştı,hayatımda geçirdiğim en berbat günlerden biri diyebilirim[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 240 soru bitti,az kaldı bır 160 soru daha.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 04 Kasım 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Alayına isyan... Ölümüne MoonZ günlük. Öyle işte.. Çok seviyorum.. öptüm bugün doyasıya. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 serefsiz günlük! kötüyüm. yeter mi ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biricik günlüğün derdinizi dinlemekten başka ne günahı var :([signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gunluk yalaaaaaaaaaaan yalaaaaaaaaaaaan zuahuahau... feccciiii mutluyum gunluk.....auahuahuahau..... insanlar neden yalan soyler gunluk? -ego tatmini tabe:p saol gunluk:D:D (manyadim ben kahkaha komasindayim:D) (kahkaha komasi ne lan:D)[signature][hline]aynada kendini gormelisin ah sen cinayet sebebisin...neden tevazu gosteresin ah sen ihanet sebebisin...!! by ozii...to him=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yne yazasim geldi.... ay cok guldum gunluk... az bi $a$kinlik olsa da harbiden yarildim gulmekten..:D seni cook seviorum gunluk iiki varsin:D:D[signature][hline]--insanlar neden yalan soyler? --ego tatmini tabe:p --dimy ama:d --vala ole --e napsak bu kisilikleri? --dunyadan surelim.. --oha..:D bnce kendi hallerine birakalim.. omyvzkoyos:D:D:D hadiii bakalmmm:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük, kötüyüm. bitti.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük dün bi kilo baklava yedim ohhh mis gibi bugünde en az yarım kilooo midem ağrımıyo dokunmadı şimdi soda içiyorum midem boşalsın yine yicem :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Viskhii, 04 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: günlük dün bi kilo baklava yedim ohhh mis gibi bugünde en az yarım kilooo midem ağrımıyo dokunmadı şimdi soda içiyorum midem boşalsın yine yicem :) günlükten cvp:semr iyice ondan sonra günlüüüükkk zayıflayamıyorum diye gelirsin:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük , bugün evdeydim. film filan izledim. Hero'yu pek sevmedim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla günlüklgünüm berbast bide sen üstüme gelme... Netten 1 saatte bişeler çektim.Son dkda pc res attı kendine crashhhh..İkincide son2 dkda kendim yannış tuşa basarak iptal ettim...Bakalım üçte ne olacak...Nese öptüm...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sayın beyefendi günlük, seninle post kasmayı seviyorum[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: vaniLLe, 04 Kasım 2005 19:10 tarihinde demiş ki: serefsiz günlük! kötüyüm. yeter mi ? me too!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük naaptın.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sayın sevgili günlük arkasından ağlamayı beklemek yerine, geri dönmesini umut etmeye karar verdim. yani o dönünce bi daha konuşana kadar konuştuktan sonra umutlarım sönerse o zaman ağlarım:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diymi efedim diymi diymi:D[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar