dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 EEE bi ramazan daha bitti biraz uyuyup namaza gitcem hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canndy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya ya,çizmem gerekn bisürü ödef var ve ben onların taslaklarını salak gibi okulda unuttum yaaa,napcam ben yaaaa oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 günnük; canndy'e geçmiş olsun diyesim geldi.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 günlük; dün berbat bi gün geçirdim herşey üst üste geldi..çok sewdiim köpeim ya kaçtı yada çalındı bahçemizden:(elimde büyüyen biricik köpeim eşi we çocuklarını bırakarak kayıplara karıştı:(tam iğrenç bi günün sonu derken kimliği berlirsiz bir kişi tarafından(zaten örenirsem dişlerni kerpetenle sökücem)MSN hesabım hacklendi şifrem deiştirildi..bayrama müthiş girdim ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 S.a günlük[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Sevgili Günlük; Koca bayram geldi ama her şey aynı...Günlük işler yapıyoruz işte.Ne kötü ya:( Ben çocukken mahallede üzerimde yeni elbisemle o sokaktan bu sokağa dolanır dururdum.Ne güzeldi ya ..Ne güzeldi..:([signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Günlük; DesertRose'ye söyle bunalıma sokmasın bizi bayram bayram :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ya günlük çöl gülü müdür kış gülü müdür nedir söle ona giysin istediğini tutan mı var![signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Günlük mutluyum valla nedendir?[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayramın kutlu olsun günlük bugun seni yormak istemıyorum[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayramn kutlu olsun gunluk herkesin kutlu olsun millet... cok mutluyum bugun=) sacimi kestrdim bole bi gusel oldum:p makyajimi yaptim smdi kuzenlere gidicem... hadi optum seni...BYEEE[signature][hline]aynada kendini gormelisin ah sen cinayet sebebisin...neden tevazu gosteresin ah sen ihanet sebebisin...!! by ozii...to him=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 günlük bayramda nete gıreceğimi hiç sanmazdım amam bak burdayım heheh :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bencede ya günlük özeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gunluk bugun tam 9 kediyle beraber uyudum,hayatımda tecrube etttiğim en ilginç olaylardan biriydi.her tarafım tuy ama super bi duyguydu =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Günlük ilk gün iğrençti.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sıkıldım ya. film izledim evde devamlı. test çok az çözdüm.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 cok canım sıkıldı bugun gunluk offf[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 günlük varya lan bi arkadaşım var süper iyi birisi ama mutsuz ha tr de olmasada çok iyi anlaşıyoz da bi sürü sorunu var yardım et ulan ona karar versin en güzel şekilde bi halta yaradığın yok zaten günlük kıl oluyom sana[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Ya günlük çöl gülü müdür kış gülü müdür nedir söle ona giysin istediğini tutan mı var! Benim anlatmak istediğim giysi değildi Lord!!!Ama yine de söyliim gerçekten üzerimi giyinip eski mahalleme gittim:)))[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sevgili gunluk ; 172 sayfanıda yırtıcam :)[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bugün tembellik yaptım hep pof yarın da öyle yapıcam sonra istanbula gidip ders çalışıp çalışmadığım zamanlarda dışarı çıkıp 4 saat uykuyla yaşıycam weeooo : D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Günlük çok mutluyum çünkü yine özlediim çünkü yine acıoo[signature][hline] Miiiiiiiiib Miiiiiiiiiiiiiiiib!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Günlük doğum günümü kutla, bu bir emirdir :-)[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -Nightmare Before Christmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 günlük, ya sanki abim geri gelebilecekmiş ama hiçbir şey eskisi olmayacakmış gibi bir his var içimde. o kadar özledim ki onun tatlı muhabbetini... çekiniyorum ama, çok hem de.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 s.a günlük walk to remember ı izliycem şimdi.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar