barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2004 senesinde acılmıs bir konu vardı ama biraz eski kaldıgı icin tekrar acıyım dedim. Mission: Impossible 3 duyuruldu. Türkiye'ye hemen gelirmi orasını bilemeyiz ama cıkıs tarihi 05/05/06 Gene Tom Cruise, Ethan Hunt roluyle basrolde. diger oyuncular; Ving Rhames, Luther Stickell roluyle Jeff Chase , Davians Gaurd roluyle karsımızda olacak. filmin kadrosu hakkında simdilik bu kadarını biliyorum. bu da trailer ı mission:impossible 3 trailer[Bu mesaj barbu tarafından 04 Ocak 2006 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yaa bu filmde Carrie-Anne Moss'ta oynamayacak mıydı?Matrixteki Trinity yaniii....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 fragman bol aksiyonlu güzel olacağa benziyor. bekliyorum şahsen :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2 çok hoştu,action sahneleri yanı sıra oldukça duygusaldı,eminim 3.de hoş olur[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 dizisi çok güzeldide ben pek ısınamadım bu seriye ilki güzeldi sonda muteşem bir şaşkınlık yaşatıyordu yönetmen bakalım bu nasıl olucak[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Fİlmin kapagi bilen bomba hadi hayirlisi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 1. 2. den daha iyiydi umarim 3 e ozen gostermislerdir.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2. Film Tom Cruise paşanın üzerine yoğunlaşmıştı, aksiyon yerine " haydiyn kızlar tom'un filmi çıkmış " havasındaydı. 3.den de pek umutlu değilim, bekleyelim tabi.[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ilk film güzeldi,ikinci film saçma sapan bişeydi,çocukluğumun dizisi ve bu kadar kötü filme aktarılabilir Bir kere herşeyden önce mission impossible ekip işi burada tom salak salak takılıyor öyle Ekip olmazsa valla mi3'e hayatta gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ethan Hunt'ı tekrar uzun saçlı görmek isterdim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tom kuruza bence bu sac daha bomba oluyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Yok be çok temiz yüzlü ezik adam gibi durmuş bu modelle bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bence de bu hali daha güzel :D yakışır abimize[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Rewendor, 06 Ocak 2006 02:12 tarihinde demiş ki: Ethan Hunt'ı tekrar uzun saçlı görmek isterdim. [signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 MI ekip dizisi idi Tom dizisine döndü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 fragmanda cok saglam arabaya carpiyo tom cruise ehueh[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Afişini hiç beğenmedim olmamış . ''Tom Cruise çok baba oyuncu çok para verdik o yüzden filmin isminin bir fon küçüğüyle onunkini yazdık'' yapmışlar ama filmden beklentim büyük tabi . Hiç bişeyi yoksa action için gidilir .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Umarım güzel olur.Fazla saçmalamasınlar yeter.Bide artık biraz daha entrika istiyorum yahu ben.İlkinde oldugu gibi =Pp[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar