Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Singleplayer ne kadar saçma ..


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Çok saçma hem o kadar vakit vereceksin hem de kendi çapında eğleneceksin oyunu bitirince ne olacak bitmiş olacak .. bilgisayarla oyun oynamak ne kadar zevkli olabilir ki :hmm: Çok ruhsuz bir olay npclerle konuş onların dediğini yap oyun bitince hayatı bitecek olan bir karakterle uğraş..[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok yanlış düşünüyosun.Bilgisayar oyunu oynamanın amacı ne?Ben şahsen sıkıcı hayattan kaçmak, iyi vakit geçirmek,eğlenmek için oynuyorum.Tamam multinin tadı da başkadır ama sadece multi,singleın yerini dolduramaz.RPG demişsiniz bi de o zaman şunu sorcam : Hiç Baldur's Gate oynadınız mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki oynadım ben de çok sevdim sadece bir an düşününce garip geldi sonuçta baldurs gate de bir an bilgisayarın bizi oyalamsı için bize görevelr verdiği bir oyun olarak görevini yerine getirmek uğruna bize bir sürü diyalog ve görev sunduğu yapmacık birşey olarak geldi. Rpg bazında değil de çok vakit alan derinlemesie oyunlar için yani eğlencelik oyunlar tabii ki ayrı bi fifa nfs falan :)[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip konularda fazla kafa yormadan eğlenmene bakıcan, hayal gücünü geliştircen vs yoksa uzaklaşırsın hepten. Bu tip şeylerin amacı, insanı gerçek hayatın yorucu temposundan alıp dinlendirip eğlendirmesi ve motive etmesidir. böylece insan rahat bir şekilde normal hayatını fazla problem yaşamadan sürdürebilir.
yoksa ona bakarsan MMO larda sadece level atlama ve daha iyi item sahibi olma üstüne kurulu bu aralar ve bunların bile sınırı var o oyunlarda :)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar değil de insan sana "evlat koş git şu fareleri öldür" dese ne gibi bir enginliğe ulaşacak ruhun, hayatın anlamını çözmeye ne kadar yaklaşacaksın? eloğlu "stfu noob" dediğinde kendini sıcak kumlardan serin sulara atmış gibi mi hissediyorsun?

gerçeğin gerçekliğini bilemediğimiz sürece zihnimizde gerçek saydıklarımızı ciddiyetsiz olarak değerlendirmemizin bir anlamı yok ki..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 24 August 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Çok saçma hem o kadar vakit vereceksin hem de kendi çapında eğleneceksin oyunu bitirince ne olacak bitmiş olacak ..


ee, hayatın da bitmiyor mu sonuçta?
o kadar niye kasıyorsun?
sonuçta hayatın bitince ne olacak bitmiş olacak.
sonuçta öleceksin, kızmış, dersmiş, iş hayatıymış niye kasıyorsun?
git pencereden atla öl geber.

Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun.
Daha çok para kazanman gerekiyor ki daha rahat yaşayabilesin.
Eğlenmen lazım ki, hayatın zorluklarına daha rahat göğüs gerebileceksin.

Şimdi niye film izliyorsun? Film bittikten sonra ordaki karakterlerin hayatı bitmiş olacak.
Niye oyun oynuyorsun? Oyun bittikten sonra ordaki karakterlerin hayatı bitmiş olacak.
Eğlenmek için oynuyorsun. Gerisini kafana takmıycaksın, yoksa sonuçta "ölceksek niye doğduk" olayına dönüyor iş...[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 25 August 2003 07:03 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 24 August 2003 20:38 tarihinde demiş ki:

gerçeğin gerçekliğini bilemediğimiz sürece zihnimizde gerçek saydıklarımızı ciddiyetsiz olarak değerlendirmemizin bir anlamı yok ki...


eheh Sam noldu erdin mi :), kaç kere izlemiştin matrixi :)


heh matrix'e benzemiş doğru da zaten gerçek hayatta yaptığımız hareketlerin ne kadarı bize somut bir fayda getiriyor? sadece soyut getirisi olan sürüyle iş yapıyorsak bilgisayara karşı oynamak bir bilgisayar oyununu acayip birşey değil ki..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diğer mesajlara baktım da zamane gençliği :) internet'sizliği hatırlamaz olmuş ya da hiç yaşamamış, multiplayer kavramının yaygın olduğu kaç yılı geride bıraktık? nesillerdir bilgisayara karşı oynanıyor oyunlar, yapay zeka da sonuçta insan zekasına benzemiyor mu gitgide?

ben bazı oyunları özellikle single-player oynamayı tercih ediyorum, insan dediğin sürekli yenmek için oynuyor. her zaman yenme/yenilme mücadelesi şeklinde değil de bazen kendi keyfinde olmayı seviyorum..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iste nereden geldigini bilmeyen genclik,
Iste bole babalarinin parasiyla SAK diye internetli bilgisayar alirlarsa
Nintendo 64 de gider gume
Bir aralarin muthis Ateri oyunlarida.

Ayrica bence multi de de eyer adam gibi bir tip yoksa karsinda (misal jk2 ) hep lamer gibi daliyosa bitiyo oyunun zevkide oyunun konusuda isleniside.
Ayrica su bir gercektirki multide en iyi hareket neyse hep i yapilir kimse ben bir strateji yapiyim aman yenmek icin degil eglenmek icin oynuyim demez,
Gitti Hl serisi(zati Counter cikinca olmustu)
Gitti Lands of Lore
Gitti GrimFandango
Gitti Icedwinddale.
Ne diyim siz kendi arkadaslarinizla lamer dalislari yapip eylene durun :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler
kimsesizlerin siirleri
Miranin omnis
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben coin-up makinelerden sonra pc'ye geçmiştim (1989 yılı) ve o sıralarda internet diye bişi yoktu (bir aralar BBS vardı ama ilgilenmedim onla)

şimdi Counter-strike, UO çok moda, herkesin ağzına sakız oldu aynı matrix gibi (ya nesi fenomen şunun be)

Ama bir zamanlar coin-upda onlarca cetonu harcıyarak aynı oyunu defalarca bitirmeye çalışırdık. Şimdiki adamlarda emek yok, eğlence yok. Bir nevi idrar yarışına dönmüş pc oynamak.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...