Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AREA MASTERS ARE SON OF A BITCH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 25 Aralık 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
cerveceletin barida duvara asalim. ne konuymus breh!

yeterki isteyin canım çerçevede yaparız :)
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 10 Aralık 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
Threadin gösterimde olduğu son 5 dk[hline]

asıl buna lol eheh =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
hehe girdik bile :lol:
Adam süffffffeeeerr ya tam b@b th3 k3nk de yapar bu...
Uo Oynuyorsa ki öle galiba; kesin... :rock:[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Mesaj tarihi:
- oğlunuz ne iş yapar?
- efendim h3kır kendileri.
- oo süfermiş.
- sormayın überdir. yakında da b@b olucak.
- verdim gitti kızı.
- siz vermediniz biz h3kledik. yürü kız.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Bir senelik gereksiz ötesi bir topici - Özellikle küfür içeren bir topici - hala neden yukarıda tutmaya çalışıyor insanlar. Kilitlensin ya da silinsin böyle şeyler, birisi türkçe küfretmiş ya da ing hiç farketmez[signature][hline]
With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
hay vats yor nayme? wana pilay enbieyikibin5?[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum)
nck = Zebani
Mesaj tarihi:
Adam'a acidim valla iyi sovmus arkadaslarina :)[signature][hline][a=Nuwdor]www.nuwdor.com[/a] | [a=Ultimaturkey]www.ultimaturkey.net[/a]

Whoever wins... We lose...
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 10 Aralık 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
LOL , Türk'ten başka hangi ulusta böyle yüce bir ingilazca ve beyin vardırki :)

Threadin gösterimde olduğu son 5 dk[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

lol[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
Lol adam kim bilir ne umutlarla yazmış. İçerleriz kızarız diye ummuş. Acep bu arkadaş hala o zeka ile yaşayıpta bir efsane yarattığını farkındamıdır?
Ehehe are your bases belong to us...[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...