d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sigara içmeyin içenleri uyarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 siagara nin yarari yok aksine para ve saglık duamanı. sadece bizim saglıgımızı degil etrafımızda dumanı soluyanların saglıgınıda kotu etkiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yukarda bi kaç kişi laf atmış içenleri sevmeyenlere falan, bu topik böle bi bok atma topiki değil, herkes fikirlerini belirtiyorum. bana sorarsanız, içmiyorum, hayatımda ağzıma koymadım, ne lan bu bi bakim demedim. içen insanlar gözümde her zaman ikinci sınıf olmuştur bunu hiç bişi değiştiremez. dünya ülkelerincede onaylanmış bişeydir bu. içiyosan baştan 2. sınıfsın. burger kinge girince alttaki izbe yer senin mekanın hatta orası bile fazla ya neyse. işte bunalr kişisel görüşlerim. benim bi çok dostum içiyo. bu demek değilki onların suratına tükürüyorum, alakası yok ama durum bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 okuyamadım çok uzundu zaten sigarada içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bıraktığımdan beri sağlık manyağı oldum..ortam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 5 senedir içiyorum şu anda günde bir paket civarında, hani parası bi dert, sağlık olayı şu an için palavra geliyor(benm gbi düşünen arkadaşlar adına da yazıyorum), sigara içen sevgilim var o da dert olmuyor da geçen gün yigenimi omzuma aldım gezdirdim,içmde bir rahatlık yiğenimle bir şeyler yapmanın mutlulugu var fakat çocugun tamm yeter dediğimden sonra söyledigi ilk söz zaten saçların da çok pis sigara kokuodu.. yorumsuz.. ikinci sınıf vatandaş oldugumu düşünüyorum, morrisin türkiyeden senede 2 katrilyon para götürdügünü biliyorum- ki tütün türk tütünü,işçi ,taşıyıcı ve hatta içici bile türkken. bütün bunlar bir yana beklemediğin bir anda çok sevdiğin birinden böyle bir sözün gelmesi gerçekten her şeyden öte içimden geldi yazdım bana çok koymuştu bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yazi cok guzel olmus . sigara kullaniyorum ama kendime gore sacma sapan sebeplerim var kendimi kandiriyorum birakmamak icin gercekten 2. sinif insan olarak hissediyosun kendini , birakmaya calisiyosun birlikte oldugun insanlar karsinda icince birseyler dusunuyosun tekrar basliyosun , hic baslamayin su aptal seye gercekten , baslarsan mutlaka karsina zor bisey cikacaktir , zorlanacaksin veya bi ortamda bisey seni onu icmeye cekicektir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 birakicam en kisa zamanda... ( insallah ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ya ben anlamadım şimdi bagımlımıyım neyim..Öyle 1 paket alıyorum arada bir..işte bana 2 3 hafta gidiyor..bazen cok daha uzun..böyle günde bi tane iciyorum içmiyorum hiç farketmiyor..Bu 1 senedir böyle..Bagmlı olamadım :D ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sigara dedigimiz nedir bir tütünü boşboş içimize çekmek,büyüdügüm mahalledeki bütün arkadaşlarım sigara kullanıyor bu alışkanlıga başlamamış tek kişi benim aralarında ne kaybettim? hiçbirşey aksine saglık kazanıyorum bence,annem ve babam günde bir ton sigara içiyorlar ve içmek istemediklerini bağımlı olduklarını söylüyorlar ben bunu bütün sigara içenlerden duyuyorum.Peki insanımız bu kadarmı iradesizki bir maddenin bagımlılı altında ülkenin %80'i yaşıyor.Ben bunu anlıyamıyorum.Gerçi anlasam ne oluck bu zamandan sonra insanları değiştiremem ya. Birde bunun başkalarına para kazandırma durumu var tabi o yönünden bakmak lazım hem yabancılara para kazandırıyoruz,hemde çolugumuzun çocugumuzun rıskından kesip sigara alıyoruz.İnsanlar kuru ekmek yiyorlar sigara içmek için bu acı gerçekleri görüpte sigaraya özenen gençlige acıyorum...Gençligimizi bilinçlendirmemiz gerekirken ülkemizde sigara hala çocuklar için büyümenin bir kanıtı olarak görülüyor ve bu amaçla kullanılıyor hatta sigaraya başlama yaşı 11'den bile aşagı inmiş durumda ne acıdırki bu gerçekleri görerek ilerde çocugum olursa die düşündügümde nasıl yetiştiricem diye düşünmeden edemiyorum...a [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 12:56 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 içmemek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 benim durumum da git gide kötüye gidiyo. istemiyorum içmek. biliyorum çünkü bi yararı yok bana. sağlık gidio,leş gibi koku yapıo,günde 2. pakedin sonlarına doru baş ağrısı yapıo falan ama ne bilim olmuyo işte içiyorum yine. içmediğimde bi acaip oluyorum zaten. aptal gibi oluyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1 sene hic icmedim deli spor yaptim ama sinavlar falan geldi yine spor ortamida yok deli otlakciliga giristim.gunde 2-3 tane icer oldum.yazik bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 günde 1.5-2 paket arası içiyordum. qui dediydi poliklinik var diye çapada, gittim bir sonraki toplantı için randevu aldım, böyle hafif geyik bişiydi toplantı, (yaş ortalaması bi hayli yüksek ama) muayene oldum, zybana başladım, 25 gündür kullanıyorum, 15 gündür sigara içmiyorum, :D :D kolay oldu bırakması. ne bir sinir ne bir stres ne bir başka bir şey. gerçi ilk 1-2 gün zorladı ama sonra geçti o da ilerleyen günlerde ayrıntıları bildirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 12 senedir içiyordum ve Gunde 2 paket sigara içiyordum. 2 hafta once içmeyi bıraktım Ne mutlu bana Artık daha rahat nefes alıyorum ya darısı tum içenlerin basına İnş. bırakırsınız :) [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 00:11 tarihinde, Daimon tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Amcam askerdeyken ağzında yara mı olmuş ne işte hastahane bölümünde buna bir gargara vermişler ağzı için.Üstünde ismi vs. yazmıyor düz şişeydi diyiyor ama onla gargara yaptıktan sonra herşeyin gerçek tadını alıyorsun demişti. Ağızdaki mikropları vs. öldürüyormuş ve herşeyin gerçek tadını almana neden oluyor bir süre dedi. Sigara içeyim demiş bir kere ağzına koymasıyla atması bir olmuş.Toprak gibi iğrenç bir tadı var dedi.Askerden geldi (bedelli idi :D ) 1 ay kadar içmedi sonra ne oldu tekrar başladı hala içiyor :) Aslında o ilaçtan bulunabilse herkes düzenli kullansa çok kolay bırakmak. Ama herşey irade de biter.İradesiz insan zaten hiçbir şey de başarılı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bi tıp örencisi olarak .... sigaranın risk faktor u olmadıgı bi hastalık yok gbi özellikle solunum sistemi hastalıkların hepsinin risk faktorleri arasında geciyor sigara .. bunun dısında .. nikotin ve fazla kafein .. kalp ritmini bozma kapasitesine sahip .. ayrıca sigara .. dokuların beslenmesini de ciddi anlamda önlüyor ki .. buda sırf akciger kanseri deil vucudun cou yerinde ki kanser riskini artırıyoor .. ilk yazıda yazdıgı gbi .. sigara yı siz bırakmassanız bigun doktorunuz sigarayı bırakmadan yanıma gelme .. ölmek isteyen biriyle vakit kaybedemem diecek .. size.. hıı bunnarın yanında bende sigara içiorumm ..ama en kısa zamanda bırakmayı diliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Valla yaklasik 15 sene hemde günde 1,5 - 2 paket sigara içtikten sonra sigarayı bıraktım. Ve bu ayın tam 21 inde bir yıl olacak. Peki nasıl bıraktım? Öncelikle bir tarih belirledim ve 21 şubat 2005' te sigarayı bırakıyorum dedim ve gerçekten o gün bıraktım. Ne bir ilaç ne nikotin bandı hiçbirşey kullanmadım. Sadece dedimki bu sigaraya tekrar başlayan şöyledir, böyledir :) , iradesizdir falan diyerek kendi kendime gaz verdim. Ne söyleniyorsa tam tersini yaptım. Sigarayı bıraktığım gün ikiside sigara içen arkadaşla bara içmeye gittim. Pofur pofur içtiler ben koklayarak idare ettim. Gerçekten zorlandım masaları, duvarları tırmaladım ama o gün içmedim ve ondan sonraki günlerde daha az zorlanmaya başladım. Sigara parasını biriktirmekte iyi gaz veriyor. Şaka maka 2.000 YTL civarında para birikti. Biraz daha biriksin yeni bir bilgisayar alacağım kendime. Uzun lafın kısası olay sizin kararlılığınızda bitiyor. Şimdi arada bir canım hala çekiyor mereti ama memnunum halimden. Sabah kalktığımda direk farkediyorum farkını. Bırakmak isteyenlere kolay gelsin. Yılmayın tekrar başlarsanız tekrar bırakın. Benim bu beşinci denemem falandı. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 18:17 tarihinde, Baalzebul tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 abi bi de adamlara her gün deli gibi para kazandırmıyo muyuz asıl o koyuyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 merak ettim bi gün nedir bu sigara diye.. neden herkesin elinde bu meret var.. ben de başlayım dedim başladım nihayetinde.. 2 hafta geçti hala bişey anlamadım nedir ne değildir.. sonra sıkıldım bıraktım.. neden içiyolar o salak şeyi anlamadım daha.. her yer duman altı memleketimizde.. biraz daha özen lütfen.. önce bi düşünün neden içiyosunuz? içmezseniz ne olur? mantıklı cevaplar elbet çıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ortada bi bağımlılık varsa, mantık aramak kötü bi yol; çünkü mantık bulmak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mantıktan da öte bu genelleşmiş şeyler..Mesale dertliysen milletten görürsün elinde sigara yagmur altı dolasmak gibi aynı şeyi yapmak istersin..Bu da sana bi haz verir sacma da olsa..Yada ne bilyim millet içer sen içmiyorum diyince 2. sınıf insan muamelesi görürsün..Ama gereksiz bişi gerçektende.. Bu arada dun 6. kez bıraktım sigarayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben içmiyom valla ohh rahatım.....siz için abi kendi zararınıza.ben tutupta kimseye içme diyemem....için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 temmuzdan beri içmiyorum... içmeyi çok isterdim...ama yeminim kendime olan saygımdan bile daha büyük :) ölsemde içmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 artık bende icmiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar