Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'İLLUMİTANİ' nedir?? (kanlı örgüt)

asterix

Öne çıkan mesajlar

allah mısınız ulan!ancalagan beni deşifre etti, dağılın!

said:
Ancalagan, 05 Ocak 2006 01:48 tarihinde demiş ki:
sölüyorum işte seni beni almazmaz Lord Sör .. yada herneyse soylu ünvanlı olacaksin..

bi de şey dedi beni bitirdi

said:
Ancalagan, 05 Ocak 2006 01:38 tarihinde demiş ki:
bahsettigin şey ufoysaa evet var. benim şahit ve kaynak
[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

ewett yine yeni bir topicte beraberiz..ve sadece 6 sayfalık bi topicte 3 büyük kavga meyillenmesi gördüm...nerde o eski pati.
sevg i annasmak deildir nedensizde sewilir arkadaslar...tamam kavga edin ama bari birbirinizi rencide etmeyin...tartışmalarınız yapıcı olsun yıkıcı deil..[signature][hline]I´ve got you under my skin.
I´ve got you deep in the heart of me.
So deep in my heart that you´re really a part of me.
I´ve got you under my skin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence din siyaset gibi konuların yanına tartışılması yasak olan konulara masonluk da eklenmeli. Çünkü burda bilen bilmeyen herkes var. Bilenler de genelde bişey bildiğini sanan insanlar. Gerçekten bilenlere de saygım var tabi. Ama bu bildiğinizi zannettiğini şeyleri kitaplardan okuyarak edinemezsiniz. O yapay kültürdür. Gerçeklikten uzaktır. Geçende bi arkadaş komik gördüğü için Adnan Oktar'ın 91 yılında çıkarttığı bir dergiyi almış. içinde masonlardan bahsediyo. Çok da kötü bahsediyo. Şimdi onu bi kere okuyup da gelip burda bilgi satıcak adam yok mu paticikte? var tabii ki. Herkes ufak bişey bilse bile satmak istiyo. Masonluk hassas bi konu. Hakkında bilmeden atılıp tutulması hoş olmayan bi konu bence. En basitinden Masonları birbirleriyle hayat görüşü, felsefe paylaşan insanlar grubu olarak görebiliriz. Çok önemli insanlar masondur doğrudur. Ama yine de kafadan kurgu yapmak, komplo teorileri üretmek için bi sebep yoktur. Bu saçma kurguları da gelip burda ciddiymiş gibi anlatan sonra da savunmaya çalışan adam bana göre zeka seviyesi düşük bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bi insandır. Olur da buraya koyarsın kanıtını, dersin ki kardeşim bak şu görüntüye ben çektim şu locanın toplantısında bak ne konuşuyolar ülkeyi nasıl yönetsek diyolar. al sana kanıt dersin. yine bi derece. ama bilmeden atıp tutmak noluo ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu İlluminati hedesi o kadar güçlüyse, dünyayı yönetiyorsa vs. senin benim gibi, öğrenci adamın nerden haberi olacak? Haftalık gazetelerde çıkar mıydı, bu kadar üst düzey gizliliğe sahip ve güçlü bir organizasyon?

E demek ki varsa bile böyle bir örgüt, dediğin kadar güçlü değil, dünyayı yönetmek vs. açısından.

Amaan ben de oturmuş anlatmaya çalışıyorum yaf...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın çivisinin çıktığını varsayarsak devletlerin üstünde güçlerin olması gayet mantıklı geliyo. Sonuçta her şeyin para ve güç olduğu bir dünyada yaşıyoruz.

İlluminati dir Tantuni dir bilemem ama dengesizlik had safhada

Derin devlet işleri bunlar... Siz oturun dersinize çalışın bakiim:P:P:P[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bence illuminati insanın kendine yakışanı giymesidir.Hani böle dead metalciler kanlı kanlı örgütler guruplar kuraraktan kanlı kanlı geziyolar ya öle gezmek gibi bişi.Sevgilerimle....

A.buzer'in Yeğeni Yes Ofkorzoğlu[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Olabilir bir devleti yöneten başka bir oluşum. Ama adamlar kendilerinin bu kadar deşifre edilmesine izin verecek kadar kereste olduklarını düşünmüyorum. O kadar güçlüsün savaşları sen çıkarıyorsun, öldüremez misin Dan Brown'ı? El çektiremez misin araştırmalardan? Ya ciddi anlamda böyle bir örgüt yok. Ya da var ama ciddi anlamda insanları tamamiyle alakasız gerçek dışı bilgilere yönlendirip(bu durumda Dan Brown'a adamları diyebiliriz:)) kendileri güvende oluyorlar.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 05 Ocak 2006 01:38 tarihinde demiş ki:
bahsettigin şey ufoysaa evet var. benim şahit ve kaynak
bahsettigin şey tarikatsa evet var ilimunati degil ama binimum farkli örgütvar mevcuttur gözlerinizi acin.
böle haberlerle gözlerini bagliyolar

Unutmayin gercegin kendisi kadar güzel bir yalan yoktur olmazda

Neye göre var? Nasıl var? Kanıtla o zaman. Öyle cümlelerde cinlik yapıp "şöyledir böyledir" "var" diye kesin ibareler kullanıp da kendi fikirlerini sanki öznel değil de genel bir kanıtlı bilgiymiş gibi göstermek kolay. Ama gerçek kanıt gösteremeyip de hala inatla inandığın şeyin herkesçe kabul edilmesi gereken bir gerçek olduğunu iddia ediyorsan güler geçerim. Madem o kadar eminsin kanıtla?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 05 Ocak 2006 01:48 tarihinde demiş ki:
Yoo ben dan browndan aldim demedimqi?
sadece onu da okudum dedim nerden aldiigmi naapcan üzüme ye bagını sorma yemiceksen elleşme Allaa llaa
sölüyorum işte seni beni almazmaz Lord Sör .. yada herneyse soylu ünvanlı olacaksin vede bol paran olcak o zaman girersin ister İlimunatiye ister binimumhaliye

Kusra bakma da sen buradaki insanları aptal falan mı zannediyorsun. Ne bu yahu?

"Kaynağı napacan üzümünü ye bağını sorma". Artık sadece gülünmesi ve kesinlikle ciddiye alınmaması gereken bir insan olduğunu iddia etsen aynı şeyi demiş olurdun. Kimse aptal değil tanımadığı birinin bir komplo teorisini "bakın bu kesinlikle vardır" diye koyup da kaynak göstermemesini yemeye. Neden inanalım sana? Hiç yoktan bir komplo teorisi var dediğin için mi? Kaynak sorunca da gösteremeyip tıkanıp kalıp -ki muhtemelen kaynak falan da yok elinde okumuşsun dan brown gaza gelmişsin inanmışsın şimdi de milleti inandırmaya çalışıyorsun boş yere kaynak da yok elinde- üzümünü ye bağını sorma deyip sonra da inanmalarını beklemek nereye kadar?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...