Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aşırı bayık deyince son arcı izlemeyi ertelemiştim. 341-353 arka arkaya izledim ve çok hoşuma gitti. planlama-strateji kısımlarında epey kasmışlar resmen, baya detaylı ve akılcı düşünmüşler. "öldürebilmek için kamehameha spamladım, ölmeyince daha büyük kamehameha spamladım" olayı yok burda. bundan önceki son arclarda bu vardı ve çok feci baymıştı. ichigo resmen taktik kasıyor, zeki bir savaşçı gibi davranıyor. bu özelliği hoşuma gitti animede. yanındaki adamlar da yine ince eleyip sık dokuyor. ilk iki arcın tadına yaklaşıyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben bu fullbring olayını hic sevmedim.captain lari arıyorum.filler arch gibi geliyor bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 fillerdan çok daha derin bir hadise aslında, direk karakterlerin nasıl geliştiğini görüyorsun ki baya zevkli kılıyor hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bence ayni tas ayni terane, ichigo her bolum level atliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 eheh gene buff gelcek galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 +1 guzel yerde kesti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 aksiyon basliyor sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Tamamdir, hazel fernandes den number one girdiyse aksiyon baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kafayı yedi içigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Fullbring Soru Ginjo fullbring senin etinden, kaninda guc alir, o yuzden fiziken guclenmelisin dedi. Sonrada yarin obur gun shinigami guclerinde geri gelince, fullbringle beraber cok guclu olacaksin dedi. Iyi de shinigami guclerini ichigo bedenini terk edip, ruh haline geldiginde kullanmiyor mu? Nasil olacak fullbring+shinigami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 @Gallant Allah büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 uyyyy beybi, aksiyon var gelicek bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 tek dilegim bankai duymak artık okadar özledimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ben de tam tersine, bankai den getsuga tenshou dan filan baymıştım kılıç kılıca değsin artık diyordum, o yüzden son birkaç bölüm hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Gallant said: Fullbring Soru Ginjo fullbring senin etinden, kaninda guc alir, o yuzden fiziken guclenmelisin dedi. Sonrada yarin obur gun shinigami guclerinde geri gelince, fullbringle beraber cok guclu olacaksin dedi. Iyi de shinigami guclerini ichigo bedenini terk edip, ruh haline geldiginde kullanmiyor mu? Nasil olacak fullbring+shinigami? ya abi salla, hiç sorgulama bleach bu yani tite kubo neler dedi zamanında yalan oldu soul society öldükten sonra gidilen yer falandı böle gittik normal başka bi realm gibi bişey çıktı fakir insanlrdan tut her türlü insan var orda da ölüolar falan günü kurtarmak için yazio bişeyler işte çizerken adam http://media.animevice.com/uploads/0/127/166946-kubo05_super.jpg http://3.bp.blogspot.com/_B0GILfaLHME/TIsr-ERN1_I/AAAAAAAAAVE/QpyekDVnD8s/s1600/TiteKubo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Magazine Reports Bleach Anime Ending on March 27th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 fazla bile dayandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 manga yeni arc'a başladı, fullbring saçmalığından daha iyi gibi başlangıcı. belki geri gelir o tamamlanırken. ben de bırakmıştım aizen'in son olduğu bölümde, bayağı kötüydü çünkü şu bütün fullbring arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bu noktada salak bir filler gireceklerine ara versinler daha iyi. Kubo totunden bisiler uydurup duruyor, Aizen arc tan sonra toparlayamadi bir turlu. Halbuki tonla malzeme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mevcut arc bitince anime de iptal olacak herhalde. filler felan yok. rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 e 1 ay mı yani 4 bölüm yayınlanacak ve bitecek mi? fullbring arcı o kadar kısa mı? daha geçen bölümde keşfettiler ginjounun düşman olduunu vs shinigamiler geldi falan 4-5 bölümde hepsini dövecekler bitecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ginjo kim allahini seversen, yukarida byakuya, toshiro, ikkaku, renji, rukia var. Cat cat cat temizlemeleri lazim o elemanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 zaraki yargıda sınır tanımıyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ZARAKİİİİİİİİİİİİİİİİ ahahahahha swap swap swap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kenpachi stayla ownage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar