Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

aşırı bayık deyince son arcı izlemeyi ertelemiştim. 341-353 arka arkaya izledim ve çok hoşuma gitti.

planlama-strateji kısımlarında epey kasmışlar resmen, baya detaylı ve akılcı düşünmüşler.
"öldürebilmek için kamehameha spamladım, ölmeyince daha büyük kamehameha spamladım" olayı yok burda. bundan önceki son arclarda bu vardı ve çok feci baymıştı.

ichigo resmen taktik kasıyor, zeki bir savaşçı gibi davranıyor. bu özelliği hoşuma gitti animede.
yanındaki adamlar da yine ince eleyip sık dokuyor.

ilk iki arcın tadına yaklaşıyor diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Fullbring Soru

Ginjo fullbring senin etinden, kaninda guc alir, o yuzden fiziken guclenmelisin dedi. Sonrada yarin obur gun shinigami guclerinde geri gelince, fullbringle beraber cok guclu olacaksin dedi. Iyi de shinigami guclerini ichigo bedenini terk edip, ruh haline geldiginde kullanmiyor mu? Nasil olacak fullbring+shinigami?

Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Fullbring Soru

Ginjo fullbring senin etinden, kaninda guc alir, o yuzden fiziken guclenmelisin dedi. Sonrada yarin obur gun shinigami guclerinde geri gelince, fullbringle beraber cok guclu olacaksin dedi. Iyi de shinigami guclerini ichigo bedenini terk edip, ruh haline geldiginde kullanmiyor mu? Nasil olacak fullbring+shinigami?

ya abi salla, hiç sorgulama

bleach bu

yani tite kubo neler dedi zamanında yalan oldu

soul society öldükten sonra gidilen yer falandı
böle gittik normal başka bi realm gibi bişey çıktı fakir insanlrdan tut her türlü insan var orda da ölüolar falan

günü kurtarmak için yazio bişeyler işte çizerken adam

http://media.animevice.com/uploads/0/127/166946-kubo05_super.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_B0GILfaLHME/TIsr-ERN1_I/AAAAAAAAAVE/QpyekDVnD8s/s1600/TiteKubo.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...