Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
shippy, 10 Ağustos 2005 03:07 tarihinde demiş ki:
Invadoria yeni bir türk guildimi baya türk gördümde içinde.

hayir turk guild`i degil. karma bir guild. daha once White Rose`daydik. duzenli olarak molten core yapiyorduk fakat bir sure sonra kaytarmalar basladi insanlar islerini one surduler. White rose yas ortalamasi biraz yuksek ve cogu calisan insanlar. fakat bunun sadece bir bahane oldugunu dusunduk ve ismini veremiyecegim bir kisi ile White rose icindeki diger kisiler ters dustu ve ayrildik. Invadoria zaten vardi ve yine bize aitti. yeniden oraya gectik. Suan icin alliance dan belirli bir elite oyunculari kadroya ekliyoruz. tek amacimiz var o da MC de kaldigimiz yerden devam etmek.[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 10 Ağustos 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

serverda biri sulfuras hand of ragnaros u tamamlamış dün linklediler. acaip şüphelendim. çünkü onu daha amerika serverında yeni yeni tamamlayabiliyorlar. Avrupa serverlarıdna nasıl oluyor?

ki yapmak için 9 (8 item için 1 tane recipe için) tane sulfuron ingot lazım. sulfuron ingot golemagg dan 18% şansla düşüyor. Hepsinigi geçtim eye of sulfuras ragnaros dan 3.8% şansla düşüyor.

tamamlayan kişi ya çok şanslı yada 2-3 guild birden adama yardım etti. yada...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

horde guildleri acımasız o zaman.üstünde "shaman" yazan 4-5 silah dışında hiçbir silaha ellerini sürdürtmüyorlar ( buda hunter weapon davasına dönüyor gibi aslında ama her shaman deathbringer kullanmak ister :) )[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkur ederiz shippy
bu arada karakter bilgileri ve oyun ismim icin imza;

[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 10 Ağustos 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 10 Ağustos 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımla burning steppesin ortasındaydık
koptum, daha queuedeyim :/
Karakter aktarımı açılsın bir an önce, kurtulalım.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

400 queue bekledim girdigim anda dustum bende skullcrushera girdim horde actım bi adamı gozume kestirdim slayandpray die /3 A SERIOUS GUILD IS LOOKING FOR MC NOW WERE WAITING INSIDE WHISPER SLAYANDPRAY!! yazdım euaheuahe adam generalden yazıyo flood yedim inanmayın diye euahaeuh
burning legion ne noobluk yaptırıyo adama ya[signature][hline]Lianna Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Vaelastrasz Down !

BWL'deki ikinci bossı aldık bugün. Süper bir 4 dakikaydı, oyundaki en zevkli mob,
[spo1=Essence of the Red][/spo]
[spo2=Burning Adrenaline][/spo] gibi çok ilginç debuffları var. :D

Droplar ;
Helm of Endless Rage
Netherwind Belt
Belt of Transcendence

Ayrıca bugün Razorgore'dan The Untamed Blade düştü, ilk BWL weaponı, çok güzel grafiği var.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]

[Bu mesaj odium tarafından 11 Ağustos 2005 05:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Juzzam, 08 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
Şimdiden özür diliyorum biraz konu dışı olacak ama bl ile ilgili minik haberleri de burada yazmalıyız.
Ars Invictus tan bir paladinin elinde Sulfuras,Hand of Ragnaros var.
Esas soru şu: Bu guildın warriorları uyuyormu, veyahutta salak mı?

merak etme bs yapabiliyor onu adam belki yaptirmistir.[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir şey warrior'a yarayıpta neden paladin'e yaramasın anlamadım. Paladin ile warrior'un savaşma şekilleri hemen hemen aynı değil mi. Warrior'un +str + stamina'ya ihtiyacı varda paladin'in yok mu? Aynı şeyleri shaman içinde söyleyebiliriz tabii ki. Bu silah rahatlıkla Warrior, Shaman ve Paladin tarafından kullanılabilinir. Hele hele bunu yapan kişi bir paladinse ve bunu başka bir warrior'a verirse ona hafiften enayi derim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...