Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oglene acılacak :D haftada bir hemen hemen aynı saatte bakım onarım ve olası patch için kapanr serverlar Bu arada BL den uzak olmak ne güzelmiş, okuyorumda 400 kişi sıra falan, ah bide o polonyalılar yokmu...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 1'e kalmasada arenaya yetişsek ya..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 inşallah sorun yaşamayız bu sefer, 12 oldumu girebiliriz inşallah :l[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu ne abi ? gecen hafta 200 olan sıra 550 lerde geziyor.. birde scholoya hala 1 saatte party buluruz..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Burningred LvL 60 Roque Deatwish for MT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: shippy, 10 Ağustos 2005 03:07 tarihinde demiş ki: Invadoria yeni bir türk guildimi baya türk gördümde içinde. hayir turk guild`i degil. karma bir guild. daha once White Rose`daydik. duzenli olarak molten core yapiyorduk fakat bir sure sonra kaytarmalar basladi insanlar islerini one surduler. White rose yas ortalamasi biraz yuksek ve cogu calisan insanlar. fakat bunun sadece bir bahane oldugunu dusunduk ve ismini veremiyecegim bir kisi ile White rose icindeki diger kisiler ters dustu ve ayrildik. Invadoria zaten vardi ve yine bize aitti. yeniden oraya gectik. Suan icin alliance dan belirli bir elite oyunculari kadroya ekliyoruz. tek amacimiz var o da MC de kaldigimiz yerden devam etmek.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 10 Ağustos 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm güsel baya türk var cünkü icinde iyi sanslar adam bulmakta.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 serverda biri sulfuras hand of ragnaros u tamamlamış dün linklediler. acaip şüphelendim. çünkü onu daha amerika serverında yeni yeni tamamlayabiliyorlar. Avrupa serverlarıdna nasıl oluyor? ki yapmak için 9 (8 item için 1 tane recipe için) tane sulfuron ingot lazım. sulfuron ingot golemagg dan 18% şansla düşüyor. Hepsinigi geçtim eye of sulfuras ragnaros dan 3.8% şansla düşüyor. tamamlayan kişi ya çok şanslı yada 2-3 guild birden adama yardım etti. yada...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tamamlayan ise bir paladin. yorumsuz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Vku Lvl 60 Orc Warrior [Bu mesaj Zedna tarafından 10 Ağustos 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hahaha kendisini kesme şerefine ulaştım, BRMde dün, sulfuras hammerlı paladin ooy oy çok güzel ya bütün alliance a sonsuz şükran ve sevgiler özellikle ars invictusa ;) biz bi warriora yapcaz o hammerı o zaman konuşalım bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 warrior olmaz !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O ars invictus da warrior falan yok heralde.:D Eblek herifler yaa. Sadece pve yapıolar ve o paladin haftanın 2 yada 3 gunu falan online oluo. oO[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 horde guildleri acımasız o zaman.üstünde "shaman" yazan 4-5 silah dışında hiçbir silaha ellerini sürdürtmüyorlar ( buda hunter weapon davasına dönüyor gibi aslında ama her shaman deathbringer kullanmak ister :) )[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 CoW'a 2000g verip 3 tane ingot satın aldılar. Sanırım eski pandoranın ingotları.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tesekkur ederiz shippy bu arada karakter bilgileri ve oyun ismim icin imza; [signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 10 Ağustos 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Greandisthas tarafından 10 Ağustos 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Human Mage Dennis Guild: Invadoria[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Corald Human Mage, her an silinip Undead olunability..[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nolucak bu bl nin hali.lol demin 400 kişi bekleyip girdim lfg yazdım düştüm şimdi 520 kişi bekliorum heleşükür 200- oldu :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Arkadaşımla burning steppesin ortasındaydık koptum, daha queuedeyim :/ Karakter aktarımı açılsın bir an önce, kurtulalım.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 400 queue bekledim girdigim anda dustum bende skullcrushera girdim horde actım bi adamı gozume kestirdim slayandpray die /3 A SERIOUS GUILD IS LOOKING FOR MC NOW WERE WAITING INSIDE WHISPER SLAYANDPRAY!! yazdım euaheuahe adam generalden yazıyo flood yedim inanmayın diye euahaeuh burning legion ne noobluk yaptırıyo adama ya[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Vaelastrasz Down ! BWL'deki ikinci bossı aldık bugün. Süper bir 4 dakikaydı, oyundaki en zevkli mob, [spo1=Essence of the Red][/spo] [spo2=Burning Adrenaline][/spo] gibi çok ilginç debuffları var. :D Droplar ;Helm of Endless Rage Netherwind Belt Belt of Transcendence Ayrıca bugün Razorgore'dan The Untamed Blade düştü, ilk BWL weaponı, çok güzel grafiği var.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion][Bu mesaj odium tarafından 11 Ağustos 2005 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar bwl mc onxia yapan guild arıyorum... (hala arıyorum)[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Juzzam, 08 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Şimdiden özür diliyorum biraz konu dışı olacak ama bl ile ilgili minik haberleri de burada yazmalıyız. Ars Invictus tan bir paladinin elinde Sulfuras,Hand of Ragnaros var. Esas soru şu: Bu guildın warriorları uyuyormu, veyahutta salak mı? merak etme bs yapabiliyor onu adam belki yaptirmistir.[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Herhangi bir şey warrior'a yarayıpta neden paladin'e yaramasın anlamadım. Paladin ile warrior'un savaşma şekilleri hemen hemen aynı değil mi. Warrior'un +str + stamina'ya ihtiyacı varda paladin'in yok mu? Aynı şeyleri shaman içinde söyleyebiliriz tabii ki. Bu silah rahatlıkla Warrior, Shaman ve Paladin tarafından kullanılabilinir. Hele hele bunu yapan kişi bir paladinse ve bunu başka bir warrior'a verirse ona hafiften enayi derim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar