Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya el alameinde cok kolaydı mesela kocaman alan.bf42 mapleri geniş ve boş oldugu için.bide ucaklar f16 gib ihızlı degildi tabi.şimdi koca f16 yla fantazi olur o olay ehhe[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 F16 yla piyada biçmek öeahh:)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bende BF2'yi çok gerçekçi olucak diye umutlaniyordum. Full versiyonu gelmeden hemen on yargili davranmak istemem ama şu zamana kadar çok hayal kirikligina ugradim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Simulasyon istiyorsan Forgotten Hope 2 'yi bekle. Bf42'nin en gerçekçi moduydu. Bf 2 motoru ile yenisi yapılıyor şu an.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya oyun güzel, ama oynayanlar rezalet. Belki demo olduğundan diyedir bilemiyorum. Takım oyununa rastlamak çok güç. Herkes frag peşinde. Squad yapan yok, commander desen artillery ile adam öldürme frag yapma derdinde. Bayrak ele geçirmeye giriyoruz, yanda 2 adam var. Ben adamlara saldırırken, yandaki takım (!) arkadaşım adamları bırakıp bayrağın yanına koşuyor ki puan alsın. Blackhawk'a binmiş adam, arkaya biniyorum. Adam abuk subuk bir yerde haber bile vermeden atlıyor, kurtulabilirseniz ne güzel. Şöyle adam gibi 3-4 squad olan ve işe yarayan bir commander'ı olan bir takım görmedim daha. Bunlar olmadan da oynanmak zevk vermiyor. E oyuna girmeden de anlaşılmıyor. Sonuçta oyun çok zevkli, ama rezil takımlar yüzünden pek bir şey anlaşılmıyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 beyler güzel ve boş bi server bulup onda toplanıp oynasak? çoğunluk bizden olur güzel olur, takım olayı da kolay olur(inşalla) yanlız oyunda uçak ve helikopter kullanımı desert combat taki gibi zor olmuş, 1942 veya vietnamda ki gibi değil, sanki invert mouse var gibin. [Bu mesaj othinn tarafından 18 Haziran 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yukarda yazıyor bf2.mix.gen.tr iyi bence. hem türk server i olduğu için pingim de ortalma 20-40 arası. acaba oyun çıkınca da server açarlar mı? bf2 için.?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Eheh bunu nasa komputerlerinde çalıştıryolar herhal! Aşmış grafikler ya. Aşmış ta benim boyumu da aşar yani. Dün teknoloji Tv de oynuyolardı demosunu... bilmem gördünüz mü? Adamlar pek iyi oynayamasa da oyun güzeldi çok.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Orjinali 49$+KDV olacakmış sanırım alınır kesinlikle oyun çok güzel.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nedir bu kardeşim sabah kurdum demosunu şu an hat düştü anca hayata dönebildim :).[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu bir oyun değil yaaw... senelerdir sabaha kadar oyun oynamamıştım... rüyama girdi. atom bombası atılmış şehrime ben de uçaktaydım, dumanlar, alev.. laayn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 geçen multiplay'in sunucusunun birinde aynı klandan 3 eleman vardı, aynı squad'a girdim feci eğlendik. kafanıza göre bi kaç kişi bulunca deli zevkli oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dying_Fetus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyun süper olacak inşallah tam sürümü çıkınca sistem gereksinimlerini biraz daha optimize ederler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tam Sürüm Çıktı...[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 nası çıktı ya 21inde çıkacaktı hani?!?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 beyler oyunun multiplayer demosu var mı? LAN üzerinden yani.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadaşlar oyun çıktı amazon da 50 dolara satıyorlar[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oyun süper olmuş (demoyu oynadım)[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben oyunu oynuyorum manyak ötesi...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Londra'dayim, burada 24unde cikiyor. Cikinca direk alicam.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 demosunu oynuyorum mplayer demo var tek haritalida olsa harita kocaman ve cok guzel :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ühühühü :( yapay zekayı hiç ama hiç beğenmedim online kapışmalar çok zevkli oluyor (demo da oynadım) cd-key geçersiz olduğundan oynayamıyorum galiba orijinal almak zorunda kalacam[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Oyunda BF42den beri sevmediğim şey çok ruhsuz olması ve hala da devam ediyo. Piyade savaşının hiç bir zevki yok. Yani başka bir FPS'de adam vurunca alınan haz yok. Silah sistemi de bence çok kötü. Yani "hmm şunu seçsem şurdan şöyle saldırırımi şunu seçsemse bunu böyle yaparım" diyeceğinize "piff bunun şu dezavantajı var bunla da böle yapılmıyo" diye olumsuz baktırtacak kadar kötü. Ancak adam gibi bir squad bulup da squad sistemiyle ciddi ciddi oynayınca çok zevkli oluyor. Bunu da inkar edemem tabii. Yine de bence orjinal alınmaya değer değil. Anca "bi köşede dursun, can sıkıldıkça oynanır" denecek 2. sınıf oyun bence. Eğlenmek değil can sıkıntısından kaçınmak için Tabii bunlar demosundan edindiğim izlenimler.. Bir orjinal alan birinin yanında da biraz oynayıp kesin kararımı verecem.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ah dod ah.piyade savaşının kralı vardı.bf den aldıgım zevkin 30 katını alıodum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 DoD hakkaten mükemmel... Hala arada yabancı serverlarda oynuyorum ben... Özellikle Grenadier... Hakkaten süperdi de onda da çok az güzel harita vardı 2-3 haritadan başka düzgün harita yoktu oynanacak bence...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar