Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Silphatos atların türleri var. Cheydinhal'daki siyah atlar en hızlıları. Anvil'deki beyaz atlar biraz daha yavaş ama en dayanıklıkları, daha zor ölüyor. Paint horse'lar da en yavaşı ve orta derece dayanıklı galiba. Başka çeşit var mı hatırlamıyorum ama olabilir. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 18:52 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Atlar niye olsunki zaten, birkere yuksekten zipladim diye damage almisti atim yoksa saldiran falan mi oluyor yani ata ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Saldıran oluyor evet. Hele bazen anlamadığım şekilde beni bırakıp ata saldırıyorlar, yaratığa deli gibi vursam bile bana dönmeyip atı öldürüyorlar falan. Yada bir keresinde attan inip önüme çıkan ayıyı öldürmüştüm, ata binmek için arkamı döndüğümde bi baktım imp'in biri arkada atı öldürmüş bana geliyor. ama yani çok şanssızsan da ata bir şey olursa, ki anca ayda yılda bir oluyor, kayıttan yükleyiverirsin. Hız önemli. Zaten fiyatları da hıza göre. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 p4 1.8 1024 kingston ddr 400hrz radeaon9200 çalışırmı alıcam ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 i kiss you silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bana biri cevap yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Landscape LOD texture replacement LOD normal map replacement Jarrod's landscape texture replacements bu modları kesinlikle yükleyin uzaklardaki dağların ve yer zemininin görüntü kalitesini arttırıyor.http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=27&CIID=36546&p=2http://s28.photobucket.com/albums/c208/jarrod1937/texture%20mod/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://www.nzone.com/object/nzone_oblivion_home.html bu linkten bilgisayarını test edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 teşekkürler mirage ve yukardaki arkadaşın sistemde en iyi ihtimal 10 fps ile falan çalışır sanırım. ben 9800xt ile medium 1024*768'de ortalama 20 ile oynuyorum. [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 19:48 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 1024x768 6x anti aliasing. yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 omg pal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 silphatos iceheart the man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Ben zar zor oynuyorum daha grafik arttırıcı şeyler yapamam. Memnunum zaten, grafiklerden en ufak şikayetim yok. Hatta fps arttıracak şeyler lazım bana biraz eheh. Bu arada HDR açınca anti-aliasing açamazsın diyor. Aslında nvidia ayarlarından (yada ati kullanıyorsan ati) anti-aliasing'i application controlled modundan çıkarıp, kendin elle 6x falan ayarlasan HDR ile çalışmaz mı? Ben denemem ama AA kapalıyken zor oynuyorum zaten. :p [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 20:04 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 deep anisotropic filtering aç bir de kapalıysa hayvanat, senin kartın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 valla herşeye eyvallah dedı sıte. 5 fps le oynamıım sora yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 http://www.fileplanet.com/162167/160000/fileinfo/Elder-Scrolls-IV:-Oblivion---Overload's-ModPack-v2.0 Yeni silah efektleri vsvs çok güzel oldu silahım ateşli ateşli böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bende calısmadı ekran kartı eski =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Dark Brotherhood questini kim veriyordu ?? [spo] böyle abandoned bi house a girdim süper bi kapı baktım quest yok ağladım üzüldüm[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Dark brotherhood icin: [spo] Herhangi bi masum insanı başka kimse seni görmeden öldürürsen yukarda "your murder has been observed by forces unknown" diye bi yazı cıkıyo. O gece yattıgında uykuna biri geliyo ve seni dark bortherhood'a davet ediyo. Arena'da uc tutsakla karsılastıgımız macta birini öldürdükten sonra cıktı bu yazı bende ve o gece ziyaret etti amcanın biri beni. Acıkcası bu bug mı bilmiyorum (sonucta bi arena macı herhalde oldurucem adamı =) ) ama masum bi tutsagı oldurmus oldugum icin de olabilir. Her neyse, birini bosuna bosuna öldürüp ve gorulme riskine girmek istemiyorum dersen bu da bi yol olabilir. Ama uyarmadı deme adamlar kiralık katil olarak calısıyolar sneak gibi skillerin yoksa pek de mantıklı deil girmesi ( ya da sneak kasıcaksın devamlı ) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bu arada alchemy ile yapılan silence, damage magicka gibi yeşil şişeli potion'lar var ya... onlar oklara sürülüyormuş böhüü.. Ben de hep satıp duruyordum. Silence oku bastın mı mage'lere feci oluyor. Anca öğrendim ama güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 o sürülen zehirler tek kullanımlık oluyor diye biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Tek kullanımlık zaten, ama güçlü oluyor baya alchemy iyi olunca. 15 sn silence, 50 damage falan gibi şu anda, ilerde daha da güçlenir. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 22:10 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum :( [spo]niye her oyunda bi kral fln ölüyo illa.. morroda nerevar ölüyo , dagger da lysandus , bundada bri ölüyo ama çözemedim 5 dakka izledim anca dayandım [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar