Mirage Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 800x600, HDR açık, distance view'ler açık, deniz yansımaları açık, gölgeler açık (self shadows kapalı galiba). grass object fade falan yarıdan biraz fazla. fps kapalı mekanlarda 30'un altına inmiyor pek. açık mekanlarda normalde 20+, savaşlarda 10-15'e kadar düşebiliyor ama razıyım ben ona. anlık düşmeler sadece. genel olarak memnunum yani. detayları kısınca çok akıcı oynayabiliyorum ama ben grafiği seçtim. fıstık gibi görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 2 resim arasında baya fark var yalnız.. mantarlar olmayan ağaç ve yıkıntılar :P. aynı yermi burası eminmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 High da oynuyorum, 1280x1024 grafikler de süper fps de yükske de, tek problemim kan efektleri bi garip nedense : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Penth yukarda Warhero'nun verdiği linkte onla ilgili bi değişiklik de var. Gerçi anladığım kadarıyla kanların yerde daha fazla kalmasını sağlıyor ama belki işine yarayan bir şey çıkar bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mucize üstüne muzice oluyor ya. Sualtı aşırı karanlıktı bende, forumlarda aradım bir addon buldum. Biraz daha berraklaştırıyor su altını iyi görüyorsunuz. Ama format attığım için plugin'i yükleyemedim. Plugin oblivion launcher'daki data files'dan install ediliyormuş. Ben de windows'u baştan kurduğum için registry kayıtları gitmişti, launcher çalışmıyordu. Sırf o plugin için oyunu reinstall ettim. Nasıl oldu bilmiyorum ama performans daha da arttı. Şimdi 1024x768, HDR açık, her türlü video detayı sonuna kadar açık. Dışarıda 30-35 fps alıyorum, gayet akıcı oynuyorum çok mutluyum yihha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Suyun rengi acayip degisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: Sualtı aşırı karanlıktı bende, forumlarda aradım bir addon buldum. Biraz daha berraklaştırıyor su altını iyi görüyorsunuz. http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?SCID=27&CIID=36222&p=5 şurda söylenilen modu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ya ben o ayarlari aktif etmeyi beceremedim bi türlü? " ile console aciyorum, yaziyorum örnegin bAllowScreenShot=1 enterliyorum not found diyo bu arada ingilizce klavyede alt gr + - ile yapiliyor degil mi = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 İngilizce klavyede alt gr yok ki? Alt gr alt ile aynı işlevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ctrl + alt alt gr etkisi yapmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Penth, my documents / my games / oblivion daki oblivion.ini den yapcaksın o değişiklikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 fallout 3'ü bu motorla yapmaz inşallah denyolar. offf çok korkuyorum =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 color map Harika bir mod benim cok hosuma gitti haritayi renklendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bi soru oyun ici : [spo]Bu fighters guild in ilerki bi gorevinde Margarte isimli kadin ectoplasm istiyo benden , nirden bulurum? kolay dir belki ama kac saattir ariyorum bulamadim :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 [spo]oblivion oynamadım ama serinin diğerlerini düşünerek söyliyim .. hayaletlerden cıkar :P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 [spo]Bul diyosun yani :P baska bilen varsa halen cvplara acigim..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ectoplasm hayaletlerden cikar yada git bir alchemiste sattigi herblere bak belki vardir... ayrica spoilerlik bir seyi yok bildigin drop :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yok fighters guild le ilgili bisi dedim diye spoiler yapmistim da hirneyse :P baktim alchemistlere de bulamadim etrafta hayalet tipi bisi bulcam diye gate bile buldum o derece :P ve halen bulamadim ectoplasm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Hayaletler genelde dungeon larda oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Anvil'de 5k ya alabildiğin bir ev var. Evi aldıktan sonra orada uyu, hayaletler saldıracak. Al sana oyundaki en ucuz ev, yeni bir görev ve ectoplasm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Çok güzel spoiler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kusura bakmayın dalgınlık :) [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 20:17 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 20:17 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Oblivion'u bugun aldım P4 2.4, 2 tane 1024 mb ddr400 ram, 128 mb geforce 6600gt ile oyunu medium detailde 800*600 çözünürlükte rahat bir şekilde oynayabiliyorum çok mutluyum :D mediumda bile gözlerimi kamaştırdı oyunun başındaki zindan gerçekten çok hoş ya haydin ben oyuna aktım nihohoaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bir iki sorum var. Level 12 oldum, 20k param oldu. Yavaş yavaş ev almak istiyorum ama ev nerden alınıyor bulamadım. Bir iki şehirde haritada satılık ev diye binalar gördüm, ama içeri sokmuyor. Satan yer de görmedim, nerden alınır bunlar? Bütün atların hızı aynı mı? Oyun başından beri aynı atı kullanıyorum. Ahırın birinde adamın biri, benim atlarım daha hızlıdır falan demişti ama denemedim. Var mı böyle bir şey yoksa sadece renkleri mi farklı. Hız farkı varsa en hızlı at nerden alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar