Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

800x600, HDR açık, distance view'ler açık, deniz yansımaları açık, gölgeler açık (self shadows kapalı galiba). grass object fade falan yarıdan biraz fazla. fps kapalı mekanlarda 30'un altına inmiyor pek. açık mekanlarda normalde 20+, savaşlarda 10-15'e kadar düşebiliyor ama razıyım ben ona. anlık düşmeler sadece. genel olarak memnunum yani. detayları kısınca çok akıcı oynayabiliyorum ama ben grafiği seçtim. fıstık gibi görüntüler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mucize üstüne muzice oluyor ya. Sualtı aşırı karanlıktı bende, forumlarda aradım bir addon buldum. Biraz daha berraklaştırıyor su altını iyi görüyorsunuz. Ama format attığım için plugin'i yükleyemedim. Plugin oblivion launcher'daki data files'dan install ediliyormuş. Ben de windows'u baştan kurduğum için registry kayıtları gitmişti, launcher çalışmıyordu. Sırf o plugin için oyunu reinstall ettim. Nasıl oldu bilmiyorum ama performans daha da arttı. Şimdi 1024x768, HDR açık, her türlü video detayı sonuna kadar açık. Dışarıda 30-35 fps alıyorum, gayet akıcı oynuyorum çok mutluyum yihha. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oblivion'u bugun aldım P4 2.4, 2 tane 1024 mb ddr400 ram, 128 mb geforce 6600gt ile oyunu medium detailde 800*600 çözünürlükte rahat bir şekilde oynayabiliyorum çok mutluyum :D mediumda bile gözlerimi kamaştırdı oyunun başındaki zindan gerçekten çok hoş ya haydin ben oyuna aktım nihohoaha :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki sorum var. Level 12 oldum, 20k param oldu. Yavaş yavaş ev almak istiyorum ama ev nerden alınıyor bulamadım. Bir iki şehirde haritada satılık ev diye binalar gördüm, ama içeri sokmuyor. Satan yer de görmedim, nerden alınır bunlar?

Bütün atların hızı aynı mı? Oyun başından beri aynı atı kullanıyorum. Ahırın birinde adamın biri, benim atlarım daha hızlıdır falan demişti ama denemedim. Var mı böyle bir şey yoksa sadece renkleri mi farklı. Hız farkı varsa en hızlı at nerden alınır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...