dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeni Consept Art lar[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seifer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yanlis hatirlamiyorsam Westwood "Lands of Lore" serisinede imzasini atmisti. bir doneme damgasini vuran oyundur lore. C&C ise zaten basli basina uzerine yorum yapmaya kiyamacagim saheser.. o donemde warcarftcilar ve c&c ciler vardi. Bende c&c ciydim :)[signature][hline]Spiritus Sanctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Haydaa şimdi de Early 2006 yazıyor oyunun sitesinde http://www.bethsoft.com/games/games_oblivion.html Diğer yandan Gamespot 1 Şubat olarak tarih vermiş[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 amazon.co.uk 'de 25 kasım mı ne yazıodu 2 hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyun ertelendi. xbox 360 release oyunu olacak ayni anda pc'ye de cikacakti... artik oyle degil ilk ceyreginde cikiyor 2006nin[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Amazon.co.uk de hala 25 kasim gozukuyor.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyunun ana müziği de yayınlandı: http://www.bethsoft.com/downloads/music/tes4title.mp3 bu arada malesef oyun 2006nın ilk çeyreğinde çıkıcakmış evet, amazon'da yanlış yazıo developer'ın açıklaması: http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=185378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mümkünse 2006 yazında çıksın evet. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls [spo1=but..]Sanki bilgisayarım kaldıracak :( :( :([/spo][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Azmodai, 07 Ekim 2005 11:09 tarihinde demiş ki: aboooovvvvv... *yeni bilgisayar yaptirmaya gider* dayi bi porsiyonda bana yaptir plzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2 olsun usta[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar oyunun pc versiyonunun bittiği açıklandı..[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 xbox versiyonu sendit de önsiparişte oyy oyy[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nerde açıklandı yaw hiçbiyerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 31 mart diyo aralik lvl , daha yeni alabildimde aralik sayisini ^^ guzel bi video da koymuslar cd ye ingame bekletmesiz daha da uzun ciksin hemencecik :) edit: ehu o onceki msj lar biraz onceymis :) su anki oynama gazimdan fark edemedim :-P [Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 27 Aralık 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 açıklama nerede yapıldı? yakın bir zaman diliminde çıksında oynayayım artık takat kalmadı.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 forumlara baktım yapımcılar early 2006 diyo hala, beklioruz, beklioruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 lan hayır! çıkmasın. ÖSS var lan![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bize ne kardeşim öss den :P çıksın en kısa zamanda:)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Dracus-Orc warrior/Chromaggus DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gamespot 20 mart demiş, hadi hayırlısı.. :-)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 heh kaçın sam oblivion oynayacaksa yandık amaaan neyse pardon mmo değildi di mi bu :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kapısında mı yatsak, napsak[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 neyse ki rank 14 oldum da başka oyunlara vakit ayırabileceğim, çıkabilir müsaade ediyorum.. :-p ehu black zaten ben morrowind'i de günüm geceme karışana kadar oynamıştım, oyunun dışında bir dünya olduğunu bir ay geçtikten sonra farketmiştim.. :)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aa var mı ?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Pariste çıkışı 3 Mart ; fiyat 55 euro .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar