Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

Yanlis hatirlamiyorsam Westwood "Lands of Lore" serisinede imzasini atmisti. bir doneme damgasini vuran oyundur lore. C&C ise zaten basli basina uzerine yorum yapmaya kiyamacagim saheser.. o donemde warcarftcilar ve c&c ciler vardi. Bende c&c ciydim :)[signature][hline]Spiritus Sanctus
Sosyal ağlarda paylaş

oyun ertelendi. xbox 360 release oyunu olacak ayni anda pc'ye de cikacakti... artik oyle degil ilk ceyreginde cikiyor 2006nin[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon.co.uk de hala 25 kasim gozukuyor.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk

Sosyal ağlarda paylaş

çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls çık pls

[spo1=but..]Sanki bilgisayarım kaldıracak :( :( :([/spo][signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
31 mart diyo aralik lvl , daha yeni alabildimde aralik sayisini ^^ guzel bi video da koymuslar cd ye ingame bekletmesiz daha da uzun ciksin hemencecik :)

edit: ehu o onceki msj lar biraz onceymis :) su anki oynama gazimdan fark edemedim :-P

[Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 27 Aralık 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ki rank 14 oldum da başka oyunlara vakit ayırabileceğim, çıkabilir müsaade ediyorum.. :-p

ehu black zaten ben morrowind'i de günüm geceme karışana kadar oynamıştım, oyunun dışında bir dünya olduğunu bir ay geçtikten sonra farketmiştim.. :)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...