AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şimdi patiler tek bir sorum var :) Filme gidilir mi ? Komik mi? Vizontele, GORA gibi yarar mı ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gidilir, her türk gencinin gitmesi lazım. kopulucak bi film değil yalnız, amacı da o değil kanımca. konu biraz havada kalmış. hoş film...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @aquila her türk gencinin gitmesi lafı biraz saçma olmuş =) @insayt o tek bir soru değil 4 tane soru sormuşsun.Ben Goraya çok fazla gülmeden abuk espiriler vardı.Filmin hoş bir havası var gidilir izlenir yani.Hiç olmasada yinede gülüceksin.Çok komik sahneler var mesela[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şu açıdan dedim ben onu, yapılan iş iyi emek var, destek olmak lazım. gidilmicek bi film değil sonuçta...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 güzel bir film ama abartıldığı kadar iyi diildi bence...komik yerleri vardı ama film bana beklediğim şeyi veremedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Filmde geçen esprilerin bulunduğu yazılarına spoiler eklemeyi es geçen arkadaşları seviyoruz buradan . /pat[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 filmin konusu hakkında bilgi vermiyoruz espri yapıyoruzz =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Dün gittim izledim, beğendim filmi. Zaten "Cem yılmaz" beklentisiyle gitmediğim için herhangi bir hayal kırıklığına da uğramadım. Ama kendisine verilen 10-15 dklık rolü de hakkıyla yerine getirmiş. Mimikleri yetiyo zaten :D Konusunu ve oyuncuları gayet başarılı buldum. Hele o "pepe" olan arkadaş yok mu? Her gözümün önüne geldiğinde gülüyorum. İzlerken baymıyor, gayet akıcı. "Zaman kaybı" olmayan filmlerden bi tanesi. :tup:[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ordinaryus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 öyle çok aham şaham bi film deil ama pazar gecesi tv de izlenecek gibi basit bi film de değil. Vizontele ile kıyaslamak yanlış olur bence. Vizontele komik olduğu kadar sosyal içeriğinden dolayı vurucu da bi filmdi. Bu filmde ole bişi yok. Zaten diğer arkadaşlar bahsetmişler boş bi film derken. Bu filme 4 milyon $ (yanlış hatırlamıyosam vizontele 2 milyon $ dı) harcayan yılmaz erdoğana sevgiler diyelim baya bi içeri girecek kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 istanbul çekimleri çok başarılı. beyaz perde üzerinde görebilmek için gidilmesi tavsiye edilir. onun dışında pek bir olayıda yok filmin. cem yılmaz direk gaza getirsin, insanları filme çeksin diye ekleniyor filme. filmin fragmanlarında gördügünüz cem yılmaz kareleri, filmin içerisinde cem yılmazın göründüğü kare sayısına eşit gibi bişi. filmde yok yani kendisi, araya çeşni niyetine konulmuş. amaç cem yılmazda var filmin içerisinde demek olsa gerek. ha var oldugu sahneler boyunca süper rolunu oynamış, yine kırıp geçiriyor izleyiciyi, ama cem yılmazı, koyalım populer insan modeli cekiversin insanları sinemaya mantıgında konuldugu bu sefer çok sırıtmış. onun dışında ne bilim filmde pekde kayda deger bişi yok gibi. senaryo vasat, hatta uçuk. bir şekilde yukarıdan güzelim istanbulu tüm görkemi ile çekip, aşagıya inince ne denli pis noktaları var gösterilmeye çalışılmış sanırım. filmin olayı böyle bişi olsa gerek. ama ne derece yapabilmiş orası şaibeli. genel olarak vasat bir senaryo var ortada. ayrıca fimdeki rol dagıtımı ve senaryo yüazünden 2 kişi dışında diger herkes arka planda silik bir karakter olarak kalakalmış. yılmaz erdogan kendisini ve cem yılmazı aşırı derece öne çıkartıp duruyor. diger oyunculara haksızlık oluyor. özetlersem, tavsiyem sırf istanbul'un çekimleri için gidiniz, gerçekten çok güzel çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sevmedim adamlar fragmana cem yılmazı koymuş başında da onunla başliyo dion film çok geyik geçcek heralde film bitince anliyosunki boşuna para vermişsin sadece fragmanı izle baştan sona kadar 10 kere kop yarıl çok az farkı var ya ne bilim fragmanda başka filmde başka neyse gitmeyin ztn sıkıcı bi film çok basit bi son arada bir kaç güzel mesaj var onların için belki gidilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben çok beğendim, seyri çok güzel. gerçi yılmaz erdoğan'ın en yüzeysel çalışması olmuş da diyebiliriz. senaryo biraz kısır hakkaten ve bu kadar fazla karakteri kaldıramıyor. ama cidden iyi vakit geçiriyo insan, istanbul çekimleri cidden harika, yabancı film standartlarında bir prodüksiyon diyebilirim, herkese tavsiye edilir.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 walla filme bi kaç saat önce gittim ve acaip beendim.. bi kere film harika başlıyo.. istanbul çekimleri süper ve cem yılmaz çok az gözukmesine ragmen acaip kopartıyo..filme 10 üzerinden 9 verdim yani..konusu çok çok iyi sayılmaz ama ben filmi çok beendim..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 komedi filmi değil buarada hala bilmeyen avrsa cmylmaz var diye komedi filmi sanmayın bide beğenmediğim bi nokta ebru akelin oynaması, hiç yakıştırmadım çok gereksiz bi oyuncu olmuş orda, daha güzel oynanabilirmiş o rol[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bugun zeytinle gittik, guzel bi film :) komedi filmi değil ama güldük, zaten arkada bi teyze filmin en acıklı yerinde bile güldü:D[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu filmin amacı yok hadi canım film türkiye yi kurtarmak için yapılmıyor sonucta oradaki insanlar gülüyor ve iyi zaman geciriyor. filmden hiç iz kalmadı hee ben küçükken süpermen i izlemiştim halen etkisinde uçan adamlar görüyorum. -- yorumlarım sacma ama haketen niye insan bir filmden bişiler bekler. binlerce film izlemişimdir rahat cogunu hatırlamıyorum bile ama hiç birinin sonunda ya bu filmden ne çıkarmam lazım demedim ben mi yanlış izliyorum?[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: dory, 29 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki: bugun zeytinle gittik, guzel bi film :) komedi filmi değil ama güldük, zaten arkada bi teyze filmin en acıklı yerinde bile güldü:D Teyze felan değil direk NPC idi o kadın. Credits bölümümde bile güldü kadın.Sürü psikolojisi mantığıyla millet gülsün diye koymuşlar yani :) Ben beyendim filmi güldük eğlendik. Dory e eşlik ettiği için ve hamburger için verdiği 25 kuruş için teşekkürler.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bence birçok sahnesi komikti. ilk sahnede cam muhabbeti kopardı beni araba nerde para nerde hırsız dedi bana ya şahsen sulu goradan daha çok güldüm edik: şahsen ben nasıl bir cümledir yahu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 29 Aralık 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gitmeyenlerede replikleri filmde duyma/izleme fırsatı versek fena olmaz diye düşünüyorum, bilmiyorum gitmeyenler ne der?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bisey demesler[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 beklediğim gbi çıkmadı ama genede güzeldi film.....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 istanbulu ozlemistim iyi geldi. cekimler, karakterler filan guzeldi de konu yoktu filmde. senaryo yazmak, konu butunlugu olusturmak filan zor bir is sanirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Beğenmedim. Fragmanına kanmıştım açıkçası. o kadar oyuncuyu topla dizi gibi film çek olmamış ya. en gıcık olduğum kısımda iyiki bi helikopter kiralamışlar sürekli istanbulu gösteriyolar.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 vasat.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Beklediğim kadar güzel çıkmasada hoş bir film bence ..[signature][hline]Gün doğdu hep uyandık Stadlara dayandık ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar