karpuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Merhaba Yeni Paticik Üyesi. Lütfen bu yazıyı okumadan önce FORUM KURALLARI'nı ve Paticik Kültürü by Emaleth'i okuyunuz.Paticik Forumlarına nasıl üye olabilirim?,Üyelik Başvuru Sayfası'nı açıp, kendinize bir kullanıcı adı seçin. Atacağınız tüm mesajlarda, bu kullanıcı adı gözükecektir. Yani örnek olarak benim kullanıcı adım Karpuz'dur ve attığım her mesaj, açtığım her konu benim adım altındadır. Kesinlikle gerçek isminizi yazmanız gerekmez. Ardından geçerli bir e-posta adresi yazın. Altta da bazı programlarla otomatik üyeliği engellemek amacıyla konulmuş yazıyı yerine yazın. E-posta'nıza bir onay mektubu gelecektir. Eğer kullanıcı hesabınızı 72 saat içerisinde aktive etmezsiniz, üye olma girişiminiz başarısız olur. E-posta'nıza gelen mektubu onayladıktan sonra artık siz de bir Paticik üyesisiniz.Konulara nasıl cevap yazılır? Bir konuya cevap yazmak için, konu başlığına tıklayıp konu sayfasını açtıktan sonra, sağ üst veya sol alttaki "Yanıtla"lardan birine tıklanır. Çıkan ekranda büyük boşluğa, yazılmak istenen cevap yazılır ve gönder tuşuna basılır.Yeni Konu nasıl açılır? Kuralları nelerdir? Konu açmak için, içinde konuyu açacağınız bölüme girdikten sonra sağ üstteki "Yeni Konu" butonuna tıklanır. Karşımıza gelen sayfada Konu Adı yazan ince satıra, konunun başlığı konur. Altta kalan büyük boşluğa da, konuda bulunması istenilen mesaj yazılır.Konular hakkında uyarı:1) Yeni bir konu açarken, o hangi bölüme giriyor diye bakın. Eğer açacağınız konu örnek olarak Vizyon'la ilgili ise, onu lütfen Konu Dışı'na açmayın!2) Yeni bir konu açarken, o konu daha önce açılmış mı diye bakın. Bunun için aramayı kullanın. Eğer konunun daha önce açılmamış olduğundan eminseniz açın.İyi bir başlık nasıl bir başlıktır? 1) İyi başlık, içinde ne olduğunu kısaca belirten, görüldüğü zaman içinde ne olduğunu aşağı yukarı anlaşılan, arama yapıldığı zaman istenilen rahatlıkla bulunabilen başlıktır. Örnek olarak "ÇOK KOMİK LAN GELİN BAKIN" iyi bir başlık değildir. Oysa ki "Chop Cücü (Cüneyt Arkın - Chop Suey) Çok komik!" gibi bir başlık ne kadar cici olacaktır? Arama yapıldığında, Cüneyt arkın yazılsa bulunabilinecek, chop cücü yazılsa bulunabilinecek, chop suey yazılsa bulunabilinecek, hatta komik yazılsa bile bulunabilinecek bir başlıktır. 2) İyi başlık, büyük harflerle yazılmayan başlıktır. Hatta ilk harfin büyük harf, devamının küçük harf olması, imla ve noktalamaya dikkat edilmesi ilerde yapılacak aramalar için önemlidir. Büyük harfle yazılmaması da kötü durmaması için önemlidir. Örnek: "BİLGSAYRIMDA SROUN VAR İMDAT"! kötü bir başlıkken, "Bilgisayarım durmadan restart oluyor (RPC) (Uzaktan yordam çağrısı)" iyi bir başlıktır.Arama nedir? Etkili arama nasıl yapılır? Eskiden açılmış konuları aramaya arama denir. Ne kadar ilginç değil mi? Aramaya buradan ulaşılır. Etkili arama nasıl yapılır? Etkili arama by BonecrusherMesajlarda BBCode KullanımıBBCode nedir? Bbcode, bazı komutlarla yazıya şekil ve işlev vermektir. Bu komutlar forumdan foruma değişebilir. Peki nedir bu komutlar? Aşağıda hepsi var.Not: her bbcode'un uygulanmasının 2 yolu vadır. 1.si otomatik, 2.si manual.Küçük nasıl yazarım? 1) Küçük olması istenilen yazı seçilir ve mesaj kutusunun solundaki bölümden ikonuna tıklanır. 2) Manual olarak, küçük olması istenilen yazının başına [ small], sonuna [ /small] konur. (Boşluklar yok) Örnek olarak : [ small] Ben minik yazıyorum. [ /small]. Boşluklar silinip bir daha yazılırsa : Ben minik yazıyorum. oluyor.Kalın (bold) nasıl yazarım? 1) Bold olması istenilen yazı seçilir ve mesaj kutusunun solundaki bölümden ikonuna tıklanır. 2) Manual olarak, bold olması istenilen yazının başına [ b], sonuna [ /b] konur. Örnek: Ben Bold yazıyorum.İtalik (yana yatık) nasıl yazarım? 1) İtalik olması istenilen yazı seçilip gene yandaki yerden ikonuna tıklanır. 2) Gene italik olması istenilen yazının başına [ i], sonuna [ /i] konulur. Örnek: Ben italik yazdım.Altı çızıklı (Underlined) nasıl yazarım? 1) Gene aynı yol. Yazıyı seçilir, soldan da ikonuna tıklanır. 2) Altı çizgili olması istenilen yazının başına [ u], sonuna [ /u] konur. Ben altı çızıklı yazdım.Mesaja resim nasıl konur? 1) Resimin adresi (örnek: http://www Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Abi eskiler ne sorar ki? Ne zaman 10k madalyası alcam? Ne zaman beni moderatör yapcaklar? Ne zaman dürüm yiycez? o kadar...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 mükemmel olmuş karpuz her önemli şeyi mesajına sığdırmayı başarmış. umarım sticky bir topic olur :)[signature][hline]mono - life in mono Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hakkaten ayrıntılıymış :) eline sağlık.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hey maşallah, bu faq'ı da geçmiş uçak kullanım kılavuzu gibi bişi olmuş.. :-p heh öyle ki okudum okudum sonu gelmiyor ya, bir ara oturup hepsini okurum herhalde emekli filan olunca.. :-) esasen maddeler vs filan öğrenmeye uğraşmadığım, bilmediğim bişiler var gibi.. :-o eline sağlık, herhalde bu kadar yazdıktan sonra sağlığı bozulmuştur elinin.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bence sticky yapmayalım, hatta silelim, çok feci içinde patlasın heheeh, ben olsam katil olurdum valla :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 lol Ardeth :-) Gerçekten güzel bi yazı olmuş eline sağlık.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 çoğu sitenin çeşitli kısımlarında yazıyor ancak yazmayanlar da var tabii. güzel bi yazı olmuş. arama kısmı tamamen bold yazılmalı bence, aramaya inanalım.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: arcane, 07 Aralık 2004 05:16 tarihinde demiş ki: çoğu sitenin çeşitli kısımlarında yazıyor ancak yazmayanlar da var tabii. Zaten amacım sağda solda duran şeyleri tek bir yazı altında toplayıp, üstüne kendim bir şeyler eklemekti...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 karpuz un eksikliği var bence.. [ li] [ /li] falan yazmışsın da yeni gelen bir kullanıcı bunun [li] [/li] şeklinde bitişik yazılacağını bilemez ki? bunun örneklerini çok yaşamıştık... bunu bir düzeltirse birisi iyi olur kanımca.. [url] [/url] gibi.. *!ağırlığını koyar* *!bir de horaz yapar*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Boşlukların olmayacağını belirttim?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 olsun..dediğim gibi daha önce gelip nasıl resim koyacağını soran bir arkadaşa böyle boşluklu yazıp o boşluğu sileceksin dedikleri halde saçma saçma şeyler yaptığını hatırlıyorum.. bir admin üşenmeyip [b] [/b] gibi düzenlerse iyi olur kanımca..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ellerine sağlık karpuzum, çok faydalı bi eser olmuş :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 biraz geç baktım ama güzel olmuş ellerine sağlık karpuz. bi kaç yazım hatası var aslında :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Daha Yeni Gördüm Süfer Yazmıssın karpuz : )[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Forum Kurallarina Uyalim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben bunu yeni okudum :D harbiden harika olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kısaca paticik .D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 yeni gelenler için yararlı olacaktır.Stick pls :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gayet açıklıyıcı bir yazı olmş bende şimdi gördüm.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mikelenjelo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ellerine saglik karpuz bana cok yardimci oldun basi konularda :tebrikz:[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tamamını okudum.Gerçekten Faydalı Bir Totarial.Ellerine Sağlık.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ellerine sağlık çok güzel yazmışsın.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
netmar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eyvallah karpuz hakketten baya faydalı bişe bu yaww[signature][hline]bu bir netmar yorumudur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eski gelenlere de ayrıntılı bi sıkça sorulan sorular lazım.hatta ilk soru da eski gelen kimdir olmalı hehe.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingALriC Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eyw kardes... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.