Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu başlık o kadar ciddi yaklaşıalcak bir başlık değil yahu :D sen bie 2 sene geç kalmışsın ciddi yaklaşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 harbi efsane offff öldüm yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 icelicious said: şöyle bir düşünürseniz..bölüm başkanları asla stajyerleri ezmezler..aksine babacan bir tavırla bizleri kucaklarlar..Ezen kesin ise bize iş veren grubu..Belliki kuyruk acılrı vardır..Zamanında birileri onlara çektirmiştir..Kompleks yapmışlardır..Onlarda bunun acısını bir sonraki nesilden çıkartırlar..Bu bir kısır döngü..Ha ama şu var ben şuana kadar staj yaptığım yerde ezilmedim..Sebebim babamın da orada çalışıyor olması ama torpil de görmedim..Babam sadece bir simaydı benim için..Stajımı yine kendim ayarladım (Bknz TRT) beni ezmediler ama yanımdaki arkadaşıma gözle görülür bir şekilde böcek muamelesi yaptılar sakin ol canım benim sakin ol bu topic maksadını aştı senin odaklanman gereken kısım -arda bey? -hı hı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 icelicious yeni bir arkadaşımız olduğundan olayı bilmiyor arkadaşlar, üstüne gitmeyelim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 işin komiği onu uyaran "adamınbiri"de hemen ortama ayak uydurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 benden eski valla hiç acımam ahefuaehufahe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yarıldım ya :D:D tesadüfün böylesimi desem şanssız bedevimi desem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aykan tükürse ilah olurdu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 semih bey,alırım aklını :D şşt tayfun senmisin olm?Çıkar gözlükleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tek kelimeyle mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Stajin mantigi sunu getir bunu gotur falan degildir. Okudugun bolumle ilgili ileride edinecegin is sahasina gore bir yerde staja girersin ve ilerde ise basladiginda sana konunda yardimci olabilecek temel seyleri ogrenirsin. Bu kahve yap, bankaya git, su getir, fotokopi cek, onu yap bunu yap olmamalidir. Bunun icin ucuz bir maasa ofis elemanin olur (ofisboy) o bu ayak islerini yapar. Ama stajyerin asil isi dedigim gibi isinin temel kisimlarini ogrenmek olmalidir. Ama malesef guzel yurdumda stajyerler bedava calistirilan (sigorta ve bir maas zorunlulugu olmasi gerek kanunen yanilmiyorsam ama oda yok malesef) ayak islerini yapabilecek elemanlar olarak goruluyor. Eh tabi okulla araniz iyi degilse veya karakteristik olarak cekingenseniz diste gosteremiyorsunuz isverene malesef. (sonucta stajinin yakilmasina okul karar verir.) Ama stajdan sorumlu ogretim uyesiyle araniz iyiyse konusarak mutlaka sirketinizi degistirin. Sonucta orda yaptiginiz stajida CVnize ekliyorsunuz ve altina cay yaptim. fotokopi cektim yazamazsiniz, cok trajikomik olur. Bu arada bir rastlasma yasanmis bende okudum guldum herkes gulmus tamam ama olayi 15 sayfa boyunca tekrar tekrar mesaj atarak abartan arkadaslari anlamiyorum gercekten. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi topicte neler olmus sen hala staj dion ehahae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 konuyu okuyan arkadaşlar bi zahmet 2.sayfayı da okusun. sonra ne yazıyosa yazsın. :D başlığa bakıp direk girişmeyin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bahtsız stajyeri patide patron yakalarmış:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben mesajimi tum mesajlari okuduktan sonra yazdim, yanlis anlasilma olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hahah mükemmel ya bu kadar talihsiz olur bi insan. ama aslıdna aynı zamanda çokda talihliymiş yanmamış staj :) bravo arda bey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 stajın amacı sizi hayata hazırlamaktır işe girdiğinizde müdürünüz zie git çay getir derse siz de ama biz okulda böyle öğrenmemiştik demeyin diye stajda çay getirtiyorlar :F nihahah yaşasın staj zorunluluğu olmayan bölümler:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Burax said: stajın amacı sizi hayata hazırlamaktır işe girdiğinizde müdürünüz zie git çay getir derse siz de ama biz okulda böyle öğrenmemiştik demeyin diye stajda çay getirtiyorlar :F nihahah yaşasın staj zorunluluğu olmayan bölümler:F Alakasi yok o cay getirtmenin amaci ego tatminidir karsindakini ezme istegidir. Ulkemizde mudurlukten anlamayip mudur olan veya bir isten anlamayip bir taniidik vasitasi ile o ise kapak atmis olan ve orda yosun tutacak olan yuzbinler var. Boyle embesiller yuzunden ben universite mezunu + master + anadilim gbi Ingilizcem ve birazda Almancam olmasina + 2 sene yurtdisi deneyimim + toplamda 3.5 sene is deneyimim olmasina ragmen hala is bakiyorum 6 aydir. Ne kadar hos degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biliodum ben ama imbah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Hasta hasta bida okudum iyi geldi zhuaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yaklaşik iki yıl geçmiş ama cidden yarıldım ... muahuhaua abi kimsenin başina gelesi bir olamıdır yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Staj = fotokopi ustalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mazallah basıma geLse.. -Aykan Bey? -hıhııı Account Kapanır..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 arda bey o arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ben o olaydan sonra çaydan soğurum bea :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar