LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Öncelikle kimseye söylemem. Bankaya koyarım, faiz'ine bakarım. Ama tek bankaya koymayada korkabilirim. Hortum falan olur aman... Faiz'deki paraya göre harcamalar yaparım. Her ay gelen faizin bir kısmını tekrar bankaya paranın üstüne koyarım. Falan filan sonrası zaten belli.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1e 2 veren bi kupon yaparım iddiadan tüm parayı yatırırm. olur 40 trilyon[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki: 1e 2 veren bi kupon yaparım iddiadan tüm parayı yatırırm. olur 40 trilyon budur..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 paticiği satın alır, sonra onu kapatır, hepinizi 1-2 günlüğüne, ikramiyeden 1 trilyon çıkmış adamım şaşkınlığından daha büyük bir şaşkınlığa sokar, sonra hepsini geri veririm :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adama bak paticiği satın alıyor eheueu işim olmaz :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bı kısmını mutlaka bağıslarım sonra da sewdığım ınsanlarla dunya turuna cıkarım!!!! okulu bırakırım kesın ya....ya da bırakmazmıyım kı bırakmamalıyım naparım bılmıorum ya okuldan banane gezerım ya ben!!! =))[signature][hline]help me please,more and more that tıme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bi yat alıp dünyü turuna çıkarım, gezmediğim memleket kalmaz. Her gittiğim yerdede bir kaç ay kalırım. Böylece 3-5 yılı gezerek geçiririm. Sonrası allah kerim...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 öncelikle kıçımıza don alalım[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tommy don giyiyorum ben değeri : 45 ytl[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çıksa hiç bişey yapmam normal hayatıma dvm ederım eskı takıldıgım mekanlara takılırım aynı kıyafetlerı gıyerım arkadas paranın ınsanı deıstırmesıne izin vermeyelim[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 walla bi ev alirim guzel bi araba -muhtemelen klasik bi araba olur- sonra butun ailemi rahat yasatmaya bakarim guzel bir is kurarim yatirim yaparim cok guvenecegim birini dikerim isin basina sonra sttrp giderim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ee kot almican mı?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 inner sana kalsa disco ya cevirirsin evi[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Gerci bütün biletlerim tam ve ceyrek ama ciksaydi yarin ise gidip Defter tastik listesi hazirlamazdim heralde suan beni daha mutlu edicek bisi yoktur.[signature][hline]slippery when wet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çıkarsa, çıkarsa, çıkarsaa, çıkarsaa... bla bla bla pff çıkmaz kardeşim çıkmazzz..[signature][hline]Son gülen ilk ağlayandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki: 1e 2 veren bi kupon yaparım iddiadan tüm parayı yatırırm. olur 40 trilyon Belli bir miktardan üstü kar kabul edilmiyordu sanırım, maksimumu 5 milyar mı neydi. Bi de hele bi saçma sapan bi maça giderse o para çok kötü olur sonra be[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 28 Aralık 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paranın yarısı ile 10 tane ev alırım.Onları kiraya veririm.Kendime bir ev alırım 5-6 odalı :D Bir odasına 5 tane bilgisayar atarım.Birine yatak odası birine Dinlenme odası.Birine misafir odası.Birine hobi odası.Birine sinema odası.Araba alırmıyım almam herhalde. Geri kalanını faize koyarım (Kalırsa Tabi).Klasik karadenizli aklı işte.Gelen parayı genelde gayrimenkule yatırırız.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kısa ve öz : Yerim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 27 Aralık 2005 22:15 tarihinde demiş ki: 20trilyon ~ 15.000.000$ 15.000.000/(365x50)=820$ 820$= 1 milyar tl günde 1 milyar harcayaraktan yaşarım =P E niye dolara çevirip tekrar türk parasına çevirdin ki, baştan direk 20trilyonu bölsene 365*50 ye :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bana büyük ikramiye çıkmaz çünkü çeyrek biletim var ama büyük ikramiyenin çeyreği bile çıksa çok şukela olur tabii o ayrı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Rewendor, 28 Aralık 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 27 Aralık 2005 22:15 tarihinde demiş ki: 20trilyon ~ 15.000.000$ 15.000.000/(365x50)=820$ 820$= 1 milyar tl günde 1 milyar harcayaraktan yaşarım =P E niye dolara çevirip tekrar türk parasına çevirdin ki, baştan direk 20trilyonu bölsene 365*50 ye :D neden öle yaptım çünkü parayı $ olarak muhafaza edicem =P ama ilk trilyon olarak bölsem günlük bulsamda onu $ çevirsemde olurmuş =) heuh[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aylık faizi 225 bin ytl diyoruz adam günlük 1 milyar yemeye çalışıyor eheueu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 faizler hep sabitmi kalacak olm. duruma göre bakarız ben en kötü ihtimalden bahsettim. rakı+ton balığı+beyaz peynirde alabilirim yani 20 trilyona belli olmaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 İlk iş olarak eldeki eksileri bir çıkartırım. Ailemin tüm borç ve kredilerini öderim. Eve alınması gereken birşeyleri alır, yeni giriştiğimiz kooperatifin taksitlerini ayırırım bir kenara. Arkadaşları toplar şöyle güzeel bir yemek çekerim kutlama babında, akşamı da eğlenmeye gideriz. Sonra da yakınlarıma istediklerini bildiğim şeyleri bir hatırlar birer hediye alırım. Ha buradaki yakın önemli tabii gerçekten tanıdığım bildiğim ve değer verdiğim insanlar olacak bunlar. Yoksa bilirim mutlaka milyon tane alakasız insan çıkacak etrafta sağda solda. Hiçbirine koklatmaya niyetim yok parayı. Sonra kendi isteklerime geçerim. Önce bilgisayarıma almak istediğim birkaç araç gereci alırım. 2 adet ek HardDisk, External HDD, Ram, Yeni anakart ve kasa, gamepad, dvd writer.. Sonra yurt odama bir tane güzel büro koltuğu, 37 ekran TV ve bir PS2, birkaç tane de oyun, dvd player alırım. Kendime en iyisinden bir hokey pateni, eşyası ve sopası alırım. Hatta 2-3 takım 10-12 sopa alırım nolur nolmaz. Altıma bi 206 çeker rahatlarım. (Çok iyi arabada gözüm yok, hele türkiyede) Göz ameliyatına girer lazerle göz bozukluğumu hallederim, yazın havuzda lens falan zor iş. Sonra ilk tatilde bir dünya turuna çıkarım. ABD, Kanada, Küba, Meksika, İngiltere, Fransa, Almanya, İskandinav ülkeleri, İtalya, Yunanistan, Mısır, Japonya, Çin, Avustralya, Havai adaları, Mali, Rusya ve Çek cum.'a giderim. Bir de Yat satın alırım. Hep yat tutkum vardır :) Bunun dışında hep böyle uğraşmak almak istediğim şeylerden alırım ufak tefek, uzun süredir maket yapamıyorum mesela. Sonra geriye kalanı dövize çevirir bankaya atarım. Eğer arada karlı bir iki iş görürsem oralara yatırım da yapabilirim ama okuduğum sürece pek ilgilenemeceğimden sanmam.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bankaya yatırır faizi ile geçinirim.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar