SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet ciddiyim arkadaşta bug oldu bat ile istediği yere uçuyor şuan. arkadaşlara sorduk eve kuşun üstündeesin dedi millet şaşırdı . Ss leri aldık birazdan koyarız :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Lagdan dolayı oluyo bazen ama bliiz açıklama yaptı onu istediği yere yöneteni yakalarsa hiç sorgusuz banlıyolarmış... bizede olmuştu 1 kere lagdan[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oluyor . hep benim basima gelsin istedim ironforge a gidip herkese rude rude rude yapmak eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Birkere bana da olmuştu. Binmesi güzel de oyunu kapatıp tekrar açmadan inemiyorsun.[signature][hline]Sargas >> lvl57 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Synch. hatası, uzun zamandan beri var.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ss leri koymıyım mı o zmn :P tırstıkta[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ula bi kere de bize gelse ya. 50 kişiye oldu bizee olmadı. bi kere southshore'da 40 kişilik raidden kaçayım derken binince 1 saniye kuş takılı kaldı etrafında döndürmeye başlarken devam etti. çıkarcam bi gün remi, toplucam mahalleyi bincem kuşa :D gerçi o server lagından oluo ya o da ayrı :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Koy ya blizz ghelip burayamı bakıcak bişi olamzda oyunda yakalanmayın[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hani ss kardeşim.. gorelim ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bana en az 10 defa oldu saçma salak bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 banada oldu ama ben yonetemedim oldugu yerde kaldı oyle :) relog yapınca duzeliyor.[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana da cok oldu. cok igrec bir sey. cunku zaten lagden olan birsey. onu istedigin yere hareket etirirsen, gectigi yerden iki kez gecio hep. kafa kalmio o halde ekrana bakinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana da oluyo bi kere avye gitmiştim millet garip garip bakıyodu ashgdfsagfsa :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 istedigin yere gidemiosun sadece batin guzergahinda ilerliyebiliosun die hatirliorum ben..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Guzergahtan cikilmiyo biliyorum ben? 2 kere oldu bana. Guzergahin disinda sacma sapan yerlere cikamamistim..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hala düzeltemediler şunu.. Ben ilk kuşa bindiğimde (beta) başıma gelmişti. Bunun tarafımızdan kontrol edildiğini sanıp yarım saat boğuşmuştum. Sonra "how do we elevate rider" gibi bir soruyu general chat'te sorunca gerçekle yüzleşmek durumunda kaldım :)[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hehe banada us betada olmustu sanırım ilk, çok sevinip dere tepe yer yeri dolastıydım, ama bi 10-15 dk sonra nassı inicez bu meretten diye kafayı yiyodum :)[signature][hline][b](EU) Magtheridon < GrimSoul > OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: istedigin yere gidemiosun sadece batin guzergahinda ilerliyebiliosun die hatirliorum ben.. yok istedigin yere gidio. ama gitmesine lanet ediosun. gectigi yerden elli kez tekrar gecio. cok kısa mesafe gidip durursan anca mesafe kat edebiliosun. yoksa hemen geri donuo. bu arada da senin kafa gidio:D [Bu mesaj barbu tarafından 23 Aralık 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet istediğiniz yere gidiyosunuz . bu ara madem resimleri istediniz yarın koyucam.şu an evdeyim cafede oldu olay.cafede duruyo resimler.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tüm westfall'u dolaşmıştım ben, güzeldi eheh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar