Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk uçan mount =))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ciddiyim arkadaşta bug oldu bat ile istediği yere uçuyor şuan.
arkadaşlara sorduk eve kuşun üstündeesin dedi millet şaşırdı .
Ss leri aldık birazdan koyarız :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
Lagdan dolayı oluyo bazen ama bliiz açıklama yaptı onu istediği yere yöneteni yakalarsa hiç sorgusuz banlıyolarmış... bizede olmuştu 1 kere lagdan[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Mesaj tarihi:
oluyor . hep benim basima gelsin istedim ironforge a gidip herkese rude rude rude yapmak eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Birkere bana da olmuştu. Binmesi güzel de oyunu kapatıp tekrar açmadan inemiyorsun.[signature][hline]Sargas >> lvl57 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Mesaj tarihi:
ss leri koymıyım mı o zmn :P
tırstıkta[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )

Mesaj tarihi:
ula bi kere de bize gelse ya. 50 kişiye oldu bizee olmadı. bi kere southshore'da 40 kişilik raidden kaçayım derken binince 1 saniye kuş takılı kaldı etrafında döndürmeye başlarken devam etti. çıkarcam bi gün remi, toplucam mahalleyi bincem kuşa :D gerçi o server lagından oluo ya o da ayrı :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
Koy ya blizz ghelip burayamı bakıcak bişi olamzda oyunda yakalanmayın[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Mesaj tarihi:
banada oldu ama ben yonetemedim oldugu yerde kaldı oyle :) relog yapınca duzeliyor.[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Mesaj tarihi:
bana da cok oldu. cok igrec bir sey. cunku zaten lagden olan birsey. onu istedigin yere hareket etirirsen, gectigi yerden iki kez gecio hep. kafa kalmio o halde ekrana bakinca.
Mesaj tarihi:
Guzergahtan cikilmiyo biliyorum ben? 2 kere oldu bana. Guzergahin disinda sacma sapan yerlere cikamamistim..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Mesaj tarihi:
said:
istedigin yere gidemiosun sadece batin guzergahinda ilerliyebiliosun die hatirliorum ben..

yok istedigin yere gidio. ama gitmesine lanet ediosun. gectigi yerden elli kez tekrar gecio. cok kısa mesafe gidip durursan anca mesafe kat edebiliosun. yoksa hemen geri donuo. bu arada da senin kafa gidio:D

[Bu mesaj barbu tarafından 23 Aralık 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet istediğiniz yere gidiyosunuz .
bu ara madem resimleri istediniz yarın koyucam.şu an evdeyim cafede oldu olay.cafede duruyo resimler.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )

• Yeni Oluştur...