Lyrent Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ayrıca arkadaşım, ne zorun vardı çıkarmışsın 4 aylık topici yukarıya? şimdi farkettim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 topiciği uplıyanı kucak dolusu kucaklıyorum. alnından öpüyorum. favorilerimden gitti gideli 2 dk bakıp gülememiştim vallahi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ahauha bu topic yaşıyormu =p sabah sabah baştan sona okudum tekrar iyi geldi zuafdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ya zaten herkes polat alemdar olmuş..millet kafayı yemiş psikopat olmuş..ne gaz bi milletz ya..bi sakin olmayı becerebilsek herşey tamam olcak..yok ben delikanlıyım asarım keserim ben kafa keserm ben şuyum ben ağar abiyim...şeyimin ağar abisi...hepsi kendini bi b.k sanan ama hiç b.k olmayan ve asla olamayıcak olan ilerdeki mekanı ise ya mezar yada hapishane olacak yaratıklar..yüz karaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 bu olay gerçek mi bilmiyorum ama böyle şeylerle övünmek gerçek dışı.anlayamıyorum yani "hehe şöyle toplaştık böyle popolarını kestik".şiddet hoş birşey değil nereden öğrendiniz şiddeti,otu bilmemneyi.eğitim kurumu yahu bu.amacınızdan sapıp nerelere gelmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yazışlara gel, 14 yaşında velet meydan muharebesinde gazi oldu, şok şok şok, flaş flaş flaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 "asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler" bin yilin lafi olmus bu! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaz yaz nereye kadar arkadaşım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yazış diyosunuz da böyle şeyler çok sık luyo hele bu aralar kızlarda bi gariplik var iice azdılar mart ayına girdik ondanmı acaba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 geçenlerde bi gazetede vardı. 14 yaşındaki bi kız ve erkek arkadaşı bi bankta oturuolar. yoldan geçerken kızın teki erkeğe selam veriyo. kıskanan bizim kız gidip selam veren kızı bıçaklıyo... neoluyoruz yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hiç bi zaman böyle geniş bi hayalgücüne sahip olamadım. ama bak senin yerinde olsaydım böyle ilgi çekmeye çalışmak yerine bu yeteneğimi daha güzel işlerde kullanırdım. bunlar beni ve anladığım kadarıyla insanları güldürmekten başka bi işe yaramıyo bırak bunları arenda çok üzerler seni çok üzerine gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nası okullarda okudunuz hiç mi önünüzde adam bıçaklanmadı... olur olur hayal gücü değil bunlar.. (arkadaşın vecizesi olabilir tabi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 İki cümleyi bir araya getirmeyi başaran herkes de kendini bir bok zannetmeye başlamış gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nedir bu 14 yaş tehlikesi..ülkeyi tehdit ediyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 benim eski imzam yüzünden kavgamı çıktı yani şimdi=(( tüh üzüldm!=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 fistan'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 olur böle arada okullarda :d soğuk kanlı olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tamam yahu eski mevzular. her gören deşmesin yine. parenda topiği var taze taze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 uçmuş zaten arenda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu sozu kim soylemis bilen varmi? asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Chasten said: uçmuş zaten arenda arenda yeni account aldiydi sonra ghost_boo muydu arenda? yoksa yanlis mi biliyorum? edik: neyse 2006da sormus arkadas heheh dikkat etmemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Bu hikayedeki karakterler tamamen hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Soulbringer said: Bu sozu kim soylemis bilen varmi? asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler kavgadaki cocuk... kavga etmeyin yazik gunah... kavga sebebi kiz guzel olsa bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar