Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okulda vahşet yaşadık...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya zaten herkes polat alemdar olmuş..millet kafayı yemiş psikopat olmuş..ne gaz bi milletz ya..bi sakin olmayı becerebilsek herşey tamam olcak..yok ben delikanlıyım asarım keserim ben kafa keserm ben şuyum ben ağar abiyim...şeyimin ağar abisi...hepsi kendini bi b.k sanan ama hiç b.k olmayan ve asla olamayıcak olan ilerdeki mekanı ise ya mezar yada hapishane olacak yaratıklar..yüz karaları
Mesaj tarihi:
bu olay gerçek mi bilmiyorum ama böyle şeylerle övünmek gerçek dışı.anlayamıyorum yani "hehe şöyle toplaştık böyle popolarını kestik".şiddet hoş birşey değil nereden öğrendiniz şiddeti,otu bilmemneyi.eğitim kurumu yahu bu.amacınızdan sapıp nerelere gelmişsiniz.
Mesaj tarihi:
geçenlerde bi gazetede vardı. 14 yaşındaki bi kız ve erkek arkadaşı bi bankta oturuolar. yoldan geçerken kızın teki erkeğe selam veriyo. kıskanan bizim kız gidip selam veren kızı bıçaklıyo... neoluyoruz yaaa?
Mesaj tarihi:
hiç bi zaman böyle geniş bi hayalgücüne sahip olamadım.
ama bak senin yerinde olsaydım böyle ilgi çekmeye çalışmak yerine bu yeteneğimi daha güzel işlerde kullanırdım.
bunlar beni ve anladığım kadarıyla insanları güldürmekten başka bi işe yaramıyo bırak bunları arenda çok üzerler seni çok üzerine gelirler.
Mesaj tarihi:
nası okullarda okudunuz hiç mi önünüzde adam bıçaklanmadı...
olur olur hayal gücü değil bunlar.. (arkadaşın vecizesi olabilir tabi :) )
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Soulbringer said:
Bu sozu kim soylemis bilen varmi?

asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler

kavgadaki cocuk... kavga etmeyin yazik gunah... kavga sebebi kiz guzel olsa bari...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...