axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Rihanna şemsiyeli olan Jennifer holivud yıldızı gibi bişeydi Bengü kim? Bide zydar sen filmi anlamamışsın, orda verilen mesaj her hatıra güzeldir silmek yanlış olur ahahah
Leath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bes para etmez bir film. burda yazdiklarinizi okuduktan sonra (spoilerlere bakmadim heyecani kacmasin diye) heyecanli bir sekilde indirdim izledim. hayatimin 2 saati tek kelimeyle bosa gitti. chick flick bile degil bu, kepazelik. jim iyi oynamis o ayri ;). kiz da rezalet.
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 filmde bi altmetin var leath. onu da bilerek izlemek lazım. onu bilmeden izlersen kötü gelir. onu anlamaya çalışmak istemeyerek izlersen de kötü gelir. tabi herkes bi filmdeki alt metinle uğraşmak zorunda da değil.. ben de zaman zaman uğraşmak istemeyip bi tane pure action filmi alıp izliyorum. öyle de güzel oluyo
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kanal D Home video tarafından DVD'si çıkarılmış,yeni öğrenebildim bende,şuan netten şipariş edebileceğim tüm sitelere baktım ve hepsinde tükendi yazıyor.Haftaya İstanbul'a dönebileceğim,umarım raflarda kalır :)Gerçi yarın tüm İzmit'i gezip D&R tarzı bir yer arayacağım,umarım getiren bir yer vardır. Yıllardır bekliyorduk,ne kadar değerli bir parça olduğunu ancak koleksiyon yapanlar anlayabilir diye düşünüyorum.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 1 ay kadar önce izlemiştim. Daha önce izlemediğim için tiksindim kendimden. Bu filmi hafızamdan sildirsem de tekrar izlesem agalar, pls?
skyly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kişisel nedenlerden dolayı sevmediğim bir film. Ama kaliteli ve güzel bir film
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben bu film'e aşığım harbi aşığım bu film'e
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 türkçeye sil ßaştan diye çewrildiğini duyunca çok üzüldüm lan öle böle deil...
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dvd'si d&r larda 5 tl su aralar. eğer izlememiş almamış olan varsa kaçırmasın. dvdler falan çok ucuzlamış ciddi ciddi.
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 fiyat cidden çok çok iyiymiş, alıp arşive atmam gerek
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ne filmdi be.tam aşık oldugum dönemde izlemiştim.tamamen tesaduftü izlemem.bana 5 kat etki yapmıştı :)
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 5 dakika önce bitti. Muhteşemdi, bu kadar iyi işlenebilir bir konu How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd;
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 filmi bitip üzerinden bikaç gün geçtinten sonra anca taktir edebildim, izlerken pek bişe anlamamıştım zaten bikaç gün sonra anca adam gibi çözebildim dfgfdg
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 trt 1 de maç sayısı, cine 5 de bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir,star da eragon,tv 8 sil baştan ve fox da V for Vendetta.Bu kanallar ne yapacağını şaşırmış.Bir kanal nasıl reyting kaybeder diye film çekseler bizim ülke senaryoya konu olur heralde...
Öne çıkan mesajlar