axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Rihanna şemsiyeli olan Jennifer holivud yıldızı gibi bişeydi Bengü kim? Bide zydar sen filmi anlamamışsın, orda verilen mesaj her hatıra güzeldir silmek yanlış olur ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bes para etmez bir film. burda yazdiklarinizi okuduktan sonra (spoilerlere bakmadim heyecani kacmasin diye) heyecanli bir sekilde indirdim izledim. hayatimin 2 saati tek kelimeyle bosa gitti. chick flick bile degil bu, kepazelik. jim iyi oynamis o ayri ;). kiz da rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 süoer bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 _o_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 filmde bi altmetin var leath. onu da bilerek izlemek lazım. onu bilmeden izlersen kötü gelir. onu anlamaya çalışmak istemeyerek izlersen de kötü gelir. tabi herkes bi filmdeki alt metinle uğraşmak zorunda da değil.. ben de zaman zaman uğraşmak istemeyip bi tane pure action filmi alıp izliyorum. öyle de güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kanal D Home video tarafından DVD'si çıkarılmış,yeni öğrenebildim bende,şuan netten şipariş edebileceğim tüm sitelere baktım ve hepsinde tükendi yazıyor.Haftaya İstanbul'a dönebileceğim,umarım raflarda kalır :)Gerçi yarın tüm İzmit'i gezip D&R tarzı bir yer arayacağım,umarım getiren bir yer vardır. Yıllardır bekliyorduk,ne kadar değerli bir parça olduğunu ancak koleksiyon yapanlar anlayabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 1 ay kadar önce izlemiştim. Daha önce izlemediğim için tiksindim kendimden. Bu filmi hafızamdan sildirsem de tekrar izlesem agalar, pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kişisel nedenlerden dolayı sevmediğim bir film. Ama kaliteli ve güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 22 martta 20.25te tv8de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben bu film'e aşığım harbi aşığım bu film'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 kaçırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 türkçeye sil ßaştan diye çewrildiğini duyunca çok üzüldüm lan öle böle deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 arada izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 muhteşem film.çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dvd'si d&r larda 5 tl su aralar. eğer izlememiş almamış olan varsa kaçırmasın. dvdler falan çok ucuzlamış ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 fiyat cidden çok çok iyiymiş, alıp arşive atmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ne filmdi be.tam aşık oldugum dönemde izlemiştim.tamamen tesaduftü izlemem.bana 5 kat etki yapmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 5 dakika önce bitti. Muhteşemdi, bu kadar iyi işlenebilir bir konu How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 filmi bitip üzerinden bikaç gün geçtinten sonra anca taktir edebildim, izlerken pek bişe anlamamıştım zaten bikaç gün sonra anca adam gibi çözebildim dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tv8 şimdi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tr dublaj sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 trt 1 de maç sayısı, cine 5 de bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir,star da eragon,tv 8 sil baştan ve fox da V for Vendetta.Bu kanallar ne yapacağını şaşırmış.Bir kanal nasıl reyting kaybeder diye film çekseler bizim ülke senaryoya konu olur heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben bu filmi hala izlemedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 e niye aplıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar